Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(ire @ 2008 06 19, 16:29)
Blizgios labai greitai pasensta, matosi, kur plauta, todėl geriausiai blizgiais dažais dažyti ten, kur rečiau palunama

žinau kad dažyti galima tik matines, apie blizgios nieko ne sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2008 03 20, 22:39)
Vytautai - ar galetum issamiau papasakot kas tas yra "Fiugenfiuleriu pratraukti" rekomenduociau stiklo audini"  blink.gif  nes pas mus lubos klaikios: blokai sujungti tragiskai kreivai  doh.gif , o patalpos deja labai labai zemos todel nesinori dar labiau zeminti  schmoll.gif . Kiek meistru klausinejom visi arba gipskartoni siulo arba nesiima daryt, labai norejom itempiamu bet per brangu  g.gif . Vienoj firmoj domejomes tai su montavimu uz kvadrata nuo 160Lt, o jei kvadratu 25 - skaiciuokit sad.gif

"Fiugenfiuleriu pratraukti" reiškia nuglaistyti glaistu "Knauf Fugenfuller Leicht". Nors jis skirtas gipskartonio plokščių sujungimams glaistyti, bet gerai tinka kai reikia užglaistyti nelygumus iki 3mm gylio. Tinkas tam per stambus, o baigiamieji polimeriniai glaistai džiūdami labai traukiasi ir tokius nelygumus reikėtų glaistyti daug kartų. Fugenfulleris tokiems nelygumams pats tas. Be to, išdžiūvęs jis gerai šlifuojasi ir nebijo vandens.

"Stiklo audinį"- yra tokie stiklo pluošto tapetai. Paslepia nedidelius pagrindo trūkumus.
Atsakyti
Prieš metus stogą uždengė mums , dar pusmetį taip pastovės namas, o po to šiltinsim stogą ir lubas dėsim... galvojam gipso plokštėm. Gal kieno patirtis pasakytų ar gali jos pradėt trūkinėti, jei namas tiek pastovėjęs jau? g.gif Pati manyčiau, kad jau kiek sėdo jis, tai daugiau nesmegs..
Atsakyti
Bute daromes remonta ir salionui susigalvojom prasmatnesni idomesni varianta gipskartonio lubos su idomiais apsvietimo elementais ax.gif Gal kas nors panasaus daretes patys? kur pvz galima butu gauti intrukcijas detales ir pan? bigsmile.gif

Atsakyti
Iškilo klausimėlis, niekur neradau atsakymo. Kokia spalva dažote kambarių lubas? Dažytojas sako, kad dauguma dažo baltai blink.gif Man norėtusi tonu šviesesnių nei sienos, kurios, beje, bus šviesių atspalvių. Gal yra kokios taisyklės, aš juk jokių dizaino studijų nesu baigusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2008 09 08, 01:50)
Iškilo klausimėlis, niekur neradau atsakymo. Kokia spalva dažote kambarių lubas? Dažytojas sako, kad dauguma dažo baltai  blink.gif  Man norėtusi tonu šviesesnių nei sienos, kurios, beje, bus šviesių atspalvių. Gal yra kokios taisyklės, aš juk jokių dizaino studijų nesu baigusi  doh.gif

kaip nori taip dazyk, bet dazniausia dazomos baltai, gal but todel, kad nebaltos lubos vizualiai zemina patalpa, tuo paciu prarandamas jaukumas. bet jei nori sviesiu tai nedidelis skirtumas nuo baltu, tik ar tikrai tau to reikia?
Atsakyti
Baltos lubos yra praktiškiausios ta prasme, kad prireikus perdažyti gabaliuką lubų be problemų gausi tokios pat spalvos. O jei spalva su pigmentu, tai kitą kartą gali ir neišgauti tokio pat atspalvio (nors ir pagal tą pačią formulę gamina dažus, bet visvien kiekvieną kartą šiek tiek skiriasi, ypač jei perki mažą kiekį šviesios spalvos). O šiaip dizaineriai dažnai siūlo nebaltas lubas - arba prie sienų derina, arba tiesiog truputį pilko atspalvio, kad nešviestų baltai.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 09 08, 01:31)
tuo paciu prarandamas jaukumas. bet jei nori sviesiu tai nedidelis skirtumas nuo baltu, tik ar tikrai tau to reikia?

g.gif g.gif g.gif
man baltos lubos ir jaukumas neturi nieko bendro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 09 08, 11:55)
g.gif  g.gif  g.gif
man baltos lubos ir jaukumas neturi nieko bendro  schmoll.gif

tai tau labiau patinka kai lubos atrodo zemiau? Patinka zemos patalpos?
Atsakyti
siaip tai baltos lubos ir del sviesos yra.
nes balta spalva geriausiai atspindi sviesa.
pas mus gelsvos... ir net kai sviestuvai ijungti, atrodo siek tiek niuriau...
Atsakyti
Vadinasi ne aš viena čia sugalvojau lubas spalvint mirksiukas.gif Vienur dažysim ir baltai, kitur ne, žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti
tai kas nors ką nors gali papasakoti apie įtempiamas CLIPSO lubas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deathdealer: 10 rugsėjo 2008 - 10:23