Įkraunama...
Įkraunama...

Mamuko Indriuko "Boutique"III

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 07 17, 00:30)
Turiu silpnybę masyviem ir originaliem auskaram  biggrin.gif  ir dar man labai gražu, kai fotografuoji ant nuotraukų

aciu susideliojusi mozaika 4u.gif is taves girdet komplimentus ypac malonu,nes ir pati esi nuotabi auksaranke drinks_cheers.gif o del foto vis nerandu niekur pirkt tokio manikeno,kaip noriu blush2.gif tai kad bent kazkoks bendras vaizdas butu fotografuoju ant foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Dezute skirta krikstynu proga,mergytei,rozanciukui idet 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
[quote=Mamukas Indriukas,2011 07 13, 15:19]
Nuolaidos ax.gif bigsmile.gif
LAISVI

SAGUTIS 38lt 4u.gif
Sudetis: fazano plunksnos,japoniskas biseris,rozinis kvarcas,swarovski

user posted image

Papildyta:

AUSKARAI 28lt
masyvus,bet lengvi mirksiukas.gif
sudetis: medines detales,swarovski akutes, zalvarines detales,akrilo karoliukai

user posted image
[/quote]
[/quote]
Atsakyti
Labai graži dėžutė, įspūdingas burbulas ant jos. Primena sniego burbulus, kuriuos pakračius sukyla sniegelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2011 07 19, 19:14)
Labai graži dėžutė, įspūdingas burbulas ant jos. Primena sniego burbulus, kuriuos pakračius sukyla sniegelis  wub.gif

aciu,Milra malonu girdet blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Darbai nerealus!!!!! Suzaveta iki begalybes 4u.gif Problema dabar, kaip issirinkti, jei patinka visi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 07 19, 21:15)
Darbai nerealus!!!!! Suzaveta iki begalybes 4u.gif  Problema dabar, kaip issirinkti, jei patinka visi doh.gif  4u.gif

na labai labai mlonu ir smagu girdet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2011 07 17, 01:50)
aciu susideliojusi mozaika 4u.gif  is taves girdet komplimentus ypac malonu,nes ir pati esi nuotabi auksaranke drinks_cheers.gif  o del foto vis nerandu niekur pirkt tokio manikeno,kaip noriu blush2.gif  tai kad bent kazkoks bendras vaizdas butu fotografuoju ant foto mirksiukas.gif

Jei kiekvieną kartą sulauksiu tokių komplimentų, manau teks lankytis čia dažniau lotuliukas.gif dar man tie burbulai ant dėžučių patinka, iki šiol niekur to nemačiau, o šiais laikais retai taip būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 07 19, 23:23)
Jei kiekvieną kartą sulauksiu tokių komplimentų, manau teks lankytis čia dažniau  lotuliukas.gif dar man tie burbulai ant dėžučių patinka, iki šiol niekur to nemačiau, o šiais laikais retai taip būna  mirksiukas.gif

butinai butinai prasom uzsukti kuo dazniau i svecius,su malonumu visada laukiam 4u.gif
Atsakyti
Sveiki parasiau jums zinute del lankelio ar gavot? Mano az buvo pilnas gal nejo issiusti?
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2011 07 20, 12:09)
Sveiki parasiau jums zinute del lankelio ar gavot? Mano az buvo pilnas gal nejo issiusti?

tuoj persiusiu tada pakartotinai mirksiukas.gif
Atsakyti