Darmin malonu susipazint
O mes su Leracka issiaiskinom, kad turim beveik bendru pazystamu. Ji pazysta mano grupioko mama
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:19)
Sveikute. Malonu susipazint labai simpatiskas tavo vaikiukas ir susniuka faina turit
Papildyta:
Kazka ne taip supratau na tiek to, pravaziavom
Papildyta:
Kazka ne taip supratau na tiek to, pravaziavom
nieko tokio visko buna
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 18:26)
Darmin malonu susipazint
O mes su Leracka issiaiskinom, kad turim beveik bendru pazystamu. Ji pazysta mano grupioko mama
tai jau tikrai
kavos atsigeriau su pyragu, iskart nuotaika pakilo
man irgi malonu su jumis susipazinti bent is nuotrauku
nu kaip prajuokino sitas zodis
cia moteriske musu, islepele siaip tai labai meili, draugiska ir seimyniska
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:19)
QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 19:33)
fainas zodis gavos
as irgi noreciau augintini koki prisijaukint. bet susniukui daugiau laiko reikia, o vat kaciuka tai tikrai pirksim. tai laukiu nesulaukiu pavasario
Gal kas is jusu ar jusu pazystamu turite egzotu ar persu veisles kates? tai zinociau i ka kreiptis
dar tiktu bengalu veisles, aisku misrunai, nes uz grynaveisli nepajegsiu pakloti 2000 lt
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:43)
Gal kas is jusu ar jusu pazystamu turite egzotu ar persu veisles kates? tai zinociau i ka kreiptis
mano tevai turejo persa. Lb daug prieziuros
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 19:44)
mano tevai turejo persa. Lb daug prieziuros
o butent?
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:43)
fainas zodis gavos
as irgi noreciau augintini koki prisijaukint. bet susniukui daugiau laiko reikia, o vat kaciuka tai tikrai pirksim. tai laukiu nesulaukiu pavasario
dar tiktu bengalu veisles, aisku misrunai, nes uz grynaveisli nepajegsiu pakloti 2000 lt
mano teta ligtais turi semu maza kaciuka ir nezino kam atiduoti jeigu dar neatidave
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 19:48)
mano teta ligtais turi semu maza kaciuka ir nezino kam atiduoti jeigu dar neatidave
seamu gal?
as pati auginu seamu katina ir dekorativini triusiuka
Sveikos. paziurejau Darmin nuotraukas, susipazinau
o mano vyras gerai susitare su tuo vyriskiu, kur vakar ikaliau, tai labai nenuskausmino nes suvariau suvaryta vieta, t.y. maniskis pamate, kad seniai ta masina daryta buvo ir del to patrupejo ten kazkas, nes sulipdyta buvo, zodziu pati nesupratau, bet atsilyginom maza suma ir paspaude rankas issiskyreme
o mano vyras gerai susitare su tuo vyriskiu, kur vakar ikaliau, tai labai nenuskausmino nes suvariau suvaryta vieta, t.y. maniskis pamate, kad seniai ta masina daryta buvo ir del to patrupejo ten kazkas, nes sulipdyta buvo, zodziu pati nesupratau, bet atsilyginom maza suma ir paspaude rankas issiskyreme