gal galite padeti pradedanciai, kaip mezgant skraiste prideti alis is krastu ir vyduryje ?
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 04, 18:05)
ateinu pas jus su klausimu ,gal galit pasakyti kiek mazdaug reikia siulu saliui ,nusipirkau 75g kid moheros ir 7 storio virbalus ,dabar galvoju kad saliui bus gal maza siulu
Iseis, jei megzite neitin platu -iki 100 akiu. Juk visada galima nusipirkt dar viena kamuoliuka... Smulkiam zmogugui pakaks.
QUOTE(kairekoja @ 2011 03 04, 17:55)
skara anytai
[url=http://www.radikal.ru][img]
[url=http://www.radikal.ru][img]
DAILI
Papildyta:
QUOTE(Bazile @ 2011 02 27, 16:23)
Prisiruosiau savo "juoduli" nupaveiksluot
dar dziustantis, ir jau uzbaigtas. Mohera su silku, 4 kamuoliukai, ~92x230 cm
dar dziustantis, ir jau uzbaigtas. Mohera su silku, 4 kamuoliukai, ~92x230 cm
FAINUOLIS
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 05, 10:47)
gal galite padeti pradedanciai, kaip mezgant skraiste prideti alis is krastu ir vyduryje ?
Kaip nori. Jei su užmetimu, tai bus skulutės. Gali iš vienos akise dvi padaryti. Po aštuonias akis kiekvienoje geroje eilėje reikia dadėti.
Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 04, 19:05)
ateinu pas jus su klausimu ,gal galit pasakyti kiek mazdaug reikia siulu saliui ,nusipirkau 75g kid moheros ir 7 storio virbalus ,dabar galvoju kad saliui bus gal maza siulu
Manau užtektinai.
QUOTE(Bazile @ 2011 03 05, 11:09)
Iseis, jei megzite neitin platu -iki 100 akiu. Juk visada galima nusipirkt dar viena kamuoliuka... Smulkiam zmogugui pakaks.
Čia gi penki kamuoliukai. Aš skarai, kurios plotis 180cm, sumezgiau 3 kamuoliukus, megzdama 3Nr. virbalais.
QUOTE(viosim @ 2011 03 05, 13:59)
Čia gi penki kamuoliukai. Aš skarai, kurios plotis 180cm, sumezgiau 3 kamuoliukus, megzdama 3Nr. virbalais.
nu 75 gr tai 3 kamuoliukai. As megzdama sunaudoju 4, is 3 toks gana striukas iseina šaliukas Skarai kazkaip maziau tereikia.
[quote=aggree,2011 02 08, 10:39]
Prieš tai bandžiau megzti su virbalais, vargo vakarienė daug sunkiau megzti 4-6 akis, nei 50
O čia mezgiau su lėlyte-pyniku, jis pats kainavo 13 litų, virvelė gaunasi lygesnė ir žymiai greičiau.
Labai gražu .Ir aš bandysiu narpliot,tik teks virbalais,nes esu ne LT,čia tokių ,,lėlyčių,, pirkt nėra,o laukt kol atsiųs negaliu-LABAI JAU NORIU .Net suknelę vos prisiverčiau pabaigti...
Prieš tai bandžiau megzti su virbalais, vargo vakarienė daug sunkiau megzti 4-6 akis, nei 50
O čia mezgiau su lėlyte-pyniku, jis pats kainavo 13 litų, virvelė gaunasi lygesnė ir žymiai greičiau.
Labai gražu .Ir aš bandysiu narpliot,tik teks virbalais,nes esu ne LT,čia tokių ,,lėlyčių,, pirkt nėra,o laukt kol atsiųs negaliu-LABAI JAU NORIU .Net suknelę vos prisiverčiau pabaigti...
Sia savaite baigtas salikas sau
Papildyta:
Ir dar anksčiau baigti šalikučiai žiemai
( čia su pirštinėm, bet ir šalikas yra )
Papildyta:
Ir dar anksčiau baigti šalikučiai žiemai
( čia su pirštinėm, bet ir šalikas yra )
ZIFARA-labai jau grazus darbeliai,o tas rozinis salis-nuostabus
QUOTE(valentinuke @ 2011 03 06, 13:43)
ZIFARA-labai jau grazus darbeliai,o tas rozinis salis-nuostabus
Aciu
Man labai jau jis patiko...
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 04, 20:05)
as mezgu 4 nr virbalais tai sumezgu 5 matkelius kid mocheros, metrazas 240 metru 25 gr, tai neplauto matmenys kazkur 70x180 jei gerai pamenu, issiplovus dar truputi pailgeja ir paplateja uzdedu apie 160 akiu