Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 20:25)
na taip, teisingai manai natalija  mirksiukas.gif

man tai manksta su sunyte, o kai jau tingisi labai eiti tai juk visada yra vyras salia  tongue.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Gerai kai yra salia. As tai visas dienas viena su vaiku verysad.gif Vyras tik velai vakare grizta ir dirba be iseiginiu...
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 19:15)
aciu blush2.gif
o tu issilaikyk, verta, pati sau savarankiskesne tapsi, nepriklausoma nuo vyro ir mikriuku, be to, man pvz tai malonumas uz vairo smile.gif

o kur galetume? smile.gif

kolkas stipraus poreikio nera, o ir mikriuka vaziuoja daznai, kas 7min biggrin.gif
man masina stresas doh.gif

Man tai visur tinka - tai renkames arba didziuosius pc centrus arba kokia kavine laisveje/senamiestyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 20:26)
oj triusiukai labai megsta demesi megsta kad juo paglostytu, pazaistu  smile.gif
va labai geras saitas apie triusiukus beveik viskas ten yra ko reiktu zinoti pukuotuku.info

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:29)
biggrin.gif  Gerai kai yra salia. As tai visas dienas viena su vaiku  verysad.gif  Vyras tik velai vakare grizta ir dirba be iseiginiu...

Man tai kartais ir pailseti norisi nuo demesio blush2.gif

Uzjauciu tave, bet turbut ne savo noru tiek dirba, o ir darba siais laikais branginti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:31)

ner uz ka thumbup.gif linkiu isigyti ir tau koki pukuotuka wub.gif
Atsakyti
Galiu tik pasigirti, stala turime biggrin.gif. Na jau ozio nebus, normaliau atrodys namai, tik normaliau.
Apie seamu agresyvuma girdejus ir senai kaimyne laike,tai piktukas buvo smile.gif
Atsakyti
pas mane katinas mielas ir lepunelis anksciau ir tasydavau kaip noredavau ir nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 20:33)
Man tai kartais ir pailseti norisi nuo demesio  blush2.gif

Uzjauciu tave, bet turbut ne savo noru tiek dirba, o ir darba siais laikais branginti reikia  4u.gif

Baltai pavydziu... blush2.gif
Is dalies ne savo noru tiek dirba, zinai kaip pas mus Lietuvoj, kad kazka tureti reikia arba gimti milionieriumi arba juodai dirbti... kadangi neturim teveliu turtuoliu, tai patys turim rupintis savo gerove ir ateitimi...
Atsakyti
Labas ciobreli!
Atsakyti
na stai ir savo kaciuko foto idejau i albumiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:42)
Baltai pavydziu...  blush2.gif
Is dalies ne savo noru tiek dirba, zinai kaip pas mus Lietuvoj, kad kazka tureti reikia arba gimti milionieriumi arba juodai dirbti... kadangi neturim teveliu turtuoliu, tai patys turim rupintis savo gerove ir ateitimi...

ner cia ko pavydeti biggrin.gif

pas mus ta pati situacija irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 19:48)
pas mus ta pati situacija irgi  4u.gif

tai ir pas mus drinks_cheers.gif

na del susitikimo net nezinau, as kai su masina, man senamiesty/laisvej reiks ieskot kur pasistatyt, susimoket g.gif nors is dalies, tai bet kur tinka, jus siulykit, kur smagu pasedet, skaniai valgyt duoda, ar siaip smagi aplinka mirksiukas.gif
Atsakyti