QUOTE(Šindila @ 2011 03 27, 14:13)
musu dakt tik paklause ar nebuvom ir toliau patylejo kai passakiau kad ne
geras klausimas is jos puses, pati nesiunte o dar klausia ar nebuvom
...
QUOTE(julcikas @ 2011 03 27, 17:19)
sveikutes
mes buvom uzklause pulmonologes kaip cia del sanatorijaus, tai ji kazkaip susimete
na ji gal tikejosi neisgirsti is musu to klausimo, bet isgirdo
is tai teko aiskint visa eiga, sake kad laisvai gali paruosti rekomindacija, tik reikia savo seimos gyd uzklausti ar ta musu seimos klinika turi pinigu tam reikalui skirti
įdomu, kaip čia su taip pinigėliais, jei maža klinika neturi, tai jums gal dideslė, kur jus siunčia turėtų pasiūlyt. nes pvz mums kai masažų reikėjo, o antakalnio poliklininkoj nemokamas kursasmetuose, tai mums rašė siuntimą į antakalnį, ir tada galėjom tais nemokamais pasinaudot
tai man kažkaip atrodo metų pradžioj, tikrai tie pinigai neišsibaigę, negali būti, kad klininka naturi, ir jos vaikams nereik sanatorijų
beje, net jei sako, kad neaišku ar turi pinigėlių, galima tiesiog prašyt to išrašo -siubntimo ir eit į TLK. nes aš kažkaip bijau, kad gyd kartais "papildomus filtrus uždeda", įdomu, jeineišnaudoji tųpinigėlių,tai kiba įstaigai lieka, kad taip visad atkalbinėja, ir nesiūlo
QUOTE(Rimuselis @ 2011 03 27, 21:18)
As zinau,kad priklauso. Stenguosi ,kad nereiktu i ligonine vaziuoti.Paskutini kart sirgo visa sausi,jokiu proceduru neskyre. Vartojo ventolina,ambroksoli,diska.Veliau dasidejo vaistai nuo ausu uzdegimo.Mano visi vaikai turi problemu,bet nei vienam neskyre.Atrodo,kad laukia kol bus paskutines stadijos.
tai kai gydotės ir sakot iš karto, norėsim sanatorinio gyd. nebūtina ligoninėn gultis, mes irgi jei ekstra atvejis į priimamajį lekiam, o paskui pasirašinėjam, kad nesigulsim
o procedūrų ir neskiria šiaip sau, skiria, kai paprašai sanatorijos. nežinau, gal jei paprašytum taip, tai ir taip skirtų, bet kad net į galvą man neatėjo, nes kvėpuot garus turim, tuoj ir bioptroną pasiskolinsim, o paskui jau tik mankšta- baseinas ką tokiems mažiems kaip mes gali pasiūlyti.
beje, pvz jei vilniuj, tai antakalnio pol vietoj yra, nereik nė kur važiuot. nes kokiam palangos gintare dabar turbūt rugsėjui - spaliui jau tik vietos likę.