QUOTE(Nala24 @ 2013 07 25, 21:43)
Ir as vis domiuosi nuotolinem studijom. Pries metus rasiau i MRU,bet ten atsake,kad sesija laikyti teks vietoe,todel atkrito. TTVAM atrkito del per auksto kainos,nes man buvo pasakyta,kad metai kainuos 4900lt ,o ta studiju programa kur viesbuciu administravimas + dar kazkoks diplomas,tai beveik 6000lt,taip kad gausi du,bet ir mokesi uz du... Taigi vienintele vieta,kur per metus suziurejau,irt ai tik siandien yra VLVK. Jau parasiau jiems,ten mokslai trunka 3m,mokaisi kaip dieniniam pagal sudaryta programa,bet savairankiskai. Kaina normali. Kolegija lb gera,stipriai ruosia,nes teko ten studijuoti vienus metus,gaila nebaigiau... Deja,kol kas ten turi tik viena specialybe verslo administravima. Mokslus galima pradeti nuo artimiausio semestro,t.y. nebutina pradeti nuo rgusejo,galima pradeti nuo vasario. Taigi,laukiu ar man uzskaitys tai ka buvau prasimokiusi,ir jeigu taip,manau vis tik rinksiuos sia kolegija. Beja,kas nzn ji turi savo filialus Klaipedoje,Siauliuose ir Kaune (atrodo)
Sudomino ir mane studijos VLVK kolegijoje. O gal žinai kaip vyksta atsiskaitymai? Ir dar domina ar priima visus norinčius, ar pagal pažymius?