Įkraunama...
Įkraunama...

Studijos nuotoliniu būdu Lietuvoje

QUOTE(zyzna @ 2011 09 11, 17:44)
pvz aš įstojau mokytis neakivaizdžiai ir dabar mokausi nuotoliniu būdu, bet vistiek aš neakivaizdininkė biggrin.gif esu sąrašuose savo grupės  4u.gif ir galiu bet kada ten grįžti.
Dėl egzaminų ten labai viskas paprasta.  Egzaminas tą dieną kai grupiokai irgi rašo, tik būna jis aktyvuotas moodle progrome 24val, per tą laiką turi atlikti užduotis. nereikia nei jokių kamerų nieko. Nebent koks kursinis bus, dėstytojai kirs neaiškumu tada reiks pabendrauti vaizdžiai  biggrin.gif Kadangi niekas nemato, gali apsikrauti popieriais, spargalkėm, ar pasistatyti šalia profesorių  biggrin.gif vistiek dažnai egzaminas sudaro vos pusę viso pažymio (kaupiamas, reikia būtinai atlikti visus darbus). Ir išvis, 10 gauti laaabai sunku  doh.gif
Man asmeniškai reikia kiekvieną pusmetį rašyti prašymus, kad noriu mokytis per moodle, ir turiu pažymėti (arba ne) kaip laikysiu sesiją, ir kokius egzaminus (galbūt du internetu, o likusius auditorijoj).
Jei jums kyla kokių klausimų tai būtinai rašykit savo koordinatorėm, kad paskui neprisirinktumėt skolų, už jas reikia mokėti pinigėlius  ax.gif

Sėkmės mokslo metuose  4u.gif

o Jus kaip supratau TTVAM mokotes,o pati ne Lietuvoje gyvenate,ar del seimos ir darbu neiseina mokytis kolegijoje kad nuotolini pasiemete?P.S pati egzaminus pasirinksite kolegijoje laikyt,na auditorijoje?Kiek dalyku mokotes?Beja sakykite lb sunku neakivaizdziai studijuoti?
Atsakyti
as jau turiu visa medziaga mokslams bet net neisivaizduoju kaip pradet mokytis,nes yra ka paskaityt po to galima atlikti savitikros uzduotys,bet nesuprantu truputi kaip ten viska daryti,ypac anglu kalboj kai nera jokiu vertimu doh.gif jauciu man bus sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 13, 23:05)
o Jus kaip supratau TTVAM mokotes,o pati ne Lietuvoje gyvenate,ar del seimos ir darbu neiseina mokytis kolegijoje kad nuotolini pasiemete?P.S pati egzaminus pasirinksite kolegijoje laikyt,na auditorijoje?Kiek dalyku mokotes?Beja sakykite lb sunku neakivaizdziai studijuoti?

Taip, šiuo metu esu ne LT smile.gif
dvi sesijas laikiau internetu, rudens sesiją jau laikysiu auditorijoje su visais. Visada 4 arba 5 egzaminai (kursinio gynimas, praktika).
Studijuoti tikrai nėra labai lengva, aišku ne dieninis universitete biggrin.gif Bet tikrai nėra taip kaip ankščiau visi pasakojo kad dar VTVK dėstytojai už gražias akis rašo gerus pažymius schmoll.gif Visos sąlygos tam pilnai sudarytos, tereikia noro ir prisiversti save atlikti darbus ne paskutinę minutę ax.gif

QUOTE(ispanija650 @ 2011 09 14, 01:23)
as jau turiu visa medziaga mokslams bet net neisivaizduoju kaip pradet mokytis,nes yra ka paskaityt po to galima atlikti savitikros uzduotys,bet nesuprantu truputi kaip ten viska daryti,ypac anglu kalboj kai nera jokiu vertimu doh.gif jauciu man bus sunku unsure.gif
Kokį dalyką mokaisi? g.gif

Atsakyti
Zyzna o kiek mokate uz ta nuotolini mokymasi?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 15, 18:05)

nors ne manes klausete bet as moku pvz pirma semestra 1350lt nes nepasirinkau LPD(laisvai pasirenkamo dalyko) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2011 09 15, 21:33)
nors ne manes klausete bet as moku pvz pirma semestra 1350lt nes nepasirinkau LPD(laisvai pasirenkamo dalyko) mirksiukas.gif

Bet Jus mokotes pagal normalu dienini rezima,ar visgi ne,na jai nepasirinkote lpd?Nes kaip uz pirma pusmeti tai sakyciau mazokai mokate..
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 15, 18:05)

