QUOTE(Dūle @ 2011 04 01, 09:27)
pasireiškė ir man, ir vaikui, matyt aš ją ir užkrėčiau.
aš pati dažnai sirguliuodavau be jokios temperatūros, gerklę skauda labai, o beveik neraudona, tik paburkus, ir visokios kitokios nesąmoningos "peršalimo" ligos, kur nesuprasi kas, nes be temperatūros. o dukra šiaip ištisai beviek nuo gimimo slogom ir kitom lengvom peršalimo ligelėm sirgdavo. įtarimai kilo tuomet, kai abiem šalčio alergija atsirado. tuoemt išsityrėm, radom, akd titrai labai aukšti tiek ūminės, tie lėtinės, o kadangi tuo emtu nė vienai nė kiek net tempos nebuvo, ir jautėmės galima sakyti ne tiap jau ir blogai, "beveik sveikos"
tai sakė gyd tai dėl to, kad jau matyt gan ilgai sėdi organizme, ir gydėmės antibiotikais... deja, ne tiap viskas greitai, niekur jų neišvarėm, o gal ir kitų antibiotikų reikėjo, tai po kiek laiko vėl atsinaujino mūsų ligos, dabar jau su astmos požymiais... šiaip taip pravarėm jas per šią žiemą, aš gėriau žiaurų antibiotikų kursą, su pakartojimais, vaikas mažiau, dabar nemanau, kad išvarėm visiškai, bet būklė normali, jau kapstomės po truputi, šuolkiuojam per visokiausias ligas, bet tai čia matyt imunitetui krūvis buvo pastovus, tai dabar reik kažkaip jam sustiprėt, kad pagaliau liautųsi visus iš eilės virusus ir bakterijas gaudyt... šiaip būtų įdomu pasidaryti dabar tyr, ar dar yra jų organizme, bet sakė, kad kraujyje dar ilgai lieka pėdsakai, tai neapsimoka pinigus mokėt, kai rezultatai ir taip iš anskto daugmaž aiškūs...
šiaip jei išsitiri, ir randa, bet titrai nėra uakšti labai, nors ir virš normos, antibiotikais nuodytis neapsimoka. stiprinant organizmą jos pačios išsinaikins, net specialiai negydant. o pasigaut gali ant kiekvieno kampo, didelė dalis darželio vaikų nešiotojai ar perserga ne kartą. mes antibiotikams ryžomės dėl to, kad tyr tikrai buvo šimtąkart viršijantys normą ir dėl astmos ir alergijų.
o jei neseniai klacidą ar kokį sumamedą esat gėrę, tai vėlgi, jau gydėt ir jas... todėl vėl nieko speciliai kaip ir neišeina vėl daryt, jau būsit jas apslopinę....
man, beje, po visų antibų, aki vėl pajutau, kad tuoj atkrisiu, laaabai padėjo imbiero saldainiai - dvi savaites darbe nuolat juos čiulpdavau. matyt išdezinfekavau kvėpavimo takus tiek kapitaliai
vaikams aišku netinka jis, per aštrus, bet galia sugalvot kitų būtų "dezinfekcijai"
o truko... gydytis pradjėom prieš metus, simptomai, kurios gyd priskyrė mikoplazmai pusantrų metų mažajai, o jei man visus simptomus susikaičiuot, tai sakyčiau kelis metus...