Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

Gal kas turite parduoti knyga: Vytautas Stonkus. Bronchine astma. Trumpa istorine apzvalga ir komentarai.
Labai ieskau mirksiukas.gif

Tiesa, jungiames ir mes i sita temute, mums dar tik 9 menesiai o jau paiso astma verysad.gif mat vasari persirgom bronchiolitu, po poros men bronhitu, dabar vel svokstimas girdisi.. ryt ekstra pas alergologa issiunte tai matyt pripaisys astma, o tyrimai sake tokiems maziems netikslus..

Tiesa, del singulairo, kai pirkom, vaistinej kazkokius kitokius bande isiulyt, sake sudetis ta pati, na veiklioji medziaga.. kokia jusu patirtis? vienodai veikia ar visgi singulairas geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 18 balandžio 2011 - 12:49
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 04 18, 13:48)
Gal kas turite parduoti knyga: Vytautas Stonkus. Bronchine astma. Trumpa istorine apzvalga ir komentarai.
Labai ieskau  mirksiukas.gif

Tiesa, jungiames ir mes i sita temute, mums dar tik 9 menesiai o jau paiso astma  verysad.gif  mat vasari persirgom bronchiolitu, po poros men bronhitu, dabar vel svokstimas girdisi.. ryt ekstra pas alergologa issiunte tai matyt pripaisys astma, o tyrimai sake tokiems maziems netikslus..

Tiesa, del singulairo, kai pirkom, vaistinej kazkokius kitokius bande isiulyt, sake sudetis ta pati, na veiklioji medziaga.. kokia jusu patirtis? vienodai veikia ar visgi singulairas geriau?

Singulairas geriau.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 04 18, 12:48)
Labai ieskau  mirksiukas.gif

mes irgi jau dairomės šios knygelės, labai jau suintrigavo aprašymas internete wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 04 18, 19:50)
mes irgi jau dairomės šios knygelės, labai jau suintrigavo aprašymas internete  wub.gif

as jau pasiemiau vakar is bibliotekos, nes pirkt niekur neradau, tai pradejau skaityt, esme kol kas kaip suprantu kad labai daznai astma buna tik pasekme gastroezofaginio refliukso. Tai isgydzius ar isoperavus ta refliuksa dingsta ir astma bigsmile.gif ale kaip man 9 men vaikui suprast ka tai nzn lotuliukas.gif
O siaip knyga visai nebloga, ir apie vaistus kaip kenkia ir apie farmacija kokius pelnus darosi ir kaip luosina zmones.. ir kad siuolaikinis astmos gydymo budas luosina zmones ir astmos apibrezimas jau pakeistas, anksciau buvo pagydoma dabar jau nebe doh.gif ir pradzioje zmones nuo astmos nemirdavo, o dabar jau mirsta.. manau verta paskaityt apie liga ir is kitos puses mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 balandžio 2011 - 07:58
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 04 19, 07:53)
as jau pasiemiau vakar is bibliotekos, nes pirkt niekur neradau, tai pradejau skaityt, esme kol kas kaip suprantu kad labai daznai astma buna tik pasekme gastroezofaginio refliukso. Tai isgydzius ar isoperavus ta refliuksa dingsta ir astma  bigsmile.gif  ale kaip man 9 men vaikui suprast ka tai nzn  lotuliukas.gif
O siaip knyga visai nebloga, ir apie vaistus kaip kenkia ir apie farmacija kokius pelnus darosi ir kaip luosina zmones.. ir kad siuolaikinis astmos gydymo budas luosina zmones ir astmos apibrezimas jau pakeistas, anksciau buvo pagydoma dabar jau nebe  doh.gif ir pradzioje zmones nuo astmos nemirdavo, o dabar jau mirsta.. manau verta paskaityt apie liga ir is kitos puses  mirksiukas.gif

aš iki bibliotekos turbūt taip greit neprieisiu, greičiau išsigydysim lotuliukas.gif
kai priesi tą vietą, kur rašo koks tas nešiuolaikiškas gydymo būdas, kuris neluošina žmonių?... šita vietą būtų pati įdomiausia bigsmile.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
vakar buvau su vaikais vakare pas pulmonologa-alergologa, tai va Marciukuj vaistuku flixocida toliau israse,sake dar menuo su 125mg, o veliau jau mazins doze jei viskas bus gerai, o dar jai yra itarimas kad ir mazylej yra kazkas panasaus i astma,gyd nustebo kad po klacido,kai gydem nuo mikoplazmos, mazyle po labai trumpo laiko susirgo stipriu bronhitu, tai ir jai pabandimuj israse Montelukasta 4mg, jei pageres po men tai tadam ir jai pripazins ta lyga, o jei ne tai tadam kitur jeskos priezasciu, Laura dbr sveikutele, bet ji isgirdo kazka plauciukose, ir viena karta i diena sukosija, panasiu kosuliuku i Marciaus tai tikimes gal jei visai ne astma, nors didele tikimybe kad brolis ir sesuo kartu serga ta lyga tai bus dvigubas vargelis doh.gif nors jai mazylej anksciau nustatys tadam gal greiciau ir peraugs ja, o Marciukuj jauciu velokai nustate ta BA unsure.gif
Atsakyti
labukas verysad.gif

esu liudna sakes mano mazei vel obstukcija, sausi karkalai verysad.gif bandom nuimti spazma jeigu nepavyks ligonine verysad.gif o kaip nenoriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2011 04 20, 12:56)
labukas verysad.gif

esu liudna sakes mano mazei vel obstukcija, sausi karkalai verysad.gif  bandom nuimti spazma jeigu nepavyks ligonine verysad.gif  o kaip nenoriu  cry.gif

sveiktatytes jum 4u.gif ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2011 04 20, 10:56)
labukas verysad.gif

esu liudna sakes mano mazei vel obstukcija, sausi karkalai verysad.gif  bandom nuimti spazma jeigu nepavyks ligonine verysad.gif  o kaip nenoriu  cry.gif

kuo daugiau inhaliuok,drekink gerklyte ir kvepavimo takus ,stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 04 20, 14:06)
kuo daugiau inhaliuok,drekink gerklyte ir kvepavimo takus ,stiprybes ir kantrybes 4u.gif

mes purskiam ventolina 3k po 2 iurskimus ir ryte akare fliksutida 2ipurskimai. kuom dr inchaliuojate?
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2011 04 20, 14:45)
mes purskiam ventolina 3k po 2 iurskimus ir ryte akare fliksutida 2ipurskimai. kuom dr inchaliuojate?

Labai padeda inchaliacijos garais, inchaliatoriumi o jei neturite tai prileiskite vonia silto vandens ir pabukite vonios patalpoi, reikia drekinti kvepavimo takus vien vaistukai mums tai nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2011 04 20, 14:49)
Labai padeda inchaliacijos garais, inchaliatoriumi o jei neturite tai prileiskite vonia silto vandens ir pabukite vonios patalpoi, reikia drekinti kvepavimo takus vien vaistukai mums tai nepadeda  verysad.gif

as turiu microlife inchaliatoriu.kiek laiko inchaliuoti?
Atsakyti