Įkraunama...
Įkraunama...

FOHOW - kiniški maisto papildai

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 01 15, 10:39)
Ir aš žinau kam nepadėjo. Gal paprasčiausiai reikėjo daugiau laiko ir kantrybės.

ne,ilgai naudojo mergina tuos perlus,bet vis tiek nieko verysad.gif ir tikėjo kad padės,nes aš manau kad kiekviną produktą naudojant reik juo dar ir tikėti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 15, 10:36)
daugeliui atrodo,kad kiniečiai gamina tik šlamštą iš šlamšto doh.gif  bet juk ir pas juos galima rasti geros produkcijos,kaip ir kiekvienoje šalyje,reik tik mokėti atsirinkti ax.gif

Aš tokios nuomonės buvau apie lenkiškas prekes...
Atsakyti
Vartoju ir seima vartoja sia produkcija gan reguliariai jau kokius 10 metu. Esame labai patenkinti rezultatasi, bet tai nera panaceja. 90% tikrai puikiai padeda, bet iktais atvejais poveikis mazesnis ir tai normalu smile.gif Nebukime fanatikais. Produkcija tikrai puiki, tiesiog reikia paragauti ir isitikinti smile.gif
Atsakyti
As irgi laikas nuo laiko pavartoju sia produkcija. Miegu nuostabioje Fohow patalyneje, nesioju puikias kojines, deviu gorsetuka ir siaip gerai jauciuosi, kai geriu lindzi ar eleksyra. Mano visa seima isitikino sios produkcijos didziule nauda.
O skeptiku visada buvo ir bus. Tai ne placebo, bet tikrai ir ne chemija ar neveiksmingi vaistinese brukami visokiausi vitaminai is kuriu naudos, kaip nabasnikui kojines.
Atsakyti
Kur galima pigiau įsigyti PP kapsulių?
Atsakyti
ka patartumet vartoti vaikams nuo persalimo, virusu. nupirkau tos pastos ,kur bakterijos gyvosios tvarko zarnyna. pradejau duoti. blush2.gif
Atsakyti
o kuom gi skiriasi fohov nuo tiansi?
Atsakyti
Princeses Perlas kapsuliu kaina visur vienoda. Pigiau gausite tik su pasibaigusiu galiojimu.

Jeigu trumpai, tai Fohow skystame preparate Oral Liquid daug daugiau sudetyje pacio kordicepso ir veikliuju medziagu, kurios ir garantuoja toki puiku sveikatinimo efekta prie ivairiu ligu kaip vaikams, taip ir suaugusiems.
Vaikams labiausiai tinka Oral Liquid ir Meigui kombinacija kartu.

Atsakyti
sveikos merginos:)
Gal kas esate naudoje tamponus/ kapsulės GuiFei Bao - Princeses perlus ? Pasidalinkite prasau savo potyriais smile.gif)) Aciu
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , katik isigijau Fenix eliksyra. Sia ziema mano 2.5 m. vaikas lb daznai sirgo, dabar katik po antibiotiku kurso. Sakykite, ar jus savo vaikui duodavote dozes tokias, kaip nurodyta ar didesnes? smile.gif Dar nesam vartoje niekada...
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2014 03 17, 18:54)
sveikutes  4u.gif , katik isigijau Fenix eliksyra. Sia ziema mano 2.5 m. vaikas lb daznai sirgo, dabar katik po antibiotiku kurso. Sakykite, ar jus savo vaikui duodavote dozes tokias, kaip nurodyta ar didesnes? smile.gif Dar nesam vartoje niekada...

Jeigu po antibiotiku kurso, tai rekomenduoju butinai pasta Roze , kuri atstato mikroflora ir fenikso. Nebijokit , neperduozuosit, cia ne vaistas o zolinis preparatas, kuris labai greitai atstatys lastele. O lastele , budam sveika, atstato kas negerai. As fenikso namie visada turiu ir nelaukiu kol susirgsime. Tik pajauciam artejant ligai, doze susileidziam ir dar siemet ne vienas seimos narys rimtai nesusirgom , nors "uzuominu sirgimui" tikrai buvo.
Papildyta:
QUOTE(saules spindulelis @ 2014 03 04, 12:13)
sveikos merginos:)
Gal kas esate naudoje tamponus/ kapsulės GuiFei Bao - Princeses perlus ? Pasidalinkite prasau savo potyriais  smile.gif)) Aciu

Naudojau kaip gydomaja priemone , kursa, kuri man rekomendavo gydytijas. Dabar po men.dienu kas antra menesi panaudoju. Efektas- liuks.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2014 03 17, 23:39)
Jeigu po antibiotiku kurso, tai rekomenduoju butinai pasta Roze , kuri atstato mikroflora ir fenikso. Nebijokit , neperduozuosit, cia ne vaistas o zolinis preparatas, kuris labai greitai atstatys lastele. O lastele , budam sveika, atstato kas negerai. As fenikso namie visada turiu ir nelaukiu kol susirgsime. Tik pajauciam artejant ligai, doze susileidziam ir dar siemet ne vienas seimos narys rimtai nesusirgom , nors "uzuominu sirgimui" tikrai buvo.

O kokioms dozem ir kada duodavote fenixo? KOkia doze rekomenduotumet mums, kaip 2.5 metuku? ir man paciai smile.gif? Ju svetaineje raso, kad profilaktiskai suaugusiam nuo 5 ml/d. o ant buteliuko nurodyta po 15 ml/d du katus- ryte ir vakare. Tai kaip man daryti? smile.gif
Atsakyti