Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(skaistute24 @ 2009 09 20, 19:30)
Sveiki,
Auntarn aukste reikia pakloti lubas r neapsisprendziame kokias jas deti.  Anyta siulo medines deti ir nulakuoti.

Medines lakuotas... doh.gif Koks kieno skonis aišku, bet man kaip pirtyje... 4u.gif

QUOTE(jurda @ 2009 09 29, 15:40)
jei jau tokios lubos, tada ant grindu beveik nereikia baldu, nes labai jau visko daug..o be to, tas piesinys laikui begant atsibos. as uz minimalistini stiliu

drinks_cheers.gif perkrauta neskoningai labai
Atsakyti
tokios lubos labai gelbeja zemose patalpose, nes atspindziais galima vizualiai paaukstinti erdve vos ne dvigubai. Cia su sviesa atspindinciais pavirsiai. Man labiausiai patinka sviesai pralaidzios itempiamos lubos - galima labai grazu issklaidyta patalpos apsvietima sukurti, tiesa - lempas keisti teks kviesti meistrus, nes patiems nuimineti ir is naujo itempineti tokias lubas problematiska g.gif
Atsakyti
Laba
Gal kas galėtų man atsakyti ar įmanoma įtempiamas lubas padaryta paliekant matomą tik horizontalią sijų dalį

http://www.supermama...42_870_8230.jpg
Atsakyti
QUOTE(Kariste @ 2009 10 08, 09:53)
Laba
Gal kas galėtų man atsakyti ar įmanoma įtempiamas lubas padaryta paliekant matomą tik horizontalią sijų dalį

http://www.supermama...42_870_8230.jpg

taip aisku galima smile.gif
Atsakyti
Koks atsparumas tu itempiamu lubu? sampano kamsti atlaikytu? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 11 06, 15:33)
Koks atsparumas tu itempiamu lubu? sampano kamsti atlaikytu?  4u.gif biggrin.gif

na gipso kartono tai tikrai kamsciu nepramusit
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2009 11 06, 17:01)
na gipso kartono tai tikrai kamsciu nepramusit

O apie ką tema ir ko klausė saulutė85?
Klausė juk ne apie gipskartonį doh.gif

Manau, kad atlaikytų ir Clipso (pas mane tokios matinės), jos tikrai labai tvirtos.
O kokio velnio šaudyt kamščiais į lubas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 06 lapkričio 2009 - 16:13
as ir suprantu apie klause,tiesiog isakiau savo minti.ar negalima?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 06, 17:11)
O kokio velnio šaudyt kamščiais į lubas? biggrin.gif

Nagi visko pasitaiko per sventes biggrin.gif kadangi svarstau galimybe isigyti tokio tipo lubas svetainėje ir virtuvėje, tai noriu išsamiau viska išsiaiškinti ir apgalvoti g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 09 lapkričio 2009 - 13:37
Kazin kaip nuvalyti nuo ytempiamu lubu prilipusias dulkes po raudonu plytu grezimo,tiesiog bijau ir lysti.lubos baltos,dulkes raudonos,taip ir paliko lopas ant lubu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 09, 18:24)
Kazin kaip nuvalyti nuo ytempiamu lubu prilipusias dulkes po raudonu plytu grezimo,tiesiog bijau ir lysti.lubos baltos,dulkes raudonos,taip ir paliko lopas ant lubu. unsure.gif

Elitarai, su cilit bang ar kaip jis ten vadinasi:)
Šepetį į rankas ir drąsiai šveiti:)

Gal dar pasiklauskit tų meistriukų, kurie tempė jums, gal jie geresnių būdų žino rolleyes.gif
Atsakyti
Labai jau vilioja tos itempiamos lubos smile.gif Kad MB prikalbinciau,reik argumentu.renku.
Gal kas esat paskaiciave,kiek kainuotu gipskartonio lubas irengti nuo a iki z, ir kiek itempiamos susikainuoja ax.gif
Gal ten nera toks didelis skirtumas?
Atsakyti