Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(Renacio @ 2011 01 30, 23:49)
iš kraujo darė.
tai va aš ir dar maitinu, o ir tikrai valgiau tų vaisių, kurie sukelia kryžminę alergiją. ir žinok dabar nuo ko. belieka tik spėlioti ir bandyt bent kol kas atsiribot nuo visko, kas bent įtariama, kad gali alergizuot. tikiuosi, kad vaikas išaugs iš tos astmos, bent jau gydytojai duoda daug šansų kad tai vaikų astma, kuri išaugama. nes vyro broliui vaikystėj ir buvo (jam nustatė nuo katino) bet jau seniai nebėra. o ir katinas namuose gyvena.

taip iš savo patirties galiu pasakyti, pradžioj geriau maksimum programa, t.y. vengti visų įtariamų alergenų, o paskui jau kai įsijautrinimas sumažės, tada jau bandyt, tada bent jau matysis į ką reaguoja.
ir apskirtai, man rodos kai jau organizmas įsaudrina su tom alergijom, tada jau reaguoja į daug ką, net kam alergijos nėra. bent jau man rodos tiap mūsų mažajai šį rudenį buvo, nesjauslogavo nuolat ištisai daug ir neaišku nuo ko ir kodėl. o dabar jau jei sualergizuoja, tai bent jau matau kad papliumpa, suvartoji vaistus ir praeina... tfu 3 k. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai cia lankiausi, norejau suzinoti ar kuri duodate savo vaikuciam Umckalor.Mano vyras ir vyresnele jau rimtai serga gripu, va mazei lyg biski gerklyte paraudus ir prikimus truputi.Gyd. sako, kad jai profilaktiskai galiu paduoti Umckalor.Kaip kitos gydytojos , ar skiria astminukam Umckalor? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2011 01 31, 17:56)
Sveikos, senokai cia lankiausi, norejau suzinoti ar kuri duodate savo  vaikuciam Umckalor.Mano vyras ir vyresnele jau rimtai serga gripu, va mazei lyg biski gerklyte paraudus ir prikimus truputi.Gyd. sako, kad jai profilaktiskai galiu paduoti Umckalor.Kaip kitos gydytojos , ar skiria astminukam Umckalor? Aciu

nuo gripo umckalor nelabai apsaugo, ir profilaktiškai bent mums neskiria jo,visgi alkoholio pagrindu.. Čia žolinis antibiotikas, tai mes jįgirdom astminukėm kai jaučiasi,jog peršalo, bet dar stiprių vaistų nesinori duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2011 01 31, 17:56)
Sveikos, senokai cia lankiausi, norejau suzinoti ar kuri duodate savo  vaikuciam Umckalor.Mano vyras ir vyresnele jau rimtai serga gripu, va mazei lyg biski gerklyte paraudus ir prikimus truputi.Gyd. sako, kad jai profilaktiskai galiu paduoti Umckalor.Kaip kitos gydytojos , ar skiria astminukam Umckalor? Aciu

Duodu Umckalor, kai jau pradeda begti nosis, pakosija-na matosi, kad virusiukas prisikabines.
O siaip savo astminukui duodu profilaktiskai Influcid.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2011 01 31, 20:10)
Duodu Umckalor, kai jau pradeda begti nosis, pakosija-na matosi, kad virusiukas prisikabines.
O siaip savo astminukui duodu profilaktiskai Influcid.

aš irgi šitą dažniausiai girdau..
Atsakyti
mes su zoliniais preparatais aplamai labai atsargiai, nes esam per durnuma pries pora metu vaikui kapitaline alergija su berods Hedelixu padare, kai visos kojytes sasais nuejo. kad ir kaip baisiai skamba, gydom cheminiais vaistais vaikus, nes bijom.
prie virusiuku gauna mano abudu influcido. umkaloro musu pediatre kazkodel nesiulo. jinai aplamai tokiu vaistu nelabai skiria, matyt is praktikos netiki.
Atsakyti
O mes naudojam Aflubiną, ir mums jis tinka ax.gif
Atsakyti
mes umkolor'a pernai gerem,kai labai sirgom,tai tikrai jokio poveikio nepastebejom,nes po poros dienu atgulem ligoninen su plauciu uzdegimu
Papildyta:
mus vel pradejo berti,tai jau vakar clemastinum daviau po puse tabletes,tai sianakt jau normaliai miegojom...o pries tai pora,ypatingaivakar nakti-siaubas,kasesi ir kasesi...sestadieni labai verke kai man reikejo trumpam isvaziuoti,tai po to vel baisiausias kasymasis verysad.gif nezinau,ar taip sutampa,ar mums tikrai kokio nervinio pobudzio tas berimas g.gif tik ko pasinervuoja daugiau ir vsio,kasosi baisiausiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 24, 15:56)
sveikatytės jums  4u.gif gal jums šaltas oras sukelia spazmus...

o kokie jums šalutiniai poveikiai pasireiškė ?

