Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 18:50)
Sveikos. paziurejau Darmin nuotraukas, susipazinau 4u.gif

o mano vyras gerai susitare su tuo vyriskiu, kur vakar ikaliau, tai labai nenuskausmino thumbup.gif nes suvariau suvaryta vieta, t.y. maniskis pamate, kad seniai ta masina daryta buvo ir del to patrupejo ten kazkas, nes sulipdyta buvo, zodziu pati nesupratau, bet atsilyginom maza suma ir paspaude rankas issiskyreme smile.gif

tai labai faina kad taip gerai viskas apsiejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 18:53)
tai labai faina kad taip gerai viskas apsiejo smile.gif

jo, pagaliau nukrito akmuo nu sirdies, o taip visa diena nerima jauciau doh.gif aisku, as kaip visada sazininga esu, nepabegau, laukiau kol zmogus ateis i masina.. tai tas irgi sako, kad labai patiko, kad taip bendraujama civilizuotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 19:50)
as pati auginu seamu katina ir dekorativini triusiuka  4u.gif

Girdejau kad seamai pyktibiski...
O kaip triusi augini? turi jam kazkoki narveli? ar jis po visa buta seimininkauja? kaip su tualetu? ar daro i viena vieta ar kur papuola? ar pasiduoda dresurai? papasakok, gal susigundysiu smile.gif nes dar tiksliai neapsisprendziau ko noriu, bet bet apsisprendziau kad kazko noriu lotuliukas.gif

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 19:50)
Sveikos. paziurejau Darmin nuotraukas, susipazinau 4u.gif

o mano vyras gerai susitare su tuo vyriskiu, kur vakar ikaliau, tai labai nenuskausmino thumbup.gif nes suvariau suvaryta vieta, t.y. maniskis pamate, kad seniai ta masina daryta buvo ir del to patrupejo ten kazkas, nes sulipdyta buvo, zodziu pati nesupratau, bet atsilyginom maza suma ir paspaude rankas issiskyreme smile.gif

Sveikute!
Gerai, kai baigiasi gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 19:55)
jo, pagaliau nukrito akmuo nu sirdies, o taip visa diena nerima jauciau doh.gif aisku, as kaip visada sazininga esu, nepabegau, laukiau kol zmogus ateis i masina.. tai tas irgi sako, kad labai patiko, kad taip bendraujama civilizuotai smile.gif

Saunuole thumbup.gif Spaudziu tau letenele! smile.gif Kad daugiau tokiu zmoniu butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalija1984: 05 sausio 2011 - 19:01
Draugiska, gerai kai viskas baigesi gerai biggrin.gif 4u.gif
as tai nevairuoju, bijau sest uz vairo blush2.gif vasara jau sakiau tikrai eisiu laikytis, mokinausi teorija, bet bet... netraukia kazkaip ax.gif

i darba/is darbo su mikru, kitur visus vyriskis nuveza, kolkas patogu ir galvos skausmo nera smile.gif

natalija - ir suo ir kate pakankamai nemazai prieziuros reikalauja, jei nori veislinio ar ale veislinio. Pas mane namuose ir tas ir tas gyvena. Tai sunyte aisku kainuoja brangiau, nes maistas brangesnis ir suvalgo jinai daugiau. Plius dar vitaminai, skiepai, prieziuros priemones, pavadeliai ir kiti bumbuliukai ir pan. - aisku ir katei viso to reikia, bet suo namie labiau mylimas blush2.gif

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 18:52)
o kaunietes del susitikimo kaip? ar organizuojames ir mes? ax.gif

tai aisku, kad organizuojames sios savaites pabaigai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 20:04)
natalija - ir suo ir kate pakankamai nemazai prieziuros reikalauja, jei nori veislinio ar ale veislinio. Pas mane namuose ir tas ir tas gyvena. Tai sunyte aisku kainuoja brangiau, nes maistas brangesnis ir suvalgo jinai daugiau. Plius dar vitaminai, skiepai, prieziuros priemones, pavadeliai ir kiti bumbuliukai ir pan. - aisku ir katei viso to reikia, bet suo namie labiau mylimas  blush2.gif

Suniuko atsisakiau, nes su juo reikia pasivaiksciuoti kelis kartus dienoj nueiti, o su kaciuku paprasciau, galima namie ar balkone tulika pasidaryti, arba ismokinti kad ant klozeto vaiksciotu thumbup.gif del visokiu zaisliuku, skiepu ir pan. tai as puikiai tai zinau, man net miela butu pirkti visokias pabrikuskas, kaip ir zaislus vaikui smile.gif as jau dabar kai praeinu gyvunu prekes, tai sustoju vis, apziureti kokiu fainuciu daukciuku yra smile.gif
o siaip del katinu, tai man atrodo jie daug prieziuros nereikalauja...apart to kad pamaitinti, pazaisti, susukuoti jei ilgaplaukis, ir isplauti karta per menesi ar net reciau... ar as klistu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:01)
Saunuole thumbup.gif  Spaudziu tau letenele!  smile.gif  Kad daugiau tokiu zmoniu butu...

aciu blush2.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 19:04)
as tai nevairuoju, bijau sest uz vairo  blush2.gif  vasara jau sakiau tikrai eisiu laikytis, mokinausi teorija, bet bet... netraukia kazkaip  ax.gif

tai aisku, kad organizuojames sios savaites pabaigai  bigsmile.gif

o tu issilaikyk, verta, pati sau savarankiskesne tapsi, nepriklausoma nuo vyro ir mikriuku, be to, man pvz tai malonumas uz vairo smile.gif

o kur galetume? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:01)
Girdejau kad seamai pyktibiski...
O kaip triusi augini? turi jam kazkoki narveli? ar jis po visa buta seimininkauja? kaip su tualetu? ar daro i viena vieta ar kur papuola? ar pasiduoda dresurai? papasakok, gal susigundysiu smile.gif nes dar tiksliai neapsisprendziau ko noriu, bet bet apsisprendziau kad kazko noriu  lotuliukas.gif 
Sveikute!
Gerai, kai baigiasi gerai  thumbup.gif
Papildyta:

