Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(aseni77 @ 2011 02 25, 22:08)
mes lankomes pas Pliuskiene. labai faina gydytoja ji karoso konsultacines vedeja.
O mes vargstam su priepuoliniu sausu kosuliu, gydytoja klause sake plauciai svarus, itaria kad ant nervinio pagrindo. buvom pas neurologa, prirase zoliniu raminamuju bet jokio efekto nematau. Neurologe sake sunku nustatyti ar nervinis ar ne verysad.gif .

aciu,gal ir man reikia savo vaika pas ja uzrasyti.nes tikrai jau pabodo,tie jo kosuliai.labai paumeja kai suprakaituoja,tada koseja be perstojo.nepadeda nei sirupai nuo kosulio nei antibai.
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 02 25, 21:00)
O gal turi kazkokiu atsiliepimu apie Karsokiene g.gif Nes butent ji mum BA nustate ax.gif

na,žinau tik tiek, kad ji labai mėgsta siųsti pacientus į savo privatų kabinetą smile.gif Mano draugė iš jos persirašė pas gyd. Lataitienę.. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Na mes pagaliau turim savo kraujo tyrimu atsakymus, daremes mokama kraujo alergenu nustatyma, zodziu yra alergiskas vaikinas mano, ypac lateksui. Aisku salia ziedadukes, erkutes, ziurkenai ir triusiai ir dar galybe kitu verysad.gif
Priedo pradejom tvarkytis neigaluma. Zodziu dabar lieka nuvezti popierius i komisija ir ziureti ar musu atveji palaikis pakankamai rimtu ax.gif
Gyvenam su smarkiai padidintom vaistu dozem, o dar kaip tycia remotai namie, vaiku isvezti nera galimybiu, gydytoja sake jei kas pradeti duoti prednezolona, nes po vienos dienos atsikeles vaikas beveik visa diena gasdino savo kosuliu sad.gif Tiesa pasakius as taip issigasdinus po tu priepuoliu, kad man meniausias kosulys panika sukelia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 02 27, 15:38)
sveikos,

Na mes pagaliau turim savo kraujo tyrimu atsakymus, daremes mokama kraujo alergenu nustatyma, zodziu yra alergiskas vaikinas mano, ypac lateksui. Aisku salia ziedadukes, erkutes, ziurkenai ir triusiai ir dar galybe kitu  verysad.gif
Priedo pradejom tvarkytis neigaluma. Zodziu dabar lieka nuvezti popierius i komisija ir ziureti ar musu atveji palaikis pakankamai rimtu  ax.gif
Gyvenam su smarkiai padidintom vaistu dozem, o dar kaip tycia remotai namie, vaiku isvezti nera galimybiu, gydytoja sake jei kas pradeti duoti prednezolona, nes po vienos dienos atsikeles vaikas beveik visa diena gasdino savo kosuliu sad.gif Tiesa pasakius as taip issigasdinus po tu priepuoliu, kad man meniausias kosulys panika sukelia sad.gif

Užuojauta.
O kiek smarkiai alergiškas? Kokie skaičiukai?
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Gal man kas pades tokiu klausimu. Vienoj is temu skaiciau, kad pries darant kraujo tyrima alergijoms nustatyti, reikia 3 dienas negerti vaistu. Gal zinot ar tai galioja ir monkastai? nes siuo metu ja geriam. igE jau darytas, rode 205.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2011 02 28, 16:13)
Laba visoms 4u.gif Gal man kas pades tokiu klausimu. Vienoj is temu skaiciau, kad pries darant kraujo tyrima alergijoms nustatyti, reikia 3 dienas negerti vaistu. Gal zinot ar tai galioja ir monkastai? nes siuo metu ja geriam. igE jau darytas, rode 205.

Mums pulmonologė sakė, kad vaistai įtakos neturi. Tipo, jei alergija yra, ją parodys. g.gif O vaistų nutraukti neleido, bet nežinau ar ji teisi.
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2011 02 28, 16:18)
Mums pulmonologė sakė, kad vaistai įtakos neturi. Tipo, jei alergija yra, ją parodys.  g.gif  O vaistų nutraukti neleido, bet nežinau ar ji teisi.

Aciu 4u.gif tikriausiai reiks bandyt daryt.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2011 02 28, 17:32)
Aciu 4u.gif tikriausiai reiks bandyt daryt.

Mums pasakė, kad jokių negertume nuo alerginos, pvz: zyrtec g.gif Mūsų IGE buvo 960 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 02 28, 17:22)
Mums pasakė, kad jokių negertume nuo alerginos, pvz: zyrtec  g.gif Mūsų IGE buvo 960  doh.gif

mums irgi liepė berods 10 parų jokių vaistų negerti prieš tyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 02 28, 17:22)
Mums pasakė, kad jokių negertume nuo alerginos, pvz: zyrtec  g.gif Mūsų IGE buvo 960  doh.gif

Nuo alergijos tai taip. Aš turėjau omeny vaistus nuo BA.
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2011 02 28, 17:46)
Nuo alergijos tai taip. Aš turėjau omeny vaistus nuo BA.

Va butent. Su alerginiais vaistais ir man aisku.
Atsakyti
user posted image

Su PAVASARIU mamytes !!!

Snd jau po visu musu lygu, nuvedem Marciuka i darzeli thumbup.gif , tikekimes viskas bus gerai, ir po savaites jam nebus paumejimo BA,kaip paskutini karta g.gif
Atsakyti