Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 10 tema

QUOTE(bambambuzas @ 2011 01 24, 11:49)
mums pulmonologė irgi liepė eonicą gert, bet iškart pasireiškė šalutinis poveikis, paskui pediatrės paprašiau, kad išrašytų kitų, iškart paėmiau monkastą (singulairas jau buvo išiminėjamas iš prekybos ir nepatarė prie jo pratintis) ir pažystama vaistininkė iškart paaiškino, kad eonicas yra prastesnis, ir niekam jo nerekomenduoja 4u.gif

sveikatytės jums 4u.gif gal jums šaltas oras sukelia spazmus...

o kokie jums šalutiniai poveikiai pasireiškė ?

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 24, 14:56)
1.sveikatytės jums  4u.gif gal jums šaltas oras sukelia spazmus...

2.o kokie jums šalutiniai poveikiai pasireiškė ?

1. va apie tai nepagalvojau doh.gif bet pilnai tikėtina doh.gif

2. pradėjo labai viduriuot. dvi dienas gėrė tas tabletes ir abi dienas viduriavo. trečią dieną pradėjom gerti monkastą ir iškart pradėjo reguliuotis viduriukai. aš jau net į paniką kritau, vaikui nieko nėra, o viduriuoja žiauriai kaip prie roto viruso. bet pakeitus vaistą iškart susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 01 24, 17:34)
1. va apie tai nepagalvojau doh.gif bet pilnai tikėtina doh.gif

2. pradėjo labai viduriuot. dvi dienas gėrė tas tabletes ir abi dienas viduriavo. trečią dieną pradėjom gerti monkastą ir iškart pradėjo reguliuotis viduriukai. aš jau net į paniką kritau, vaikui nieko nėra, o viduriuoja žiauriai kaip prie roto viruso. bet pakeitus vaistą iškart susitvarkė 4u.gif

hm, žinai, nesusiejau, ebt man rodos mums lengvoj formoj nuo Monkastos tas pats gali būt g.gif na, bet geriau, gal čia dar ir su virusu susiję išsibalansavo, nes pirmąsias dienas lyg buvo gerai.

o dėl šalto oro, tai tikra tiesa, saugokitės, kai dideli šalčiai neikit, o kai važiuojat pas gyd, kol per lauką - šali ku uždeng nosytę, gal tiek šalčio neprisikvėpuos.
man pačiai nesmarkūs spazmai, tyrimai gan geri, bet išėjus į lauką kvėpavimą kiekvieną kartą suspaudžia, ypač jei didesnis minusas.

Atsakyti
maniskis irgi,dar nespejo antibu baigti nuo kosulio pasigavo virusa,sloga ir kosulys vel lenda sad.gif toks spazmuojantys sad.gif
Atsakyti
bet, kad pas maniškę nėra duduliuko dabar ir kosulys nebaisus, net vyras sako, kad ne bronchitas čia... o tempa beveik iki 40 kyla doh.gif ir viskas po išėjimo į kiemą doh.gif
labiausiai pergyvenu, kad netektų mūsų vizito kas kačinską atšaukti doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norim prisijungti prie Jūsų. Sūneliui metukai, atsigulėm į ligoninę su plaučių uždegimu ir gydytojai diagnozavo astmą.
Tikiuosi, jei reikės, pasidalinsit info su naujokais 4u.gif
Atsakyti
O kalusykite, man iskilo toks klausimas. Maniskis kosti slap[iai, bet vistiek daktare patare kvepuoti ventolina ir geriam Singulair. Ar cia normalus toks gydymas?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2011 01 25, 22:45)
O kalusykite, man iskilo toks klausimas. Maniskis kosti slap[iai, bet vistiek  daktare patare kvepuoti ventolina ir geriam Singulair. Ar cia normalus toks gydymas?

Singulairą nuolat geria, tačiau Ventoliną kvėpuojam tik kai dusina.
Atsakyti
Ir mes jau pora savaiciu Singulair geriam ir dabar kvepuojam ventolina. Siandine dar tempa pakilo ir nakti pakosejo taip slapiai lyg is gergklytes, jau ir ventolina kvepavom.
Atsakyti
Mes Ventolina kvepuojam kai spazmuojantis kosuliukas buna ax.gif Veliau mazinam jo purskima, nesinori nuolat to vaisto vaikui purksti, juolab kai kiti raso kad prie jo priprantama, baisu kad jei reikes po to nebepagelbes jis visai, nors mums realiai pripuoliui uzejus menkai ka tepagelbsti ax.gif

Mergaites, kreipiuosi dar i tas kuriu mazyliams atliko bronchoskopija blush2.gif Man labai neramu, nes buna naktimis kosuliukas, teks gydytojai skambint ir bijau kad netektu sio tysimo daryt ir mums. Kiek laiko teko prabuti ligonineje? Man sake kad tyrimas atliekas paziureti ar nera kokiu bakteriju, o internete radau, jog taip pat tyriama ar nera veziniu pakitimu doh.gif Gal kam dare jau zino del ko jis buvo atliekamas? Visokios mintys lenda i galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 01 26, 19:17)

Mergaites, kreipiuosi dar i tas kuriu mazyliams atliko bronchoskopija  blush2.gif Man labai neramu, nes buna naktimis kosuliukas, teks gydytojai skambint ir bijau kad netektu sio tysimo daryt ir mums. Kiek laiko teko prabuti ligonineje? Man sake kad tyrimas atliekas paziureti ar nera kokiu bakteriju, o internete radau, jog taip pat tyriama ar nera veziniu pakitimu  doh.gif Gal kam dare jau zino del ko jis buvo atliekamas? Visokios mintys lenda i galva  doh.gif

Mano suneliui dare, del to,kad netiko vaistai-naudojom Seretide, o vaikas vis tiek vos daugiau palakstes, dusdavo ir kosedavo sausai diena.
Tyrimas buvo atliekamas tam,kad issiaiskinti kodel vaistai neduoda teigiamo efekto.
Na ir ryzomes bronchoskopijai, nera taip baisu kaip atrodo, tik mamai daugiausia baimes, o vaikas nieko nejus, tik po narkozes gali buti sunkiau-maniskis kai alergiskas, tai is karto tempa pakilo po narkozes iki 40 C, bet po keliu valandu viskas pasitaise thumbup.gif
Bet paskui tikrai daug lengviau, paima paseli, augina ji, po keliu diena buna aisku, ar isaugo kokia bjaurastis ar ne.Jei isaugo, tada gydys antibiotikais ir t.t Jei neisaugo, taip kaip mums-tai paleis namo, paskirus kitokius vaistus, mums siuo atveju pakeite i Flixotide nemenka doze 250 ryte ir 250 vakare.
Tikrai nepergyvenkit, bus paciai lengviau. wub.gif mirksiukas.gif
Mums dare KMUK pries 1.5 metu.
Del veziniu pakitimu nieko nezinau, nesake lyg g.gif
Atsakyti
O zinokite, siandien pasiklausiau vaistineje, tai pasake kad Singulair nekonpensuoja. sad.gif
Atsakyti