Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(bevardė @ 2011 04 08, 15:34)
Tyrimas manau būtinas ir ne mikolpazmos o RCB jei jis normos ribose 0-5 ar net ir 8 jokių antibų. O jūs vartojate Flexotide?

vyresneliui pripazinta BA, ir jam jau antra men kaip jau paskirtas flixotide, bet del tu visokiu virusu jis serga ir serga unsure.gif
o mazylej dar nera BA, jai tik mikoplazma, ir dbr bronhitas unsure.gif

kai skambinausi su gyd,del vyresnelio, ji tadam sake atvaziuoti pasidaryti ta tyrima RCB, bet pagal ka as jai paaiskinau kaip vyresnelis serga, ji nutare kad man reikia jau duoti jam antiba, as kaip tik turejau dar viena, nepradaryta, irgi jam gruodi buvo israsyta, bet apsiejom be ju (pasikartosiu, tadam po savaites kai apsejom be antibu, jam padare rengena, pasirodo lietinis plauciu uzdegimas buvo)o kai nuejom ant kitos dienos pas gyd, ji patvirtino kad mes pradejom laiku jam duoti antibus, nes jau plauciuose nemazai karkalu, na ir limfai dideli ir sloga baisine, bet va dbr viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcikas: 08 balandžio 2011 - 13:43
As manaiu kad ir mazoji BA turi.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2011 04 08, 15:53)
As manaiu kad ir mazoji BA turi.

ne ne ne dar kol kas jai nepripazino, nors gyd sake visko gali buti g.gif doh.gif dbr va sunkus bronhitas jai ir man, cia jau vaikai paveldejo is manes ta bronhita, cia mano gyvenimo lyga, ir jauciu kad ir mane sius del BA tirtis, taip jau si karta pasake gyd, kad jei dar karta apsirgsiu tai tiesiu taikiniu sius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2011 04 07, 11:55)
Mums sunki nuolatine astma, gaunam neigaluma lengva jau antri metai.
Gydanti daktare irase, po gulejimo ligonineje, rekomandacija neigalumui, paskui apylinkes gydytoja siunte i poliklinikos komisija, veliau vaziavom i teritorine komisija ir ten jau skyria neigaluma arba neskiria smile.gif
Labai daug popierizmo ir t.t.
Jaigu pati neklausite daktaru del neigalumo, tai nieks jums ir nepasiulys.

Sveika.
O dėl ko darėtės tą neįgalumą?Dėl pinigėlių ar dėl vaiko?Nes mes nuo metų sergam,bet man net į galvą neatėjo tokia mintis ,kad duoda neįgalumą.
Papildyta:
Stebiu jūsų pašnekesius,net kažkada rašiau jūsų forume,nes taip pat turiu dukrą su astma nuo metų laiko.Bet dabar niekad neparašau, tik paskaitau.Noriu paklausti jūsų ,ar daktarės neskiria jūsų vaikučiams''LIUVAKO'' profilaktiškai nuo plaučių ligų.Nes mes dabar kaip tik sugėrėme kursą,tai jau lyg buvo geriau paėjo dvi savaites darželin,bet žiūriu vėl atsiranda sloga.Tad aš jau net nežinau, kokius dar vaistus išbandyti,kad mergaitė būtų drūta ir sveika.Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2011 04 11, 15:49)
Sveika.
O dėl ko darėtės tą neįgalumą?Dėl pinigėlių ar dėl vaiko?Nes mes nuo metų sergam,bet man net į galvą neatėjo tokia mintis ,kad duoda neįgalumą.
Papildyta:
Stebiu jūsų pašnekesius,net kažkada rašiau jūsų forume,nes taip pat turiu dukrą su astma nuo metų laiko.Bet dabar niekad neparašau, tik paskaitau.Noriu paklausti jūsų ,ar daktarės neskiria jūsų vaikučiams''LIUVAKO'' profilaktiškai nuo plaučių ligų.Nes mes dabar kaip tik sugėrėme kursą,tai jau lyg buvo geriau paėjo dvi savaites darželin,bet žiūriu vėl atsiranda sloga.Tad aš jau net nežinau, kokius dar vaistus išbandyti,kad mergaitė būtų drūta ir sveika.Ačiū už atsakymą.

