QUOTE(knielita @ 2011 01 26, 19:17)
Mergaites, kreipiuosi dar i tas kuriu mazyliams atliko bronchoskopija
Man labai neramu, nes buna naktimis kosuliukas, teks gydytojai skambint ir bijau kad netektu sio tysimo daryt ir mums. Kiek laiko teko prabuti ligonineje? Man sake kad tyrimas atliekas paziureti ar nera kokiu bakteriju, o internete radau, jog taip pat tyriama ar nera veziniu pakitimu
Gal kam dare jau zino del ko jis buvo atliekamas? Visokios mintys lenda i galva
Mano suneliui dare, del to,kad netiko vaistai-naudojom Seretide, o vaikas vis tiek vos daugiau palakstes, dusdavo ir kosedavo sausai diena.
Tyrimas buvo atliekamas tam,kad issiaiskinti kodel vaistai neduoda teigiamo efekto.
Na ir ryzomes bronchoskopijai, nera taip baisu kaip atrodo, tik mamai daugiausia baimes, o vaikas nieko nejus, tik po narkozes gali buti sunkiau-maniskis kai alergiskas, tai is karto tempa pakilo po narkozes iki 40 C, bet po keliu valandu viskas pasitaise
Bet paskui tikrai daug lengviau, paima paseli, augina ji, po keliu diena buna aisku, ar isaugo kokia bjaurastis ar ne.Jei isaugo, tada gydys antibiotikais ir t.t Jei neisaugo, taip kaip mums-tai paleis namo, paskirus kitokius vaistus, mums siuo atveju pakeite i Flixotide nemenka doze 250 ryte ir 250 vakare.
Tikrai nepergyvenkit, bus paciai lengviau.
Mums dare KMUK pries 1.5 metu.
Del veziniu pakitimu nieko nezinau, nesake lyg