1800LT kaip ir visi neakivaizdininkai įstoję tais metais. Jokių nuolaidų doh.gif Nors mano grupiokė, kuri vieną semestrą antram kurse mokėsi nuotoliniu - mokėjo kažką apie 1300lt g.gif Man tokių kainų nieks mokėti neleido verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Aš taip pat galvoju apie studijas nuotoliniu būdu, nes gyvenu ne Lietuvoje. Kiek supratau, bakalaurą dabar galima šitaip įgyti tik MRU ir VTVAM? Ir dar kiek suprantu, vtvam galima visus egzaminus laikyti internetu, o mru visgi reikia atvykti į universitetą? O diplomas abiejų toks pats kaip dieninio?
Atsakyti
Sveikos,mane irgi domina tos nuotolines studijos ,noreciau studijuoti viesaji administravima,tai jauciu yra galimybe tik MRU. Tik ta sistema tai jau tikrai nelabai aiski.Vaziuoju kita sav i LT,tai jauciu reiks gal nulekti iki Vilniaus,susizinot visa info.O kada yra stojamieji i tas nuotolines studijas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shpirti @ 2012 02 04, 09:35)
Sveikos, merginos,
Aš taip pat galvoju apie studijas nuotoliniu būdu, nes gyvenu ne Lietuvoje. Kiek supratau, bakalaurą dabar galima šitaip įgyti tik MRU ir VTVAM? Ir dar kiek suprantu, vtvam galima visus egzaminus laikyti internetu, o mru visgi reikia atvykti į universitetą? O diplomas abiejų toks pats kaip dieninio?

Diplomai tokie patys ax.gif

QUOTE(Grelita @ 2012 02 06, 21:46)
Sveikos,mane irgi domina tos nuotolines studijos ,noreciau studijuoti viesaji administravima,tai jauciu yra galimybe tik MRU. Tik ta sistema tai jau tikrai nelabai aiski.Vaziuoju kita sav i LT,tai jauciu reiks gal nulekti iki Vilniaus,susizinot visa info.O kada yra stojamieji i tas nuotolines studijas? g.gif

atsakiau kitoje temoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos. ax.gif
Sudomino ir mane toks mokymosi budas,taciau vis niekaip neperprantu susitemos. Rasiau i MRU pernai,tai paaiskino,kad i sesija yra privalu atvykti i vieta,nera tokio dlyko pas juos,kaip sesijos egzaminu laikymas interneto pagalba verysad.gif O kaip su VTVAM? Ar tikrai galima visus apsoliuciai egzus laikyti kompo pagalba? Gyvenam Airijoj,i Lt griztam geriausiu atveju 1k i metus,o db ir reciau,nes keliones is cia i lt zenkliai pabrango. Norisi tureti diploma,taciau jei reiks 2k i metus skriadyti,nelb yra galimybes,nes dar ir 2vaikuciai yra. Kaip yra realiai? Aciu lb visoms,uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 07 29, 12:23)
Sveikos. ax.gif
Sudomino ir mane toks mokymosi budas,taciau vis niekaip neperprantu susitemos. Rasiau i MRU pernai,tai paaiskino,kad i sesija yra privalu atvykti i vieta,nera tokio dlyko pas juos,kaip sesijos egzaminu laikymas interneto pagalba verysad.gif  O kaip su VTVAM? Ar tikrai galima visus apsoliuciai egzus laikyti kompo pagalba? Gyvenam Airijoj,i Lt griztam geriausiu atveju 1k i metus,o db ir reciau,nes keliones is cia i lt zenkliai pabrango. Norisi tureti diploma,taciau jei reiks 2k i metus skriadyti,nelb yra galimybes,nes dar ir 2vaikuciai yra. Kaip yra realiai? Aciu lb visoms,uz paaiskinimus 4u.gif

Pati gyvenu IRL ir jau baiginėju MRU nuotoliniu būdu. Per tuos metus visaip buvo: ir negalėjau atvažiuoti, ir važiuodavau po du kartus. Kai kuriuos egzaminus, sutarus su dėstytoja, galima laikyti internetu (aišku, tai ne visai oficialiai, bet dėstytojai supranta, kad visko būna), buvo atskridus per 1,5 savaitės išlaikiau 10 egzaminų. Griežto reikalavimo būti sesijoj nėra, egzaminus galima laikyti ir per dėstytojo budėjimo valandas.
Atsakyti