Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

oj, vel uzmigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 05, 15:48)
Čia žiūriu mergaitės apie ekologija išsikalbėjo. Man tai didžiausia ekologija, ka mano tėvai užaugina, ir vyras miške pagauna.  biggrin.gif  O šiaip ūkininkai kurie turi tuos setifikatus iki jų gavimo daug būna kontroliuojami, bet paskui kiekvienos morkos netikrina. Manau tikrai būna ir užbere kažką. Vienas mūsų dėstytojas sakydavo :"norint ūkinikauti ekologiškai reikia pirmiau turėti ekologiška dūšę."

aukso zodziai, bet va, kad i dusia neilysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 16:01)
Jo, kiekvienas sudaro grafika pagal savo poreikius. kadangi musu tevelis grizta tik po 21 val, tai vat ir buna kad uzsizaidzia iki 12 nakties  doh.gif  siaip mes visi 3 peledos, einam velai miegoti bet ir is ryto nepakelsi  biggrin.gif
Prisimenu, man i darba atsikelti buvo katastrofiskai sunku... pastoviai veluodavau...  ax.gif

O as tai gal labiau vyturys, o vyras tai nezinau gal peleda su vyturiu pusiau lotuliukas.gif Buna mes su vaiku miegam, o jis dar dirba iki kokios 2 nakties prie kompo, o 8 (nes anksciau neatsikelia, nebent vaikas ant galvos uzlipa) jau i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 15:59)
Aciu, mergaites, jau geriau vaikiukiui. Su nosim problemos, vakar veme lb
Va jau atsikele, TV ziuri smile.gif

Miegot eina 21.30-22val, kartais 21val. Keliasi apie 7-8. O buvo laikai kai eidavo miegot 20val ir 5 ryto: labas rytas, teveliai  doh.gif

Laikykites console.gif ir sveikite greiciau 4u.gif
5 ryto... doh.gif man tai butu pasaulio pabaiga lotuliukas.gif
Mano pupa nuo gimimo visas naktis ismiegodavo, 6 ryto tik atsikeldavo pavalgyti ir toliau miegoti iki 10 thumbup.gif o ir vakarais tada eidavo miegoti 21-22 valanda. tai, mergaites, galima sakyti man pasiseke siuo atveju, nes nemaciau tokiu vargu kaip bemieges naktys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 15:07)
Laikykites  console.gif ir sveikite greiciau  4u.gif
5 ryto...  doh.gif  man tai butu pasaulio pabaiga  lotuliukas.gif
Mano pupa nuo gimimo visas naktis ismiegodavo, 6 ryto tik atsikeldavo pavalgyti ir toliau miegoti iki 10  thumbup.gif  o ir vakarais tada eidavo miegoti 21-22 valanda. tai, mergaites, galima sakyti man pasiseke siuo atveju, nes nemaciau tokiu vargu kaip bemieges naktys  biggrin.gif

tai jau tikrai pasiseke smile.gif
o man dar viskas ateityj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 16:07)
Laikykites  console.gif ir sveikite greiciau  4u.gif
5 ryto...  doh.gif  man tai butu pasaulio pabaiga  lotuliukas.gif
Mano pupa nuo gimimo visas naktis ismiegodavo, 6 ryto tik atsikeldavo pavalgyti ir toliau miegoti iki 10  thumbup.gif  o ir vakarais tada eidavo miegoti 21-22 valanda. tai, mergaites, galima sakyti man pasiseke siuo atveju, nes nemaciau tokiu vargu kaip bemieges naktys  biggrin.gif

Tikrai laimes kudikis smile.gif
O mes tai ju tiek turejom, kad oi oi oi doh.gif , bet ir sakoma, kad su berniukais sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 16:05)
O as tai gal labiau vyturys, o vyras tai nezinau gal peleda su vyturiu pusiau  lotuliukas.gif  Buna mes su vaiku miegam, o jis dar dirba iki kokios 2 nakties prie kompo, o 8 (nes anksciau neatsikelia, nebent vaikas ant galvos uzlipa) jau i darba  ax.gif

o as nesvarbu kelinta atsigulsiu, ar 21val, ar 4 nakties, 7 ryto jau ant koju. Nebent kai vaikas serga, naktim budet reikia, tai is nuovargio galiu iki 12 dienos pamiegot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 16:09)
tai jau tikrai pasiseke  smile.gif
o man dar viskas ateityj  4u.gif

aha tongue.gif
linkiu ir tau to paties mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 16:10)
o as nesvarbu kelinta atsigulsiu, ar 21val, ar 4 nakties, 7 ryto jau ant koju. Nebent kai vaikas serga, naktim budet reikia, tai is nuovargio galiu iki 12 dienos pamiegot  ax.gif

Kodel tau nesimiega taip? g.gif
Atsakyti
[quote=natalija1984,2011 01 05, 15:12]
aha tongue.gif
linkiu ir tau to paties mirksiukas.gif
Papildyta:
aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 17:09)
Tikrai laimes kudikis smile.gif
O mes tai ju tiek turejom, kad oi oi oi  doh.gif , bet ir sakoma, kad su berniukais sunkiau  mirksiukas.gif

su berniukais sunkiau veliau. Nes iki metuku ir tinginukas buvo.
Nezinau, ka natalija vakar pagalvojo, kai maniskis toks tankas. Nors trulu vaziuojant nene sauke,cia natalijos dukryte.
Aciai i paskutine sms atsakymo nesulaukiau unsure.gif
Papildyta:
Aciai, gal pameni kokios mamytes buvo bigo zioge susitikusios? Lyg nebesilanko.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 16:21)
Nezinau, ka natalija vakar pagalvojo, kai maniskis toks tankas. Nors trulu vaziuojant nene sauke,cia natalijos dukryte.
Aciai i paskutine sms atsakymo nesulaukiau unsure.gif
Papildyta:
Aciai, gal pameni kokios mamytes buvo bigo zioge susitikusios? Lyg nebesilanko.

sorry, pamirsau. Vaikas tai atsikelia, tai vel uzmiega. va prabudo, galvoju ar ilgam?
Bige buvo fixi ir lencia , nesimato ju cia, toj pirmoj temoj ir pasiliko. Hebiuke gi dar buvo vilniete irgi, dingo
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 16:21)

Ka as galejau pagalvoti, juk tai vaikas, paaugs tai, tikekimes, kad galantiskas kavalierius bus mirksiukas.gif
Atsakyti