Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

Darmin malonu susipazint 4u.gif

O mes su Leracka issiaiskinom, kad turim beveik bendru pazystamu. Ji pazysta mano grupioko mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:19)
Sveikute. Malonu susipazint  4u.gif  labai simpatiskas tavo vaikiukas  thumbup.gif  ir susniuka faina turit  bigsmile.gif
Papildyta:

Kazka ne taip supratau  blush2.gif  na tiek to, pravaziavom  biggrin.gif

nieko tokio visko buna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 18:26)
Darmin  malonu susipazint  4u.gif

O mes su Leracka  issiaiskinom, kad turim beveik bendru pazystamu. Ji pazysta mano grupioko mama  biggrin.gif

tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
kavos atsigeriau su pyragu, iskart nuotaika pakilo bigsmile.gif biggrin.gif

man irgi malonu su jumis susipazinti bent is nuotrauku 4u.gif

QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:19)
  ir susniuka faina turit  bigsmile.gif

nu kaip prajuokino sitas zodis biggrin.gif

cia moteriske musu, islepele biggrin.gif siaip tai labai meili, draugiska ir seimyniska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 05, 19:33)
man irgi malonu su jumis susipazinti bent is nuotrauku  4u.gif
nu kaip prajuokino sitas zodis  biggrin.gif

cia moteriske musu, islepele  biggrin.gif  siaip tai labai meili, draugiska  ir seimyniska  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif fainas zodis gavos thumbup.gif
as irgi noreciau augintini koki prisijaukint. bet susniukui tongue.gif daugiau laiko reikia, o vat kaciuka tai tikrai pirksim. tai laukiu nesulaukiu pavasario bigsmile.gif
Gal kas is jusu ar jusu pazystamu turite egzotu ar persu veisles kates? ax.gif tai zinociau i ka kreiptis mirksiukas.gif
dar tiktu bengalu veisles, aisku misrunai, nes uz grynaveisli nepajegsiu pakloti 2000 lt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalija1984: 05 sausio 2011 - 18:45
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 19:43)
Gal kas is jusu ar jusu pazystamu turite egzotu ar persu veisles kates?  ax.gif  tai zinociau  i ka kreiptis  mirksiukas.gif

mano tevai turejo persa. Lb daug prieziuros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 19:44)
mano tevai turejo persa. Lb daug prieziuros  smile.gif

o butent? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fainas zodis gavos  thumbup.gif
as irgi noreciau augintini koki prisijaukint. bet susniukui  tongue.gif  daugiau laiko reikia, o vat kaciuka tai tikrai pirksim. tai laukiu nesulaukiu pavasario  bigsmile.gif
Gal kas is jusu ar jusu pazystamu turite egzotu ar persu veisles kates?  ax.gif  tai zinociau  i ka kreiptis  mirksiukas.gif
dar tiktu bengalu veisles, aisku misrunai, nes uz grynaveisli nepajegsiu pakloti 2000 lt  schmoll.gif

mano teta ligtais turi semu maza kaciuka ir nezino kam atiduoti jeigu dar neatidave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 19:48)
mano teta ligtais turi semu maza kaciuka ir nezino kam atiduoti jeigu dar neatidave smile.gif

seamu gal?
Atsakyti
as pati auginu seamu katina ir dekorativini triusiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 05 sausio 2011 - 18:51
Sveikos. paziurejau Darmin nuotraukas, susipazinau 4u.gif

o mano vyras gerai susitare su tuo vyriskiu, kur vakar ikaliau, tai labai nenuskausmino thumbup.gif nes suvariau suvaryta vieta, t.y. maniskis pamate, kad seniai ta masina daryta buvo ir del to patrupejo ten kazkas, nes sulipdyta buvo, zodziu pati nesupratau, bet atsilyginom maza suma ir paspaude rankas issiskyreme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 18:49)
seamu gal?

taip blush2.gif
Atsakyti
o kaunietes del susitikimo kaip? ar organizuojames ir mes? ax.gif
Atsakyti