QUOTE(Renacio @ 2011 01 30, 23:49)
iš kraujo darė.
tai va aš ir dar maitinu, o ir tikrai valgiau tų vaisių, kurie sukelia kryžminę alergiją. ir žinok dabar nuo ko. belieka tik spėlioti ir bandyt bent kol kas atsiribot nuo visko, kas bent įtariama, kad gali alergizuot. tikiuosi, kad vaikas išaugs iš tos astmos, bent jau gydytojai duoda daug šansų kad tai vaikų astma, kuri išaugama. nes vyro broliui vaikystėj ir buvo (jam nustatė nuo katino) bet jau seniai nebėra. o ir katinas namuose gyvena.
tai va aš ir dar maitinu, o ir tikrai valgiau tų vaisių, kurie sukelia kryžminę alergiją. ir žinok dabar nuo ko. belieka tik spėlioti ir bandyt bent kol kas atsiribot nuo visko, kas bent įtariama, kad gali alergizuot. tikiuosi, kad vaikas išaugs iš tos astmos, bent jau gydytojai duoda daug šansų kad tai vaikų astma, kuri išaugama. nes vyro broliui vaikystėj ir buvo (jam nustatė nuo katino) bet jau seniai nebėra. o ir katinas namuose gyvena.
taip iš savo patirties galiu pasakyti, pradžioj geriau maksimum programa, t.y. vengti visų įtariamų alergenų, o paskui jau kai įsijautrinimas sumažės, tada jau bandyt, tada bent jau matysis į ką reaguoja.
ir apskirtai, man rodos kai jau organizmas įsaudrina su tom alergijom, tada jau reaguoja į daug ką, net kam alergijos nėra. bent jau man rodos tiap mūsų mažajai šį rudenį buvo, nesjauslogavo nuolat ištisai daug ir neaišku nuo ko ir kodėl. o dabar jau jei sualergizuoja, tai bent jau matau kad papliumpa, suvartoji vaistus ir praeina... tfu 3 k.