Sveikutes mamytes, noreciau ir as prisijungti prie jusu, ana pavasari gyd nusiunte pas pulmonologa, nes istysai sirgom,ispjove adenoidus ir vistiek sirgom ir sirgom, tai mum padare kraujo tyrima ar jis kam neelergiskas, pasirode kad niekam, bet mum vistiek pasireiskia tie spazmai, ir kosulys kaip lojimas, buvo israsytas inhaletorius, ventolinuj kviepuoti, ir singuleras, singulera naudojom jau daugiau nej puse metu, buvo lyg ir nieko, dideliu paaumejimu nebuvo, o kai tik nustojom ji gerti, ka jis tapo nebekompensuojamas, tai nuo sausio pabaigos pradejom vartoti monkasta, ir dbr net pasimete esam nes vaikutis pradejo vos ne kiekviena nakti 5 ryto kosyti, ir nustoja kai tik pakviepuoja ventolina. Ir siaip jam ir diena dazniau uzeina tie spazmai kai reikia butinai pakviepuoti, tai manom kad jis tikrai gal mum netinka, ir musu gyd sako kad mum tik hormoniniai vaistai dbr tik isgelbes, tai dabar mes uzsirasem dar ir pas visai kita pulmonologa i klinikas, Kacinska, sako tas pas kuri buvo nera toks geras kaip jis, ir tikimes kad geriau istirs maziuka, ir israsys tinkamu vaistu smile.gif
Sakykit gal kieno vaikuciams teko vartoti tos hormoninius preparatus, ten kaip as supratau kviepuot reikes juos? ax.gif
Atsakyti
Dekui visoms atsakiusioms dėl Umckalor, apsisprendžiau jo neduoti, kadangi turim alergija žolių mišiniui (taip testas rodė) plius pavasarį gegužę nosis užgulus pastoviai ( kažkuriom žiedadulkėm), tai neduosiu.

DĖl Influcid, tai kazkada daviau, kai dukra tik pradėjo sirgti, nieko nepadėjo, o vyresnioji neturi BA, bet pradėjau per gripo epidemiją duoti, ale jau gripuoja rimtai.Nu kazkaip jau skeptiškai į tuos homeopatinius pradėjau žiūrėt g.gif , nebent juos vartojant ilgą laiką gal nauda ir būtų.
Atsakyti
sveikos mamytes. buvom siandien pas pulmonologa tai vietoj singuliaro kadangi jis nekompensuojamas patare gerti monkasta, sako jei netiks liksim tik su flixotide. atejau i vaistine, o vaistininke jauna tokia man aiskina, kad artimiausias singularui yra Astmir tabletes ju priemoka apie 10 lt na jos is brangiausiu generiku, ir sako butent si kompanija specializavosi astmos vaistu gamyboje. o mankasta tipo vieni is pigiausiu ir labiausiai perkamu. Apie vaistus is E raides gydytoja atsiliepe is vis neigiamai. man keista kad gydytoja nepaminejo tu vaistuku Astmir. ar kas is jusu geriat tokius. Ar cia vaistininke, kad brangiausi man isiulyt norejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aseni77: 02 vasario 2011 - 14:54
QUOTE(aseni77 @ 2011 02 02, 15:54)
sveikos mamytes. buvom siandien pas pulmonologa tai vietoj singuliaro kadangi jis nekompensuojamas patare gerti monkasta, sako jei netiks liksim tik su flixotide. atejau i vaistine, o vaistininke jauna tokia man aiskina, kad artimiausias singularui yra Astmir tabletes ju priemoka apie 10 lt na jos is brangiausiu generiku, ir sako butent si kompanija specializavosi astmos vaistu gamyboje. o mankasta tipo vieni is pigiausiu ir labiausiai perkamu. Apie vaistus is E raides gydytoja atsiliepe is vis neigiamai. man keista kad gydytoja nepaminejo tu vaistuku Astmir. ar kas is jusu geriat tokius. Ar cia vaistininke, kad brangiausi man isiulyt norejo?

O vaistininkė nesakė kiek laiko tas Astmir yra praktikoje naudojamas?
Apie jį nieko nežinau, bet pavadinimas girdėtas, idomu ar jis ne iš naujausių atsiradusių g.gif Turim keliaut pas pulmonologę, reiks paklausynėt. Mums ji taip pat sakė geriau pereit prie monkastos.
Atsakyti