Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 16:39)
dabar zinosiu  flirt.gif

dar ir pamatysi kai nuvaziuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 17:12)
aga  mastau.gif
Papildyta:
Lovos su savim nepaimsiu, namo varysiu, kai verkt prades. Pabusiu valanda ir isvaziuosiu tada, na o ka daryt. Vaiko nepaguldysiu kada man reikia, jis eina miegot kai uzsinori, vaiksto, zaidzia, po to bum: noriu miego. ir eina pats atsigula ir uzmiega. Nebent bandyt vakare tempt laika, kad apie 23val eitu miegot, tada ryte atsikeltu kokia 9-9.30val, ir eitu miegot tik vakare smile.gif
Natalija  buvau pas gydytojus, sake nervus gydyt reikia. Geriau ir vaistus kazkokius, ir arbatas visokias. Bet teko mest, nes su sirdim prasidejo bedos.
Dabar rekomendavo nereceptinius pabandyt Persen kazkoki, lauksiu vyro algos, bandysiu smile.gif

O jus vezimelio nebeturit? gal pavyktu jame uzmigdyti... g.gif
O nervus tai butinai gydykis, tarp kitko man irgi reikia... as prisimenu buvo periodas kaip negaledavau uzmigti, kai visa krate nuo pykcio ir susijaudinimo, tai gerdavau Novopasita ir sirdies lasus. tai padedavo uzmigti...
O tau nebuna kad ant vaiko kartais issilieji kai vaikas daveda ir neislaiko nervai?
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 17:12)
aga  mastau.gif
Papildyta:
Dabar rekomendavo nereceptinius pabandyt Persen kazkoki, lauksiu vyro algos, bandysiu smile.gif

Nespėju su jumis, bet apie Persen perkaičiau. Aš jį kartais pavartojų. Mama davė kai pradėjau dirbti ir pastoviai įtampa jausdavau. Ir dabar visada turiu kai koks jaudulys nervukas ar dar kas išgeriu. Bet ar no jo tikrai geriau? Pirmais kartais gal ir jausdavau kažka, o dabar net nežinau, nes ir šiaip daug veiksnių lemę ta mano nuotaika, gal kiek ir palengvėja ant to karto. Bet kažkaip pagalvojus kad pas tave rimtesni sutrikimai aš galvoju, kad gali ir nepadėti, nebent didesnėm dozėm gertum. jei idomu sekmadieni pirkau mokėjau 16 lt Norfos vaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 17:44)
O jus vezimelio nebeturit? gal pavyktu jame uzmigdyti... g.gif 
O nervus tai butinai gydykis, tarp kitko man irgi reikia... as prisimenu buvo periodas kaip negaledavau uzmigti, kai visa krate nuo pykcio ir susijaudinimo, tai gerdavau Novopasita ir sirdies lasus. tai padedavo uzmigti...
O tau nebuna kad ant vaiko kartais issilieji kai vaikas daveda ir neislaiko nervai?

vezimeli turim, bet jis pardavimo laukia smile.gif Anksti lb vaikas atsisake jo. Mes gi su tiratuku nuo 7 ar 8 menesiu ax.gif Nenorejo sedet vezimely. Po to nupirkom vasarini lengva, tai ana vasara su juo buvom, nes jau su triratuku draugaut nenorejo. Ir atsisake greitai, tai faktiskai pasinaufdojom pora menesiu. O ir miega jis tik lovoj ir tik savo (cia jau kaip ir mama blush2.gif ) Svetur neuzmigdsi, jis verks, bet neuzmigs.
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 05, 17:47)
jei idomu sekmadieni pirkau mokėjau 16 lt Norfos vaistinėje.

tai ziuresiu , kaip man, nes siaip tokiu vaistu man reikia lb dideles dozes, kad padedu. Nes praeina po vartojimo savaite kokia (jeigu tarkim kursas paskirtas koks) ir viskas, reikia didint doze, nes nepadeda, o negalima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 05 sausio 2011 - 16:50
Oj mergikes isbuciavot wink.gif,kokios bobikes tai pasmerktu ,taip jau buvo blush2.gif.
Oj per smalsuma pirstus pasalau. Lekiau is mamytes kedu paimti ir vyras paprase, ko tai valgyt paimti. Tai sedziu pardej ir galvoju. Dar jums rasau, et maniake.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 17:56)
Oj mergikes isbuciavot wink.gif,kokios bobikes tai pasmerktu ,taip jau buvo blush2.gif.
Oj per smalsuma pirstus pasalau. Lekiau is mamytes kedu paimti ir vyras paprase, ko tai valgyt paimti. Tai sedziu pardej ir galvoju. Dar jums rasau, et maniake.

na tikrai. As kai pardej, tai net telefono negirdziu kai skamba biggrin.gif
Atsakyti
vat ir as dabar galvoju eisiu i mokykla o kaip cia jus palikti reikia i tela neta turbut uzsisakyti bet juk per pamokas tada nieko neveiksiu tik jums rasinesiu lotuliukas.gif
o jei ne grizusi is mokyklos kol romanus perskaitysiu tai sugaisiu nemazai biggrin.gif
Atsakyti
sediuz geriu granatu sultis swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 17:56)

Kaip ir sakiau - priklausomybe lotuliukas.gif
Papildyta:
O su nervais man atrodo daug kam buna kriziu, nes ir nuovargis, pokyciai gyvenime, miego trukumas, problemos seimoje, rutina ir t.t., tai kai viskas susideda i viena kruva ko daugiau ir noreti...
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 18:03)
o jei ne grizusi is mokyklos kol romanus perskaitysiu tai sugaisiu nemazai biggrin.gif

tu gi mokykloj ne visa diena busi smile.gif pora valandu ir namie turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 17:44)

Tas ir yra skaudziausia, nes kai nervai neatlaiko, tai issikrauni ant pirmo pasitaikiusio zmogaus, o siuo atveju tai yra vaikas...geda prisipazinti bet kartais pakeliu balsa, o po to taip sirdi sopa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 17:04)
tu gi mokykloj ne visa diena busi  smile.gif  pora valandu ir namie turbut smile.gif

dabar jau truputeli lengviau iki kokiu 3valandu.
o kai buvo kursai maza to kad mokykloj iki keturiu lekiu i kursus ir tada apie 7 ar 8 valanda namo grizdavau doh.gif
Atsakyti