SVeikos gryžtu į šį forumą pasidalinti patirtimi, kadangi išbandžiau princeses perlus, sunaudoja 4 dėzutes kaip gydimo metodą ne kaip profilaktiką, ir ką jūs manote.... buvo pas mane gimdos kaklelio pakitimai jau ir hsil,o paskutiniu metu tik uždegimai , o dabar pakartotinas citologinis buvo gerų geriausias, jokiu piktybinių pakitimų jokiu uždegimų, galbūt tai ne vien princeses perlų dėka, nes čia įvyko grynų gryniausias stebuklas..... planuoju toliau juos naudoti profilaktiškai
QUOTE(ziuzi26 @ 2012 11 20, 14:28)
laba, gal kas bandet arbata FOHOW LIUWEI CHA? kokie atsiliepimai?
Geriu kartais ta Fohow.info Liuwei arbata, kai jauciu, kad reikia pavalyti organizma. Po kurso atsiranda lengvumas, normalizuojasi tustinimosi procesas ir siaip pagereja medziagu apytaka
Labutis gal kas galit pasakyti, kaip naudoti princeses perla? as nepamenu
QUOTE(Akva17 @ 2012 12 17, 01:58)
Labutis gal kas galit pasakyti, kaip naudoti princeses perla? as nepamenu
viskas parasyta : http://www.fohow.lt/...incesÄs-perlas
QUOTE(Airė @ 2013 01 09, 17:05)
Man jie netiko
Kaip gali netikti. Jie tinka visoms. Tiesiog naudojant pirmus perlus gali buti nemalonus , lyg perstejima sukeliantys pojuciai, bet tai reiskia , kad gimda valosi. Kuo nemalosni pojuciai, tuo labiau reikia valytis, t.y juos naudoti. Po pirmuju triju perlu ir man taip buvo, galvojau uzsikasysiu, bet panaudojus ilgesni laika, tam tikrais intervalais, jau tie nemalonumai dingo. Tad nesakykit, kad jums netiko, o tiesiog pakentekit. Rezultatai tikrai ateis.
QUOTE(prinsese @ 2013 01 09, 17:52)
Kaip gali netikti. Jie tinka visoms. Tiesiog naudojant pirmus perlus gali buti nemalonus , lyg perstejima sukeliantys pojuciai, bet tai reiskia , kad gimda valosi. Kuo nemalosni pojuciai, tuo labiau reikia valytis, t.y juos naudoti. Po pirmuju triju perlu ir man taip buvo, galvojau uzsikasysiu, bet panaudojus ilgesni laika, tam tikrais intervalais, jau tie nemalonumai dingo. Tad nesakykit, kad jums netiko, o tiesiog pakentekit. Rezultatai tikrai ateis.
tik jau nereikia mauti visų ant vieno kurpaliaus kiekvieno organizmas yra individualus ir negalima šitaip sakyti.. o jei jau vaistai ar papildai tinka visiems,tai greičiau netinka niekam
Man jie irgi padeda. Tiksliau visi produktai. Žiūrėjau į juos skeptiškai kol pati neišbandžiau, o ypač kai padėjo tai - patikėjau.
ir man padeda,bet žinau kam ir nepadėjo,todėl ir sakau kad nėra stebuklingi,kad tiktų visiems
QUOTE(Nutai @ 2012 09 04, 20:34)
Skaitau ir stebiuosi-moterys,jus tikit kinietiska produkcija?
O ką jūs turit prieš kiniečius ir jų produkciją?
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 01 15, 10:34)
O ką jūs turit prieš kiniečius ir jų produkciją?
daugeliui atrodo,kad kiniečiai gamina tik šlamštą iš šlamšto bet juk ir pas juos galima rasti geros produkcijos,kaip ir kiekvienoje šalyje,reik tik mokėti atsirinkti
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 15, 10:33)
ir man padeda,bet žinau kam ir nepadėjo,todėl ir sakau kad nėra stebuklingi,kad tiktų visiems
Ir aš žinau kam nepadėjo. Gal paprasčiausiai reikėjo daugiau laiko ir kantrybės.