Mums gyd. skyrė kažkokių kitų(pavadinimo net nepamenu) nuo peršalimo ligų. Pasikonsultavau su pulmonologe ji man leido pačiai apsispręst. Bet ji nebuvo nei už nei prieš. Kadangi kainuoja ne mažus pinigėlius ir reikia gert pastoviai su pertraukom, aš atsisakiau. Ir šeip nelabai tikiu aš tais vaistais, kaip kad ir skiepais. Skiepijamės tik privalomais ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,na mes jau is po gydytojos,vel bade rankeles,baimes vel mano merginai buvo,bet nieko istverem blush-anim-cl.gif2:is 12 tai 7 suregavo,tai paliko iki rugsejo men singuliari gert,i nosi nasoneksa ir dar gavom i sanatorija siuntimuka mirksiukas.gif dbr lauksim moklso metu pabaigos ir keliausim pailset blush2.gif
Atsakyti
DONMA tai kaip suprantu merginai darė odos dūrio mėginius ir kam ji alergiška?Tai jai pastovios slogos ar dar kažkas ?
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2011 04 11, 14:49)
Sveika.
Papildyta:

Dariausi dėl vaiko ir dėl pinigų-vienas su kitu surišta-kodėl jums tokie klausimai kyla? ax.gif
Visų pirma man pasakė gydytoja, gulint KMUK, kad mums priklauso neįgalumas, tai vat ir pagalvojau, kodėl gi ne, be to pinigėliai ten nedideli, virš 300 lt, jokių kitų legvatų negaunam-tiesa už darželio maitinimą nereikia mokėti-bet aš moku, nes patingėjau popierius tvarkytis, o ir lankomės ten retai.
Pinigus išleidžiu vien tik vaiko reikmėms-kadangi dažnai sergam,be kompensuojamųjų vaistų, dar naudojam homeopatinius, kurie patikėkit tirai nepigiai kainuoja,
dalį atidedu vaiko ateičiai, dalį išleidžiu-pvz.pernai rugsėjo mėn vežiau vaiką specialiai į Palangą, kad vaikas pakvėpuotų grynu oru, gautų jodo, vežiojau į sanatoriją druskų kambarius už savo lėšas ir t.t.
Tad patikėkit, pinigų tų už neįgalumą tikrai neužtenka ir ne dėl pinigų tą neįgalumą tvarkėmės, o viskas vaiko labui ir sveikatai.

Dėl Luivaco pasisakysiu , kaip ir dėl visų kt.papildų, nieko jie nepadeda, mes perkam, duodam vaikams, ir tikimės, kad būtent tas ar kt vaistas padės.

Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2011 04 12, 14:42)
DONMA tai kaip suprantu merginai darė odos dūrio mėginius ir kam ji alergiška?Tai jai pastovios slogos ar dar kažkas ?

Dabar dare del zoliu,tai kai po tyrimo pradejo vardint kad alergiska vos ne visoms zolems tai ne juokinka paliko,na bet ka padarysi,gydysimes,o del gyvunu ir dulkiu buvo seniau dare.Mums yra alerginis rinitas ir bronchine astma.Sloga buna sunki pavasariais,dar vasara,matyt kai alergenai veikia,nosis buna uzgulta,ciaudi doh.gif
Atsakyti
O as galvoju, ko tai mano mergytei nosis pastoviai uzimta ir pries pora dienu pradejo gausiai begt (cia pasiskaicius vienos mamytes pasisakyma apie rinita alergini atmintis prabudo) doh.gif Taigi gamta bunda, pradejo zydeti pirmieji medziai ax.gif Niekad netikejau, kad teks tai patirti auginant vaikucius verysad.gif

O tiesa, jus apie kiekviena maza priepoli astmos gydytojus informuojat apie tai? Ar vaziuojat konsultuotis g.gif
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif labai noreciau paklausti(kadangi nesekiau temu)kam buvo paskirti vaistukai Monkasta,kaip vaikuciai toleravo ar viskas buvo gerai,nes mano maziukas (nemoka kalbeti), mums pabandymui paskyre menesiui,anotacijoje tai pasaliniu poveikiu daug parasyta kaip ir visuose vaistuose......gal kas is savo patirties zino ar yra geresniu vaistuku,nors gydytoja labai isgyre siuos.
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 04 12, 18:21)
O as galvoju, ko tai mano mergytei nosis pastoviai uzimta ir pries pora dienu pradejo gausiai begt (cia pasiskaicius vienos mamytes pasisakyma apie rinita alergini atmintis prabudo) doh.gif Taigi gamta bunda, pradejo zydeti pirmieji medziai ax.gif Niekad netikejau, kad teks tai patirti auginant vaikucius verysad.gif 
O tiesa, jus apie kiekviena maza priepoli astmos gydytojus informuojat apie tai? Ar vaziuojat konsultuotis g.gif

na,mes džiaugiamės, akd poliklininkoj nereik lankytis dėl ligų, o tik procedūras dabar lankom. tai jau dėl kiekvieno priepuoliuko nelėksi ... jei žinai kaip gydyt ir nieko naujo gyd nepasakys, tia ir netampau. čai labaiu su vyresnėliu dėl smuklmenų prisitampom, nes riekia pažįmų į darželį kaskart... čia labiau gal į poliklinnka dėl visko eini kol pradžia, nežinai kas ir kaip ir ką daryt kokiu atveju.
dabar kai jau apsipratom , inhaliatoriais ir bioptronais apsistatėm, ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti