Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(oksy @ 2011 02 24, 12:59)
Na pas mane buvo išimtis viską tvarkė pulmonologė, nežinau kaip šį kart bus. Rytoj einam pas ją ax.gif

na taip, įmanomas ir toks dalykas,bet daug retesnis wink.gif Labai geranoriška jūsų pulmonologė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 24, 10:03)
mums lengva forma, ligoninėj nesam gulėjusios - priklauso wink.gif  4u.gif Dabar trečiąkart rekomendaciją iš pulmonologo gavom,kad važiuoti smile.gif

labas,o kaip gyd pulmonologe nustato ,kad cia BA lengvos formos.mano vaikas istisai koseja,ta loja kaip suniukas,turi alergini rinita,bei AD.vaikui 4metai,bet visgi pulmonologe raso,kad tai ne BA o siaip kosulys.na bet kosulys praeina po 7-14d.o pa smano berniuka kosulys nedingsta jau gruodzio men,sakyciau ilgai uzsilaike.per ta laika gere ir antibiotikus,bei sirupus nuo kosulio-nepadeda.
Atsakyti
Tai jei 2 metus buvo remisija,tik dabar po gripo komplikacijų sirgo plaučių uždegimu ir paūmėjo BA,tai dabar 3 mėn paskirtas gydymas ir po to pas pulmonologą,tai nemanau ,kad pasiūlys,nes BA lengva forma , o įdomu priklausytų kažkoks sanatorinis gydymas...vaikui 8 m
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 02 24, 16:27)
labas,o kaip gyd pulmonologe nustato ,kad cia BA lengvos formos.mano vaikas istisai koseja,ta loja kaip suniukas,turi alergini rinita,bei AD.vaikui 4metai,bet visgi pulmonologe raso,kad tai ne BA o siaip kosulys.na bet kosulys praeina po 7-14d.o pa smano berniuka kosulys nedingsta jau gruodzio men,sakyciau ilgai uzsilaike.per ta laika gere ir antibiotikus,bei sirupus nuo kosulio-nepadeda.

jei ilgą laiką nepadeda nei antibai,nei sirupai, tai sunerimčiau-tyrimų reikalaukit..bent mikoplazmų/chlamidijų ir igE 4u.gif Mums pagal rentgeną matė bronchų spazmus,būdingus astmai, dar darė igE tyrimą,labai ten jis aukštas buvo,viršijo daug kartų..ir klausant jautėsi drėgni bei jau sausi prikibę karkaliukai...Užleista buvo,gavom vidutinio sunkumo BA. O mažajai kelis mėn užtruko toks lengvas gerklinis drėgnas kosulys,išrašė lengvą BA..

QUOTE(RUSNEX @ 2011 02 24, 16:28)
paskirtas gydymas ir po to pas pulmonologą,tai nemanau ,kad pasiūlys,nes BA lengva forma , o įdomu priklausytų kažkoks sanatorinis gydymas...vaikui 8 m

priklausytų tikrai, reikalaukit to,kas jums priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 24, 17:34)
jei ilgą laiką nepadeda nei antibai,nei sirupai, tai sunerimčiau-tyrimų reikalaukit..bent mikoplazmų/chlamidijų ir igE 4u.gif Mums pagal rentgeną matė bronchų spazmus,būdingus astmai, dar darė igE tyrimą,labai ten jis aukštas buvo,viršijo daug kartų..ir klausant jautėsi drėgni bei jau sausi prikibę karkaliukai...Užleista buvo,gavom vidutinio sunkumo BA. O mažajai kelis mėn užtruko toks lengvas gerklinis drėgnas kosulys,išrašė lengvą BA..
priklausytų tikrai, reikalaukit to,kas jums priklauso smile.gif

na tikrai sirupai,nei antibai nepadeda.o kas siuos tyrimus paskiria,ar jie mokami?
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 02 24, 19:27)
na tikrai sirupai,nei antibai  nepadeda.o kas siuos tyrimus paskiria,ar jie mokami?

mums pulmonologė skyrė, igE nemokamai buvo, o kiti šiaip mokami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 25, 08:18)
mums pulmonologė skyrė, igE nemokamai buvo, o kiti šiaip mokami smile.gif

Tai gal čia darė toje pačioje poliklinikoje? Nes šiaip visur jie mokami g.gif Gal pagalo kokią programą pasitaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 10:50)
Tai gal čia darė toje pačioje poliklinikoje? Nes šiaip visur jie mokami  g.gif  Gal pagalo kokią programą pasitaikė g.gif

bendrą IgE darė, o ne tą kur alergenų paletes už 200 Lt smile.gif Iš bendro mato organizmo įsijautrinimą, jis nemokamas yra.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 25, 10:57)
bendrą IgE darė, o ne tą kur alergenų paletes už 200 Lt smile.gif Iš bendro mato organizmo įsijautrinimą, jis nemokamas yra.

Taip, apuie tą ir aš kalbėjau, apie bendrą g.gif , bet pas mus jis mokamas. O ir Šiauliuose tuberkulioziniam jo nedarė mums, pasiuntė iš kart į privačią laboratoriją, iškart pasakė, kad tas tyrimas yra mokamas g.gif Hm...reiks pasidomėt .
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 11:01)
Taip, apuie tą ir aš kalbėjau, apie bendrą g.gif , bet pas mus jis mokamas. O ir Šiauliuose tuberkulioziniam jo nedarė mums, pasiuntė iš kart į privačią laboratoriją, iškart pasakė, kad tas tyrimas yra mokamas  g.gif Hm...reiks pasidomėt .

mums darė Panevėžio ligoninės konsultacinėj atvykus pas pulmonologę..
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 11:01)
Taip, apuie tą ir aš kalbėjau, apie bendrą g.gif , bet pas mus jis mokamas. O ir Šiauliuose tuberkulioziniam jo nedarė mums, pasiuntė iš kart į privačią laboratoriją, iškart pasakė, kad tas tyrimas yra mokamas  g.gif Hm...reiks pasidomėt .

Aš ir Vilniuj alergologijos centre ir Marijampolėj už šį tyrimą mokėjau kaskart, kai jį darė. Išvis už viską susijusį su alergijos tyrimais tenka mokėti. Bent jau man kitaip nepasitaikė...
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2011 02 25, 12:12)
Aš ir Vilniuj alergologijos centre ir Marijampolėj už šį tyrimą mokėjau kaskart, kai jį darė. Išvis už viską susijusį su alergijos tyrimais tenka mokėti. Bent jau man kitaip nepasitaikė...

Šiauliuose IGE mokamas, nes klinikoj nedaro. Siunčia į privačias ENDEMIK arba Sorpo, kaina virš 30 lt. 4u.gif
Parlėkėm iš pilmonologės, ji sakė jokio skirtumo kas siūs ji ar šeimos gyd. į sanatorija.
Atsakyti