O egzaminai kokiu būdu laikomi TTVAM nuotoliniu ar reikės ten apsilankyt sesijos metu?
QUOTE(ause makaliause @ 2013 02 08, 14:54)
O egzaminai kokiu būdu laikomi TTVAM nuotoliniu ar reikės ten apsilankyt sesijos metu?
Visi egzaminai gali buti laikomi nuotoliniu budu, kaip ir minejau gryzimas butinas tik baigiamajam darbui
QUOTE(sannioks @ 2013 02 08, 13:47)
Visi egzaminai gali buti laikomi nuotoliniu budu, kaip ir minejau gryzimas butinas tik baigiamajam darbui
geras dalykas MRU visi egzaminai laikomi tik universitete.... gerai būtų, kad būtų galimybė laikyti egzus nuotoliniu būdu
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 08, 17:02)
geras dalykas MRU visi egzaminai laikomi tik universitete.... gerai būtų, kad būtų galimybė laikyti egzus nuotoliniu būdu
Man irgi taip atinka bent jau taip mane patikino, nors ziuresim kaip bus nes del darbo tikrai negaliu skraidyt is kito europos galo
QUOTE(sannioks @ 2013 02 08, 15:15)
Man irgi taip atinka bent jau taip mane patikino, nors ziuresim kaip bus nes del darbo tikrai negaliu skraidyt is kito europos galo
su skraidymais tai tikrai problema ir kainos kokios, ir atostogas visas sunaudoji
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 08, 21:56)
su skraidymais tai tikrai problema ir kainos kokios, ir atostogas visas sunaudoji
Butent o jus stosite ar jau studijuojate?
Sveiki ,kam reikia siek tiek daugiau info apie studijavima nuotoliniu budu sioje istaigoje TTVAM galiu pasakyti kad atvykti nereikia,nebent reiktu kokia studiju sutarti persirasyti.Yra galimybe visada laikyti egzaminus nuotoliniu budu.Vienas didelis minusas komunikacijos stoka ,rasymas destytojams i el pastus kaip dievui belsti i langus,taigi kartais jauciasi toks ,,bardakelis",nes destytojai stumdo laiskus vieni nuo kitu kol randa kieno cia kompetencija ir kam priklauso atsakyti :)Yra nuotoline aplinka kur sudeta mokymosi medziaga ir kur vyksta visas studiju procesas.Dabar esu ketvirtakurse ir aisku privalau grizti atlikti praktika bei gintis baigiamaji darba.T.p nuotoliniai studentai turi teise i valstybes finansuojama vieta nuo antro kurso
Sveikos
Na, ir aš šiandien užpildžiau prašymo formą VTVAM, noriu stoti į verslo vadybą. Kažkaip labai patraukliai atrodė tie du diplomai o ir specialybė viena iš tų, kurias norėjau studijuoti seniai, bet galimybių nebuvo. Dabar tereikia sulaukti atsakymo, ar priims jie mane
Na, ir aš šiandien užpildžiau prašymo formą VTVAM, noriu stoti į verslo vadybą. Kažkaip labai patraukliai atrodė tie du diplomai o ir specialybė viena iš tų, kurias norėjau studijuoti seniai, bet galimybių nebuvo. Dabar tereikia sulaukti atsakymo, ar priims jie mane
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 30, 13:04)
Sveikos
O i VTVAM priima ne visus norincius, reikia atitikti kazka?
Ir kokia studiju kaina norint gauti du diplomus? Mokama daugiau ar tiek pat, kaip ir gaunant viena diploma? Ir gal kas susidurete ar ten nuotolininkams iskaitomi dalykai is kitu universitetu ar seniau vadintu aukstesniuju mokyklu?
QUOTE(Kadija @ 2013 05 30, 17:08)
O i VTVAM priima ne visus norincius, reikia atitikti kazka?
Ir kokia studiju kaina norint gauti du diplomus? Mokama daugiau ar tiek pat, kaip ir gaunant viena diploma? Ir gal kas susidurete ar ten nuotolininkams iskaitomi dalykai is kitu universitetu ar seniau vadintu aukstesniuju mokyklu?
Akivaizdu, kad yra tam tikras nustatytas skaičius. Juk jeigu 500 norės, tai 500 ir priims į tą pačią specialybę? Nei vienoj aukštojoj taip nėra (jei yra, pataisykit ). Studijų kaina tokia pati, kaip supratau, nes norint tų dviejų diplomų nei kažkokių papildomų dokumentų pildyt reikia, nei ką. Ar nuotolininkams kas nors įskaitoma, nežinau, aš irgi turiu šį bei tą baigusi, bet apsieisiu ir be įskaitymo - bus smagu prisimint. O ir specialybėj lygiai tokių pačių dalykų, kokius studijavau, net nėra.
Sveiki Nuotolinės studijos labai patogios dirbantiems ir gyvenantiems užsienyje ar dėl kitų priežasčių negalintiems kas diena lankyti paskaitų. Šiaurės Lietuvos kolegija siūlo 4 specialybes nuotoliniu būdu - verslo vadybą, renginių verslo vadybą, finansinių institucijų ekonomiką ir teisę. Visos paskaitos vyksta nuotoliniu būdu, tiesiogiai 2-3 kartus per savaitę, nuo 18 val. Kas gali prisijungia prie tiesioginių paskaitų, o kas negali peržiūri įrašus. Mokymosi medžiaga patalpinta vienoje vietoje, kurioje pateikta visa reikalinga studijų medžiaga ir kita informacija. Atsiskaitymai vyksta nuotoliniu būdų, egzaminai, pagal sutarimą su studentu. Kas gali atvyksta į kolegiją, kas negali - laiko nuotoliniu būdu. Studijos trunka 3 m. Prašymai jau priimami
Ir as vis domiuosi nuotolinem studijom. Pries metus rasiau i MRU,bet ten atsake,kad sesija laikyti teks vietoe,todel atkrito. TTVAM atrkito del per auksto kainos,nes man buvo pasakyta,kad metai kainuos 4900lt ,o ta studiju programa kur viesbuciu administravimas + dar kazkoks diplomas,tai beveik 6000lt,taip kad gausi du,bet ir mokesi uz du... Taigi vienintele vieta,kur per metus suziurejau,irt ai tik siandien yra VLVK. Jau parasiau jiems,ten mokslai trunka 3m,mokaisi kaip dieniniam pagal sudaryta programa,bet savairankiskai. Kaina normali. Kolegija lb gera,stipriai ruosia,nes teko ten studijuoti vienus metus,gaila nebaigiau... Deja,kol kas ten turi tik viena specialybe verslo administravima. Mokslus galima pradeti nuo artimiausio semestro,t.y. nebutina pradeti nuo rgusejo,galima pradeti nuo vasario. Taigi,laukiu ar man uzskaitys tai ka buvau prasimokiusi,ir jeigu taip,manau vis tik rinksiuos sia kolegija. Beja,kas nzn ji turi savo filialus Klaipedoje,Siauliuose ir Kaune (atrodo)