Įkraunama...
Įkraunama...

Studijos nuotoliniu būdu Lietuvoje

QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 30, 20:03)
Pati gyvenu IRL ir jau baiginėju MRU nuotoliniu būdu. Per tuos metus visaip buvo: ir negalėjau atvažiuoti, ir važiuodavau po du kartus. Kai kuriuos egzaminus, sutarus su dėstytoja, galima laikyti internetu (aišku, tai ne visai oficialiai, bet dėstytojai supranta, kad visko būna), buvo atskridus per 1,5 savaitės išlaikiau 10 egzaminų. Griežto reikalavimo būti sesijoj nėra, egzaminus galima laikyti ir per dėstytojo budėjimo valandas.

Labai dekui uz atsakyma 4u.gif ziuresiu dar,ka atrasysi is TTVAM... O sakykit kiek laiko stuidjuoja? 4m? ir kiek mazdaug iseina uz metus mokestis? Nes va TTVAM gali reguliuotis pats kreditu skaiciu,tai ziuriu kur geriau butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 07 31, 16:37)
Labai dekui uz atsakyma 4u.gif  ziuresiu dar,ka atrasysi is TTVAM... O sakykit kiek laiko stuidjuoja? 4m? ir kiek mazdaug iseina uz metus mokestis? Nes va TTVAM gali reguliuotis pats kreditu skaiciu,tai ziuriu kur geriau butu g.gif

Studijų tempą pasirenki pati pagal savo visas galimybes, tame tarpe ir finansines. Žinau kuris baigė per 3 metus, bet vaikinukas ir varė doh.gif paprasčiausiai yra pačiai nuspręsti per kiek laiko nori baigti ir tada imti arba dieninių mokymosi planą, arba neakivaizdininkų. tai tiek pat metų ir gausis. Man gausi kokie 4,5-5 metai (taip tikiuosi, jeigu valstybinius išlaikysiu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 07 31, 21:01)
Studijų tempą pasirenki pati pagal savo visas galimybes, tame tarpe ir finansines. Žinau kuris baigė per 3 metus, bet vaikinukas ir varė  doh.gif paprasčiausiai yra pačiai nuspręsti per kiek laiko nori baigti ir tada imti arba dieninių mokymosi planą, arba neakivaizdininkų. tai tiek pat metų ir gausis. Man gausi kokie 4,5-5 metai (taip tikiuosi, jeigu valstybinius išlaikysiu  ax.gif )

Aisku... Nu jo,paziurejau,kad geirau imti per 4,tada taip per viduriuka gaunasi... O jums sekmes,kad viskas butu taip,kaip tikites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kiek žinau, nuotolinių studijų galimybė yra ir VDU, Kaune. Kadangi pati nesu garantuota, kad kitamet liksiu Lietuvoje, parašiau jiems užklausą ir pasidomėjau šiomis studijomis. Jei ką domins, kai man atrašys, galėsiu pranešti smile.gif 4u.gif

O apie šias studijas informacijos rasti galite čia: http://www.studyonline.lt/
Studijų programos čia: http://www.studyonline.lt/campus/
Atsakyti
Gavau atsakymą, kad šiuo metu vykdomos tik vienos nuotolinės studijos - Švietimas ir informacinės technologijos... ech, gaila :/
Atsakyti
Tikrai,kad gaila... Tai kol kas realiausiai yra TTVAM... Mastau turzimas pas ju lb brangu,aisku cia uz,kaip jie raso, 2 diplomus iskart... Bet mano kisene nepatems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 08 05, 22:21)
Tikrai,kad gaila... Tai kol kas realiausiai yra TTVAM... Mastau turzimas pas ju lb brangu,aisku cia uz,kaip jie raso, 2 diplomus iskart... Bet mano kisene nepatems verysad.gif

gal galima trumpai ir konkreciai info, kokie tie du diplomai? ir kokia ta kaina?
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 08 05, 21:21)

As irgi bandysiu i turizmo ir viesbuciu vadyba 4u.gif tik vat as du kursus baigus LKKA, tai man dabar ziuri kokius dalykus man gali uzskaityt, dar plius darbo patirtis nuims kaika 4u.gif yra gal jau studijuojanciu?
Atsakyti
Planuoju studijuoti nuotoliniu būdu. Gal kas daugiau papasakos kaip TTVAM su egzaminais, kursiniu, diplomu? Kokia tvarka?
Atsakyti
sveiki,
man irgi noretusi, kad besimokantieji TTVAM pasidalintu :
-kaip vyksta sios studijos,
-kokia ju kaina
-ar kas bandet studijuoti anglu kalba-
-taip pat kada galiu bandyti stoti- nuo kada prasideda sios studijos
-bei ar tikrai galima visus egzaminus laikyti interneto pagalba.

busiu dekinga, jei galesite pasidalinti jusu turima informacija
Atsakyti
Tokias žinias apie TTVAM turiu. 4u.gif Šių studijų privalumas yra tas, kad galėtumėte rinktis savo studijų tempą pagal savo finansines ir laiko galimybes (galima rinktis daugiau studijų dalykų semestrui, nei reguliariai renkasi studentai, arba žymiai mažiau).Tapus klausytoju, studijos organizuojamos taip pat semestrais, bet mokama už pasirinktą to semestro kreditų skaičių. Sutartis pasirašome tik vienam semestrui. Studijuoti klausytojo statuse galima iki pat baigiamojo studijų etapo, o paskutiniame studijų etape klausytojas pervedamas į studentus. Plačiau apie atvirąsias nuotolines studijas galite rasti informacijos čia: http://www.ttvam.lt/...lines-studijos/ Atvirųjų nuotolinių studijų kredito kaina yra 90 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 07 vasario 2013 - 10:57
QUOTE(sugunde @ 2013 02 04, 19:03)
sveiki,
man irgi noretusi, kad besimokantieji TTVAM pasidalintu :
-kaip vyksta sios studijos,
-kokia ju kaina
-ar kas bandet studijuoti anglu kalba-
-taip pat kada galiu bandyti stoti- nuo kada prasideda sios studijos
-bei ar tikrai galima visus egzaminus laikyti interneto pagalba.
busiu dekinga, jei galesite pasidalinti jusu turima informacija

Istojau i TTVAM nuo pavasario semestro, iskart i ketvirta semestra. Nes buvo uzskaityti dalykai is kito universiteto. Mokestis bent jau man 1950Lt uz semestra, jeigu noretum anglu kalba, butu brangiau. Pasirinkau nuotolini istestini mokymosi buda, tai 4 metai, bet busiu kaip normali studente, pasikonsultavau kad taip geriausia. man likestudijuoti tik 2,5 metai. Patikino kad viska galima atsisaityti internetu, privaloma atvykti tik i baigiamaji darbo gynima. 4u.gif Infocentras be galo maloniai vska paaiskinima, atsako i klausimus, ko nepasakyciau apie kitus skyrius, atsako arba nemaloniai, arba isvis nesulauki atsakymo verysad.gif Laukiu tik atsiunciant sutarti, pasirasau ir kimbu i mokslus 4u.gif
Atsakyti