QUOTE(Čili @ 2011 01 13, 11:23)
vibromasažai, po jų mano pana išeidavo kosėdama karkalais
Geros meistrės gerai atmuša šiaip.
Sanatoriją teoriškai skiria po paūmėjimo, bet bent mes tvarkomės viską prieš pusmetį,registruojamės ir t.t., nes paskui nebeduoda pas mus kvotuojamų siuntimų.
tai kaip išeina - tvarkais, tvarkais, o kai paūmėja - ir važiuoji?
na, aš įsivaziduoju, kad pas mus su popierizmais tai griūk negyvas, kai reikėjo vibromasažų, tai rgi po dviejų savaičiu - prašom
ir dar nepamirškit per keletą gyd prieš tai perbėgt ir susimokėt... tai jau privačiai susiorganizuoji ir turi iškart...
QUOTE(raasula @ 2011 01 13, 15:38)
jo mano mziuke cia
ir is kur nezinau, kaip prasidejo 2men taip iki dabar
ir ligoninej 2k ir antibijotikai, ir viskas dariau, bet neisvengia ilgiausias tarpas kai buvo viskas usslopinta tai 8d
ir vel tas pats
ir nuo ko viskas nezinau. visi dabr saukia man kd katina mesti lauk turiu
bet as nemanau kad tai nuo jos, ir tikiuosi kad isaugsim
jetus, kaip gaila tokiso tavo mažiukės... o dėl katės, tai aš irgi žinok būčiau to snuomonės.
mano mažoji buvo užgulta katės, gal skaitei mūsų temelėj pavasarį.,.. nors neatrodė, kad turėjo pakenkt, gulėjo ant pilvuko jai - krūtinės, bet jai buvo kvėpavimas sustojęs... tuomet mus pertikrino ir versija buvo arba apnėja, arba alergija... deja, dabar jau tyrimai ir rodo, kad ji alergiška katėms...
plius- meskit visas vilnas, pūkus, maksimaliai atsikratykit dulkių erkučių šaltinių, ant mažylės čiužinuko, ar ten kur miega visad laikyk neperšlampamą paklodę užvilktą, nes ten šaltinis dirgiklių kvėpavimo takams.
o hormonai man jau dabar geriau, nei ištisiniai antibiotikai be pagerėjimo, tikrai džiaugiuosi, kad jau su sumažinta doze po mėnesio gyd gyvenam ir persirgom per tą laiką virusu ir jis niekur nesikomplikavo, o tiesiog pasveikom
ko jau neprisimenu, ar kada ir buvę...labai seniai...
QUOTE(Sarytė @ 2011 01 13, 18:31)
Kad tokiem mažiukam odos mėginių nedaro. Mums buvo beveik 2 metai, ir tai gydytoja svarstė ar daryt. Šiaip daro kraujo kažkokį tyrimą dėl alergijų mažiams.
QUOTE(Čili @ 2011 01 13, 18:34)
kraujo tyrimas iki 3 metų išvis nerodo nieko..
O dūriai maniškei parodė keletą alergenų. Kažkaip atvirkščiai man sakė..
dėl alergijų su abiem esu praėjus ir tyrinmus darius, ir galiu pasakyti - rodo tie tyrimai, tik rezultatus reik mokėt skaityt. aišku,t ia loterija. bet tai kodėl nedaryti tyrimų jei 50% kad jie kažką parodys, nesuprantu kodėl gyd akcentuoją tą pusę, kad 50%< kad nieko neparodys
tik prie dūrio tyr negalima minimum 2 sav antihistamininių.
o kraujo geriau iš pradžių bendrą IGe pasidaryt, tai jei nieko jis nerodo, neapsimoka ir specifinių alergenų daryt. o jei šis aukštas, tai ir iš specifinių turėtumėt bent dalį alergenų sužinot.
šie du tyr yra skirtingo pobūdžio, matuoja skirtingus dalykus, parodo skirtingas alergines reakcijas, todėl ir būna, kad vienas rodo, kitas ne.
o vaikams kraujo tyr nepataria niekas dėl to,kad antikūnai kraujyje susidaro tik po ilgo laiko, reikia nevienkartinio ir stipraus susidūrimo su alergenais. bet pvz mano sūnui jis laaabia pasiteisino, nes išsiaiškinom, ko nebūtume pagalvoję, o rodė "arti alergijos", bet kadangi gyd patyrusi, ji mums patarė pabandyti būtent šitą pašalint iš meniu, kitaip nežinau kiek būtume kankinęsi
todėl tikrai nepritariu tam gyd abejingumui - "o kam"... mus taip ir pas pulmonologą nenorėjo siųsti - "o kam, juk kol prieis vizito laikas, tai gal jau pasveikę būsit..."