QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 03, 16:54)
O as katik pasigaminau saldaus pieno suri, ziuresiu ryt kas gavosi. Paragavau dar karsta tai skanu, kaip tie pirktiniai. Tik pirktiniai labai brangus. O vakariene bus vistienos plovas, o jei isgerus kavytes persigalvosiu,
tai darysiu tinginio vakariene, viska sudedu i kepimo inda ir i orkaite. Bulviu skonis buna beveik kaip virtu su lupynom.
Pas mane spintoj irgi visko yra, o pagrinde nesioju dzinsus, paprasta bliuskute ir kedai. Nes taip patogiau iki pardes ar turgaus eiti ir krepsius nest
o jis nebuna labai saldus
ir siaip brangokai ir namie daryt turbut iseina?
as irgi panasiai darau. stikliniam inde su dangciu. sudedu viska sluoksniais, vandens per pirsta ipilu, prieskoniuku ir valandai kokiai i orkaite. bet dedu pirmiausia mesyte kokia, taa cesnaniuko, svoguniuko, morkyciu, ir ko turiu is darzoviu, ant virsaus bulves. kaip skaniai gaunasi
kedukus ir as turiu, man i lauka su vaiku pats tas, ar i gamta
Papildyta:
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 16:57)
Jei pati gamini pada picos, buk gera parasyk recepta
Aciu........
Begu:)
Siandien kazkokios liudnos visos
pati
skardai picos reikia - slapiu mieliu, 1 saukstas cukraus, 150ml karsto vandens (ne verdancio), 3 puodeliai miltu, ziupsnis druskos, 2 saukstai aliejaus.
pirmiausia ketvirtadali mieliu istirpinti vandenyje su cukrumi. suberti miltus, druska ir alieju. minkyti, kol nelips prie ranku. palaikyti siltai pusvalandi - valanda.
skanaus