QUOTE(Betukas @ 2011 03 20, 17:35)
Sveikos,
Dar norėjau paklausiti, o kokiu metu duodate monkastą? Pulmonologė akcentavo, kad pavakarį, tik jokiu būdu ne vėlai vakare, ne prieš miegą. Gal todėl ir miega neramiai, jei vėlai sugeria Aš stengiuosi apie 17 val. duoti, taip pavakary žodžiu
Ir dar...Koks astminukų kosulys, pasimečiau, manoji murkia kaip katinas, taip norisi, kad išsikosėtų normaliai ir atrodo palengvėtų, o dabar O ir taip, kosulio stipraus, kaip ir nebuvo dabar, o murkia ir viskas Nosis blizga nuolat
Dar norėjau paklausiti, o kokiu metu duodate monkastą? Pulmonologė akcentavo, kad pavakarį, tik jokiu būdu ne vėlai vakare, ne prieš miegą. Gal todėl ir miega neramiai, jei vėlai sugeria Aš stengiuosi apie 17 val. duoti, taip pavakary žodžiu
Ir dar...Koks astminukų kosulys, pasimečiau, manoji murkia kaip katinas, taip norisi, kad išsikosėtų normaliai ir atrodo palengvėtų, o dabar O ir taip, kosulio stipraus, kaip ir nebuvo dabar, o murkia ir viskas Nosis blizga nuolat
aš irgi stengiuosi apie 19 val. suduoti (miegoti eina apie 22:30 - 23 val.) bet būna, kad tuo metu pamirštu, tai tada gaunasi prieš miegą.
o dėl kosulio - na, jis būna visoks. tada, kai mums pripažino BA - tai buvo ilgai šlapias kosulys - gal kokias 5 savaites, o gal ir ilgiau. dabar kai pakosti - tai toks tarpinis variantas - tarp šlapio ir sauso. būna sausas - kai nieko neiškosti - dėl bronchų susiaurėjimo - kas ir vadinama BA
kitiems būna ir lojantis kosulys. turbūt kaip kam