Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

sveikute 4u.gif
bebejo prisijunk smile.gif atstumas nebeda kai noro yra mirksiukas.gif
papasakok apie save ax.gif
Atsakyti
Kaip jau rasiau esu is Kauno, dirbu, esu istekejus, turiu vaika ax.gif

Prasom klausti kas konkreciau domina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 03 sausio 2011 - 19:33
QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 20:22)
Sveikos  4u.gif
galima prisijungti? As is Kauno, cia ziuriu Vilnius pozicijas uzemes, bet atstumas ne beda virtualiam bendravimui manau  smile.gif

Dar vienas naujas veidas, prasom prasom, turim cia ie keleta merginu is Kauno, o ir kaip pati sakiai, atstumai musu Lietuvoje palyginti vieni niekai 4u.gif
Gal gali apie save dar truputuka: kiek paciai, kiek vaikui, kuom domiesi, smalsuoles esam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 20:34)
Dar vienas naujas veidas, prasom prasom, turim cia ie keleta merginu is Kauno, o ir kaip pati sakiai, atstumai musu Lietuvoje palyginti vieni niekai  4u.gif
Gal gali apie save dar truputuka: kiek paciai, kiek vaikui, kuom domiesi, smalsuoles esam  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Natalija kaip mokslai, gal jau galim sveikinti ar dar reikia palaukti pabaigos bigsmile.gif ?
Atsakyti
Man 24m. Duomiuosi tai daug kuo, tik ne visada pomegiams uztenka laiko/noro.
Labai megstu knygas, gamta, aktyvu poilsi ( boulingas, buvimas gamtoje, pasivaiksciojimai,pasivazinejimas dviraciais ir pan. ) arba tiesiog pasisedejima prie kavos puodelio ir pokalbius apie nieka ir viska ax.gif

Vis dar esu optimiste ir tikiu, kad yra zmoniu, kurie vis dar vertina paprastuma ir nuosirduma tongue.gif
Atsakyti
Labas mergaiciukes. Na stai ir as griztu i jusu gretas, tikiuosi dar nepamirsot manes... blush2.gif
Paziurejau kiek priraset, tai visas noras atsoko skaityti, visa nakti uzimtu biggrin.gif atsilikus dabar busiu, tiek visko praleidau. Bet pagaliau baigesi mano kancios ir bemieges naktys. siandien nuveziau visus darbus pridaviau, dabar tik gynymas liko assa.gif
Na tai kaip jus gyvuojat? Kaip nauji meteliai jums prasidejo? PAs mane tai nekazin kaip... su saviskiu vel kariaujam, bet neimu i galva... tik nervu gadinimas.
gal kokiu planiuku del susitikimo yra? tiesa gavau nuo kaledu senelio dovanu karaoke. tai reiks kada susibekt padaunuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 20:48)
Labai megstu knygas, gamta, aktyvu poilsi ( boulingas, buvimas gamtoje, pasivaiksciojimai,pasivazinejimas dviraciais ir pan. ) arba tiesiog pasisedejima prie kavos puodelio ir pokalbius apie nieka ir viska  ax.gif
Vis dar esu optimiste ir tikiu, kad yra zmoniu, kurie vis dar vertina paprastuma ir nuosirduma  tongue.gif

labai faina, optimizmas palengvina gyvenima smile.gif
o kiek tavo vaikui meteliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 03, 20:50)
Labas mergaiciukes. Na stai ir as griztu i jusu gretas, tikiuosi dar nepamirsot manes...  blush2.gif 
Paziurejau kiek priraset, tai visas noras atsoko skaityti, visa nakti uzimtu  biggrin.gif atsilikus dabar busiu, tiek visko praleidau. Bet pagaliau baigesi mano kancios ir bemieges naktys. siandien nuveziau visus darbus pridaviau, dabar tik gynymas liko  assa.gif
Na tai kaip jus gyvuojat? Kaip nauji meteliai jums prasidejo? PAs mane tai nekazin kaip... su saviskiu vel kariaujam, bet neimu i galva... tik nervu gadinimas.
gal kokiu planiuku del susitikimo yra? tiesa gavau nuo kaledu senelio dovanu karaoke. tai reiks kada susibekt padaunuot  smile.gif

Oi tai laukiam laukiam kada apsiginsi ir eisim svesti su karaoke thumbup.gif lotuliukas.gif
Saunuole, kad nesinervini, tik savo nervus gadintum. Buvom sutarusios naujais metais daugiau optimizmo, tai ir noretusi kad taip butu bigsmile.gif
Papildyta:
Vis dar esu optimiste ir tikiu, kad yra zmoniu, kurie vis dar vertina paprastuma ir nuosirduma  tongue.gif

thumbup.gif to mes cia daugelis ir ieskom: paprasto ir nuosirdaus bendravimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 03 sausio 2011 - 19:59
Labai megstu knygas, gamta, aktyvu poilsi ( boulingas, buvimas gamtoje, pasivaiksciojimai,pasivazinejimas dviraciais ir pan. ) arba tiesiog pasisedejima prie kavos puodelio ir pokalbius apie nieka ir viska  ax.gif

Sveika,
malonu susipažinti. 4u.gif
Mes beveik vienmetės, man 25. Aš ir kaunietė, bet dabar gyvenu Rumšiškėse
Atsakyti
hmmm...del susitikimo nors ir rytoj as tai galeciau susiplanuoti bet saltoka o dauguma su vaikai tai deja reiktu gal atideti iki siltesniu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 20:56)
Oi tai laukiam laukiam kada apsiginsi ir eisim svesti su karaoke  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Saunuole, kad nesinervini, tik savo nervus gadintum. Buvom sutarusios naujais metais daugiau optimizmo, tai ir noretusi kad taip butu  bigsmile.gif

Tai butent del to ir neimu i galva...

QUOTE(leracka @ 2011 01 03, 21:00)
hmmm...del susitikimo nors ir rytoj as tai galeciau susiplanuoti bet saltoka o dauguma su vaikai tai deja reiktu gal atideti iki siltesniu oru  smile.gif

Hmmm.... ilgai laukti iki siltesniu oru... man jau taip norisi is namu islist!
Atsakyti