Saunuole thumbup.gif  Spaudziu tau letenele!  smile.gif  Kad daugiau tokiu zmoniu butu...

del seamu pyktibiskumo nesamone jeigu augini ir myli tai viskas gerai o jeigu elgiesi su tuo katinu kaip su siuksle tarkim taip tai aisku pyktibinis bus. mano kaciukas kartu augo nuo 4 metuku kazkur su manim ir viskas super.
triusiuka laikau narvelija o kai bunu namie tai laksto po mano kambari laimingas pastriksendamas lotuliukas.gif su dresura kaip cia pasakius o ka cia juos dresiruoti maniskis geras smile.gif budavo anksciau kad pridarydavo kur papuola bet bardavom neisleisdavom tai suprato kad negalima tai dabar kai laksto nori i tualeta tai nubega i narveli padaro ka reikia ir vel laksto mirksiukas.gif kai kartais nelenda kur nereikia uztenka tik pakelti balsa ir supranta kad negerai daro ir pabega aisku kartais dar pabando kol nieks nemato pabaru ir viskas lotuliukas.gif siaip kad isigyjau nepasigailejau labai mielas ir fainas pribega visada kad paglostyciau guli ant lovytes kartu su manym atbega man nosi palaizo tai taip faina net istirpsti vietoj wub.gif
Atsakyti
Jolirta, kiek galima skaityti, pasireisk pagaliau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 20:19)
del seamu pyktibiskumo nesamone jeigu augini ir myli tai viskas gerai o jeigu elgiesi su tuo katinu kaip su siuksle tarkim taip tai aisku pyktibinis bus. mano kaciukas kartu augo nuo 4 metuku kazkur su manim ir viskas super.
triusiuka laikau narvelija o kai bunu namie tai laksto po mano kambari laimingas pastriksendamas  lotuliukas.gif  su dresura kaip cia pasakius o ka cia juos dresiruoti maniskis geras  smile.gif  budavo anksciau kad pridarydavo kur papuola bet bardavom neisleisdavom tai suprato kad negalima tai dabar kai laksto nori i tualeta tai nubega i narveli padaro ka reikia ir vel laksto  mirksiukas.gif kai kartais nelenda kur nereikia uztenka tik pakelti balsa ir supranta kad negerai daro ir pabega aisku kartais dar pabando kol nieks nemato pabaru ir viskas  lotuliukas.gif  siaip kad isigyjau nepasigailejau labai mielas ir fainas pribega visada kad paglostyciau guli ant lovytes kartu su manym atbega man nosi palaizo tai taip faina net istirpsti vietoj  wub.gif

Kaip miela... wub.gif reikes daugiau pasidometi apie juos... o kaip su vaikais, gal zinai? siaip ar megsta zaisti, ar tinginiukai? smile.gif
O del seamu tai ne is vieno zmogaus girdejau, kad jie kerstingi, jei yra vaikas tai geriau neimti seamo, nes vaikas gali nesuprasdamas nuskriausti, tai tas paskui atkersyti gali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalija1984: 05 sausio 2011 - 19:25
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:14)
Suniuko atsisakiau, nes su juo reikia pasivaiksciuoti kelis kartus dienoj nueiti, o su kaciuku paprasciau, galima namie ar balkone tulika pasidaryti, arba ismokinti kad ant klozeto vaiksciotu  thumbup.gif  del visokiu zaisliuku, skiepu ir pan. tai as puikiai tai zinau, man net miela butu pirkti visokias pabrikuskas, kaip ir zaislus vaikui smile.gif as jau dabar kai praeinu gyvunu prekes, tai sustoju vis, apziureti kokiu fainuciu daukciuku yra  smile.gif
o siaip del katinu, tai man atrodo jie daug prieziuros nereikalauja...apart to kad pamaitinti, pazaisti, susukuoti jei ilgaplaukis, ir isplauti karta per menesi ar net reciau... ar as klistu?  g.gif

pritariu del katinu nepasakyciau kad daug prieziuros reikia smile.gif maniskis kai jau senas tai isvis miega ir valgo. o ir savo reikaliuku atlikti vaiksto ant klozeto biggrin.gif
Atsakyti
na taip, teisingai manai natalija mirksiukas.gif

man tai manksta su sunyte, o kai jau tingisi labai eiti tai juk visada yra vyras salia tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 20:24)
pritariu del katinu nepasakyciau kad daug prieziuros reikia  smile.gif  maniskis kai jau senas tai isvis miega ir valgo. o ir savo reikaliuku atlikti vaiksto ant klozeto  biggrin.gif

biggrin.gif linksmuolis koks
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:23)
Jolirta, kiek galima skaityti, pasireisk pagaliau  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip miela...  wub.gif reikes daugiau pasidometi apie juos... o kaip su vaikais, gal zinai? siaip ar megsta zaisti, ar tinginiukai? smile.gif
O del seamu tai ne is vieno zmogaus girdejau, kad jie kerstingi, jei yra vaikas tai geriau neimti seamo, nes vaikas gali nesuprasdamas nuskriausti, tai tas paskui atkersyti gali...

oj triusiukai labai megsta demesi megsta kad juo paglostytu, pazaistu smile.gif
va labai geras saitas apie triusiukus beveik viskas ten yra ko reiktu zinoti pukuotuku.info
Atsakyti