[quote=bbrigitux,2011 01 03, 17:34]
krevetes su saldžiarūgščiu padažu...
Kaip skanu.... uzpavydesiu galima? ?
issilakste visos
Jolirta, ar buvo drauge?
Na va, issiunciau kruva cv, sedziu skaitau apie logistikos procesus
Jolirta, ar buvo drauge?
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 19:36)
Oru permainos daro savo, o jeigu dar kokiu traumu kada tureta, tai laikykis jau tada
Papildyta:
Jolirta,
Kaip sveciai, gal prablaske kazkiek, kaip siandien nuotaikos?
Papildyta:
Jolirta,
Kaip sveciai, gal prablaske kazkiek, kaip siandien nuotaikos?
pagaliau rasau. Buvom pardej nupirkau pyrago, damu likerio. Bet paskambino, kad velai parsiras, tai nuejom i kita kiema (ten gyvena) paemem naminiu vitaminu, nunesiau vaiko rubus, nes pas sese nuves. Ir as pagaliau sudejau is rubu maiso didesnius rubelius(po vaiko lova laikau rubelius iki 7m), i deze(cia musu spintele, nes baldu dar neturim), ta jau zadejau padaryt iki kaledu,paskui iki nauju metu.
Pagaliau ideali tvarka. Isviriau kopustu sriubos, ipilsiu maziui. As laukiu serialo per tw3,paskutine serija. A nuotaikos tai tokios ramios,be jokiu emociju.
Vaikas vel ant uzpakalio sliauzo.
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 18:57)
pagaliau rasau.
ko tai jau nieko nesuprantu, kas kur nuejo, visai galvoj kose kazkokia man...
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 20:00)
ko tai jau nieko nesuprantu, kas kur nuejo, visai galvoj kose kazkokia man...
cia apie drauge, kuri neatejo
oj mergytes buvau isgebusi ir palikus ijungta kompa.... jau net neatsimenu kas ko klause...
beja su naujais namuciais
beja su naujais namuciais
As ateinu, visos iseina .
Na šeimyna mano pamaitinta, dar virtuvėje apsitvarkyti ir noriu patinginiauti šiandien. Bet kai tik parkrenti i lova su kokia knyga, tai tuoj dūkrius prisistato su savo reikaliukais.
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 03, 17:44)
Kaip skanu.... uzpavydesiu galima? ?
neverta... man atvirai pasakius nelabai patiko (pirmą kartą dariau). nors padažas neblogas gavosi, tik labiau prie vištienos turbūt
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 17:56)
issilakste visos
Jolirta, ar buvo drauge?
Jolirta, ar buvo drauge?
jei ne paslaptis, kokio pobūdžio darbelio ieškai?
o as va irgi buvau nugebusi kriksto dukrele pasiemiau is darzelio ir nuejom prie eglutes pabuti tai labai patenkinta liko kai pamate didele egle mieste
kruvinoji_meri iskaitele dar bus pas mane is vieno dalyko i kursus vaikstau bet kolkas nesiskelbsiu i kokius kai islaikysiu tai butinai pasidziaugsiu cia
p.s negalejau is karto pasakyti vienas zmogus sedejo salia kuris nieko nezino kazkaip is pat pradziu nieko niekam nesakiau tai ir iki galo jau nesakysiu
aj va dar apie pomiegius ligtais klausiai. Siaip kai turiu laiko megztu ir pasiuvineti ir virtuveje pasisukioti bet dazniausiai kazkaip ner is ko gaminti mama visa laiko taupo dabar pradejau salika megzti sau silta
bet kazkaip kai mokslai ir dar tie kursai tai ir laiko beveik nebelieka.
anksciau labai megdavau su draugais leisti laika bet apie tai jau reikia pamirsti
p.s negalejau is karto pasakyti vienas zmogus sedejo salia kuris nieko nezino kazkaip is pat pradziu nieko niekam nesakiau tai ir iki galo jau nesakysiu
aj va dar apie pomiegius ligtais klausiai. Siaip kai turiu laiko megztu ir pasiuvineti ir virtuveje pasisukioti bet dazniausiai kazkaip ner is ko gaminti mama visa laiko taupo dabar pradejau salika megzti sau silta
bet kazkaip kai mokslai ir dar tie kursai tai ir laiko beveik nebelieka.
anksciau labai megdavau su draugais leisti laika bet apie tai jau reikia pamirsti
Sveikos
galima prisijungti? As is Kauno, cia ziuriu Vilnius pozicijas uzemes, bet atstumas ne beda virtualiam bendravimui manau
galima prisijungti? As is Kauno, cia ziuriu Vilnius pozicijas uzemes, bet atstumas ne beda virtualiam bendravimui manau