Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(leracka @ 2011 01 03, 19:53)
o kiek tavo vaikui meteliu?  4u.gif

4m smile.gif

QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 03, 19:58)
Sveika,
malonu susipažinti. 4u.gif
Mes beveik vienmetės, man 25. Aš ir kaunietė, bet dabar gyvenu Rumšiškėse

Kas nuleme, kad gyvenamaja vieta pakeitei - meile, darbas? aisku, jeigu nepaslaptis blush2.gif

Atsakyti
Rutuliukas kaip Naujuosius atsventet? Jei neklystu, buvot isvyke kazkur baliavot?
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 03, 20:05)
Tai butent del to ir neimu i galva...
Hmmm.... ilgai laukti iki siltesniu oru... man jau taip norisi is namu islist!

drinks_cheers.gif

nera netinkamo oro, yra tik netinkamas nusiteikimas arba noro nebuvimas tongue.gif

Nagi, vilnietes, jusu cia dauguma, imat ir susiplanuojat susitikima - tik viska darot RIMTAI, kad paskui nebutu atsikalbinejimu negaliu, neisejo biggrin.gif

As tai mielai susitikciau su kaunietemis, aisku, jeigu tik jeigu butu pageidaujanciu daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 03 sausio 2011 - 20:09
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 03, 19:29)
jei ne paslaptis, kokio pobūdžio darbelio ieškai?

jau beveik bet kokio (na valtoja tai nesiu dirbt, vis delto issilavinima turiu aukstaji ax.gif )
Darmin sveika prisijungus 4u.gif Kaunieciu daugeja thumbup.gif
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 20:56)
thumbup.gif  to mes cia daugelis ir ieskom: paprasto ir nuosirdaus bendravimo smile.gif

drinks_cheers.gif
Natalija1984 mes va irgi susipykom, bet kad negadint ir taip nekokia nuotaika, pasiunciau toli toli ir viskas lotuliukas.gif
Kada ta didzioji diena?
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 17:14)
Megsti suktis virtuveje  thumbup.gif , o as tai nebent ka nors skanaus pagaminti ar nekasdieninio, bet kai reikia kasdien valgyti daryti, tai nemegstu, kartais geriau nevalgius pabunu  blush2.gif

aha, megstu sukinetis smile.gif
o tu butinai turi valgyti, nes maitini 4u.gif

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 03, 17:16)
Namie pigiau, bent jau mano paskaiciavimais. O per saldu tai nebuna, juk nereikia deti cukraus. dedama druska. O siaip tai pienas, grietine ir kiausiniai ieina. Gaila pasvert neturiu kuo zinociau koks kiekis gaunasi. Tada butu galima paskaiciuot ar apsimoka. Bet man pats procesas gaminimo smagu smile.gif

Plona, supjaustytumet kvadrateliais ir pakeptumet keptuveje aliejuje smile.gif tai mmmm skanus traskuciai buna smile.gif

gal galima recepta tikslu, bandysiu ir as 4u.gif

gera ideja bigsmile.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 19:22)
Sveikos  4u.gif
galima prisijungti? As is Kauno, cia ziuriu Vilnius pozicijas uzemes, bet atstumas ne beda virtualiam bendravimui manau  smile.gif

sveika, as irgi is kauno 4u.gif kiek vaikuciui laiko? smile.gif

na mes prisivalgem, tiksliau as persivalgiau doh.gif man per skanu, negaliu as tik biski picos valgyt blush2.gif
Atsakyti
jei yra dar norinciu ir galinciu susitikti tai galetume susiorganizuoti 4u.gif
nueiti ir kur nors pasisedeti ir paplepeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 21:09)
As tai mielai susitikciau su kaunietemis, aisku, jeigu tik jeigu butu pageidaujanciu daugiau  bigsmile.gif

tai jusu jau nemazai - 2 kaunietes, 2 is po Kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 21:06)
4m  smile.gif
Kas nuleme, kad gyvenamaja vieta pakeitei - meile, darbas? aisku, jeigu nepaslaptis  blush2.gif

o panasiai kaip ir mano kriksto dukrytei irgi ne uzilgo jau bus 4metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 03, 21:12)
jei yra dar norinciu ir galinciu susitikti tai galetume susiorganizuoti  4u.gif
nueiti ir kur nors pasisedeti ir paplepeti  ax.gif

nuotaika jau pagerejo, ziuriu, super. bewndraut pradejai thumbup.gif o tai visa diena nono.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 20:13)
tai jusu jau nemazai - 2 kaunietes, 2 is po Kauno smile.gif

jei cia mane skaitai is po Kauno, tai as nuo jo lygiai 5km gyvenu, taip kad skaitausi kauniete irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 21:15)
jei cia mane skaitai is po Kauno, tai as nuo jo lygiai 5km gyvenu, taip kad skaitausi kauniete irnesakyk.gif

ne, tu kauniete, kas be ko 4u.gif rutuliukass ir Dzenete (na ji kiek toliau, bet galima sakyt netoli : )
Papildyta:
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 21:15)

bet tavo gyvenviete Kaunas dar ar jau uz zenklo kauno pabaiga?
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 21:14)
nuotaika jau pagerejo, ziuriu, super. bewndraut pradejai  thumbup.gif  o tai visa diena  nono.gif

tiesiog pasiemiau atsikimsau vino buteli isgeriau ir problemu kaip nebuta blush2.gif vis delto alkoholis nors ir neilgam bet padeda bent truputi pasimirsti blush2.gif
Atsakyti