Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(Fedes @ 2011 02 05, 23:07)
, bet tai ar yr dar kas prevencinio, kad nepradėtų dust? dabar naudojam loratidine, gal yra kiti kokie antihistaminai ar kt., kurie efektyvesni būtų astmos atveju? ar pulmonologė mums tik flixotidą grąžins atgal ir viskas? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kazkada Cerniauskas minejo kad KEtotoifenas yra gerai alerginem slogom ir astmai lyg slopint simptomus g.gif
Atsakyti
Sveikutes na va snd buvom su vaikais pas alergologa- puolmonologa, ir va galva plysta nuo tiek info, tiek isklausinejo kad net pasimetem, nuo pat to laiko kai vaikuciai dar tik buvo pilvelyje, ka vartojai, ka naudojai, kokius vaistus koki maista megdavai ir t.t. vyresnelis taip baisiai kosija jau gal triacia diena be perstojo, cia net nekosulys o lojimas, net gaila vaiko sakis, bet gyd pasake kol neistyrsim pilnai tol negales mum pakeisti vaistu, israsyt kokiu kitu, kol kas mes naudojam monkasta ir ventolina kviepouot, bet dbr va tirs del mikoplazmos, nes gal mumi vis gi ne astma o ta bakterija kuri vis sukelia baisu kosuli, tai va dbr laukia sunki svaite, kraujo tyrimai, pas lorista, dar mazajai plauciu rengena, o vyresneliam dare gruodzio gale, nes buvo plauciu uzdegimas, tai va o paskuj dar sake ziures gal dar kokiu tyrimu paskirs g.gif kad tik surastu kas yra musu leliukam blink.gif tikekimes kad jau kita savaite paskirs tam tikta gydima ir mes greit pasveiksim, bet jau zinosim nuo ko gydytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 02 07, 18:22)
Kazkada Cerniauskas minejo kad KEtotoifenas yra gerai alerginem slogom ir astmai lyg slopint simptomus  g.gif

musu mazasisi ketotifena yra geres gerus tris menesius, kai po tyrimu paaiskejo, kad yra polinkis i sienlige. Alergologe Vaiciulioniene buvo skyrus tipo labiau apsidraudimui, kad nutolint ta zaraza. ar suveike nezinau, bet mazis tfu tfu tfu is visu musu sveikiausias is principo. nu manes neskaitant.

pas mus visgi gripas ir dickiui islindo. gerai, kad bent jau BA prakeiktoji tyli. nes but visai ragai. vaikui 39,4 ir pan. bet aciu Die tempa nusimusa, tai gal apsisuksim be komplikaciju. nors MB jau antibus dusina, sinusitas po gripo lenda jau.
Atsakyti
Nekosti ta mano dukra rolleyes.gif Taip norisi nutraukt monkastą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 02 09, 08:57)
Nekosti ta mano dukra rolleyes.gif Taip norisi nutraukt monkastą g.gif

nu ir mano nekosti. ir po pirmojo dusulio daugiau nei kart nesikartojo. bet singulaira vis tesia alergologe. o mes geriam. gydytojui geriau zinot visgi.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 02 09, 11:06)
nu ir mano nekosti. ir po pirmojo dusulio daugiau nei kart nesikartojo. bet singulaira vis tesia alergologe. o mes geriam. gydytojui geriau zinot visgi.

Tai taip, be medikų žinios baisu nutraukt. Bet taip norisi rolleyes.gif Pasvajot juk galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 02 09, 13:06)

O tai singuliario dar pirkt yra??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 02 09, 12:58)

Yra, tik jis nekompensuojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 02 09, 15:13)
Yra, tik jis nekompensuojamas 4u.gif

Na kaip idomiai,man vaistineje aiskiai pasake kad jo nebebus tai pirkom eonic doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 02 09, 12:58)

yra jo, tik kadangi nekompensuojamas, tai i rinka praktiskai neivezines, nes kas ji toki brangu pirks.
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 02 09, 14:19)
Na kaip idomiai,man vaistineje aiskiai pasake kad jo nebebus tai pirkom eonic doh.gif

Tikrai yra. Tik kaina neįkandama - mūsų mieste šeimos vaistinėje teiravausi (ir netgi dabar turi) 158Lt. Gali būti kad konkrečios vaistinės nusprendė jo nesivešti nes tikėtina kad nelabai kas pirks tokiomis kainomis.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 02 09, 16:12)
Tikrai yra. Tik kaina neįkandama - mūsų mieste šeimos vaistinėje teiravausi (ir netgi dabar turi) 158Lt. Gali būti kad konkrečios vaistinės nusprendė jo nesivešti nes tikėtina kad nelabai kas pirks tokiomis kainomis.

na mums kaip tik svaitgali baigsis vaistukai tai issiklausinesiu kaip yra,pries naujus kai klausiau tai nekompensuojamas singuliaris kainavo apie100lt mirksiukas.gif
Atsakyti