na jo supratau kad ta baudsiamoji sunki,mama egle gal patarsit koki dalyka pasirinkti lengviasni?kad butu ir privalomas???nes patare pasitarti psihologija bet lyg tai neprivaloma
QUOTE(mamanicka @ 2011 06 30, 17:36)
na jo supratau kad ta baudsiamoji sunki,mama egle gal patarsit koki dalyka pasirinkti lengviasni?kad butu ir privalomas???nes patare pasitarti psihologija bet lyg tai neprivaloma
Tik dabar pamačiau prašymą atsiprašau labai Psichologija yra iš pasirenkamų dalykų, jinai nėra privaloma, tačiau iš to sąrašo reikia pasirinkti vieną. Dalykas gana nesunkus ir įdomiai parašytas, o ir dėstytoja nebloga
Sveikos,
as mokausi TTVAM nuotoliniu budu jau antras semestras Pati ideja gera, nes gyvenant uzsieny neprivazinesi nei i paskaitas nei i kiekviena egzamina Bet bent jau man taip mokintis yra daug sunkiau Pirmus du su puse kurso mokiausi neakivaizdziai, ir tikrai daug daugiau info isikaldavau i galva, o dabar pritingiu ir skaidres paskaityti atsiustas, ir darbus palieku vos ne paskutinem savaitem iki atlikimo termino padaryti as pradejau kazkaip atmestinai ziureti i "paskaitas", vis atrodo kad "aj, spesiu, pasiskaitysiu", bet tai vaikas, tai vyras, tai draugai 'sutrukdo'
Bet kalbant butent apie nuotolini TTVAM tai sudarytos visos salygos mokintis, daug informacijos duoda destytojai, noriai bendrauja virtualiose paslkaitose arba el.pastu greit atraso, visada paaiskina kas kaip, kartais ir lengvatu kokiu duoda el.vadoveliai visada yra, jei kazko truksta, destytojas atsiuncia asmeniskai kazkokios papildomos info. Mokinkis tik Darbus reikia atlikti tuos pacius kaip ir studentai kolegijos paskaitose, todel galima pasitarti ir su jais, arba netgi kartu atlikti darbus jei tik destytoja leidzia
as mokausi TTVAM nuotoliniu budu jau antras semestras Pati ideja gera, nes gyvenant uzsieny neprivazinesi nei i paskaitas nei i kiekviena egzamina Bet bent jau man taip mokintis yra daug sunkiau Pirmus du su puse kurso mokiausi neakivaizdziai, ir tikrai daug daugiau info isikaldavau i galva, o dabar pritingiu ir skaidres paskaityti atsiustas, ir darbus palieku vos ne paskutinem savaitem iki atlikimo termino padaryti as pradejau kazkaip atmestinai ziureti i "paskaitas", vis atrodo kad "aj, spesiu, pasiskaitysiu", bet tai vaikas, tai vyras, tai draugai 'sutrukdo'
Bet kalbant butent apie nuotolini TTVAM tai sudarytos visos salygos mokintis, daug informacijos duoda destytojai, noriai bendrauja virtualiose paslkaitose arba el.pastu greit atraso, visada paaiskina kas kaip, kartais ir lengvatu kokiu duoda el.vadoveliai visada yra, jei kazko truksta, destytojas atsiuncia asmeniskai kazkokios papildomos info. Mokinkis tik Darbus reikia atlikti tuos pacius kaip ir studentai kolegijos paskaitose, todel galima pasitarti ir su jais, arba netgi kartu atlikti darbus jei tik destytoja leidzia
Pati dar sioj srity esu sviezia rugsejo 1-oji man naujiena vel buvo,gyvenam uzsienyje mokintis uzsimaniau vyras paskatino kai suzinojo kai yra toks studiju budas kaip nuotolinis,bet pati abejoju ar sugebesiu save priversti mokytis nes man taip pat yra aiskiau kai kazkas paaiskina ir ikala i galva..tad ziuresim kaip cia seksis viskas..beje mokausi Vilniaus teises ir veslo kolegijoje
Vilniaus teises ir veslo kolegijoje-na cia taspats TTVAM..O sakykite kaip tos studijos skaitomos,nei tai dienines nei tai neakivaizdines?Na jai paprasytum kad tau isduotu lapeli kad mokaisi tai koki irasytu?Beja kaip su egzaminais tenais yra?Sedi su ijungta kamera ir rasai tuos egzus,ar kaip?Jaigu negali atvykti i egzus i mokslo istaiga?
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 05, 16:04)
Vilniaus teises ir veslo kolegijoje-na cia taspats TTVAM..O sakykite kaip tos studijos skaitomos,nei tai dienines nei tai neakivaizdines?Na jai paprasytum kad tau isduotu lapeli kad mokaisi tai koki irasytu?Beja kaip su egzaminais tenais yra?Sedi su ijungta kamera ir rasai tuos egzus,ar kaip?Jaigu negali atvykti i egzus i mokslo istaiga?
cia skaitosi nuotolines studijos,jos trunka tik 3metus,o egzaminai vyksta kaip ir visiems ,reikia atvykti bet retai,jei negali atvykti tada nezinau kaip ten viskas vyksta,bet manau privaloma atvykti bet kada
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 05, 17:00)
bet 3m trunka ir dienines,tai kaip cia db?
na taip jau yra kad nuotoliniu studiju studentai turi lengvatu tokiu manau tai ne i bloga
Labukas gal kas galetu padeti istaisyti kursini darba buciau labai dekinga
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 05, 20:21)
bet jos tikrai nera dienines?Betgi kai studentas nores gali testi studijas su studentais,tai kaip cia suprasti,tai jos skaitosi kaip dienines tuomet,jjai pasirenki normaliu rezimu mokintis kaip visi studentai.
Kol kas esu naujoke tad nezinau dar visu dalyku sioj sryty,bet manau tu bet kada gali pakeisti is neakivaizdinio ar nuotolinio savo studijas i dienines,cia jau nuo jusu priklauso noro ir galimybiu
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 05, 16:04)
pvz aš įstojau mokytis neakivaizdžiai ir dabar mokausi nuotoliniu būdu, bet vistiek aš neakivaizdininkė esu sąrašuose savo grupės ir galiu bet kada ten grįžti.
Dėl egzaminų ten labai viskas paprasta. Egzaminas tą dieną kai grupiokai irgi rašo, tik būna jis aktyvuotas moodle progrome 24val, per tą laiką turi atlikti užduotis. nereikia nei jokių kamerų nieko. Nebent koks kursinis bus, dėstytojai kirs neaiškumu tada reiks pabendrauti vaizdžiai Kadangi niekas nemato, gali apsikrauti popieriais, spargalkėm, ar pasistatyti šalia profesorių vistiek dažnai egzaminas sudaro vos pusę viso pažymio (kaupiamas, reikia būtinai atlikti visus darbus). Ir išvis, 10 gauti laaabai sunku
Man asmeniškai reikia kiekvieną pusmetį rašyti prašymus, kad noriu mokytis per moodle, ir turiu pažymėti (arba ne) kaip laikysiu sesiją, ir kokius egzaminus (galbūt du internetu, o likusius auditorijoj).
Jei jums kyla kokių klausimų tai būtinai rašykit savo koordinatorėm, kad paskui neprisirinktumėt skolų, už jas reikia mokėti pinigėlius
Sėkmės mokslo metuose