Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 05, 14:00)
O vat du kartus plaukiau keltu, geriau vaistus ir katastrofiskai jauciaus. Man sako jura rami, o as kiekviena bangele jauciu. Jau geriau 2.5 val nemalonaus skrydzio ir as jau vietoj nei keltai ar laivai.

As vis pasiziuriau i ta ekologiska buitine chemija, bet kazkaip vis nebandau. Brangoka ji man atrodo. O va kosmetika, tai pati truputi pagerinu, i pieneli isilipu alieju, po vonios krema irgi su aliejukais maisau. nuo chemijos niekur nepabegsim, bet sumazint jos kieki galima.

mes naudojam alieju kunui veidui,paprasta ir gerai. Jei reikia eterinio al. Ilasinu. O gamintis tai ziniu reikia. Dukra taip pat daro kaip tu smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites! 4u.gif
Jolirta jau turbut papasakojo, kad vakar buvom Panoramoj. Fainiai ir linksmai praleidom laika, vaikai prisizaide, mes irgi suzaidem partija, tik nezinau kaip vadinasi tas zaidimas, Jolirta turetu zinoti, nes as tai pirma karta toki zaidziau, bet laaaabai patiko ir pakele nuotaika- prisizvengem iki soties biggrin.gif Isbuvom nuo 15 iki 21 val. Vaikai ten ir zaide ir valge, maniske tai ir pamiegojo vakarinio miegelio ten smile.gif
MAciau, kad ruosiames lerackos gimtadieni ir mano studiju pabaiga svesti. Tai prasyciau informuoti kas, kaip ir kada biggrin.gif Faina kai yra tokios drauges, kurios viska uz tave organizuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 12:49)
Labas mergaites!  4u.gif 
Jolirta jau turbut papasakojo, kad vakar buvom Panoramoj. Fainiai ir linksmai praleidom laika, vaikai prisizaide, mes irgi suzaidem partija, tik nezinau kaip vadinasi tas zaidimas, Jolirta turetu zinoti, nes as tai pirma karta toki zaidziau, bet laaaabai patiko ir pakele nuotaika- prisizvengem iki soties biggrin.gif Isbuvom nuo 15 iki 21 val. Vaikai ten ir zaide ir valge, maniske tai ir pamiegojo vakarinio miegelio ten smile.gif
MAciau, kad ruosiames lerackos gimtadieni ir mano studiju pabaiga svesti. Tai prasyciau informuoti kas, kaip ir kada biggrin.gif  Faina kai yra tokios drauges, kurios viska uz tave organizuoja  thumbup.gif

21diena penktadieni planuojame varyti i panorama smile.gif tik dar su valanda neapsisprende 4u.gif kaip jums patogiau?
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 14:21)
21diena penktadieni planuojame varyti i panorama smile.gif tik dar su valanda neapsisprende  4u.gif  kaip jums patogiau?

Mums po pietu patogiau. ar daug norinciuju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 13:26)
Mums po pietu patogiau. ar daug norinciuju?  smile.gif

norinciu visada daug bet galinciu tai nezinia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 13:31)
norinciu visada daug bet galinciu tai nezinia  4u.gif

buvo jau 12.30 pasiulimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 14:38)
norinciu visada daug bet galinciu tai nezinia  4u.gif
Papildyta:

buvo jau 12.30 pasiulimas smile.gif

Telieka tiketis kad ir galinciuju bus daug smile.gif Kiek zinau daugelis vaikuciu apie 12 eina pietu miegucio, tai turbut sis laikas kaip ir nelabai tiktu. Mes irgi 12 einam miego, tai nuo 14 val. mazdaug galetumem bet kuriuo laiku
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 05, 13:44)
Telieka tiketis kad ir galinciuju bus daug  smile.gif  Kiek zinau daugelis vaikuciu apie 12 eina pietu miegucio, tai turbut sis laikas kaip ir nelabai tiktu. Mes irgi 12 einam miego, tai nuo 14 val. mazdaug galetumem bet kuriuo laiku

galima butu ir taip. bet jei bus norinciu anksciau tai manau kiti galetu veliau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Musiskis miegot eina 14-15val, tai mums reikia arba iki arba jau po, nuo kokios 18val, bet vakare Leracka ar spesi i autika po to? Smakis tinka nuo 12.
Reik kazka galvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 05 sausio 2011 - 13:48
Čia žiūriu mergaitės apie ekologija išsikalbėjo. Man tai didžiausia ekologija, ka mano tėvai užaugina, ir vyras miške pagauna. biggrin.gif O šiaip ūkininkai kurie turi tuos setifikatus iki jų gavimo daug būna kontroliuojami, bet paskui kiekvienos morkos netikrina. Manau tikrai būna ir užbere kažką. Vienas mūsų dėstytojas sakydavo :"norint ūkinikauti ekologiškai reikia pirmiau turėti ekologiška dūšę."
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 13:46)
Sveikutes  4u.gif

Musiskis miegot eina 14-15val, tai mums reikia arba iki arba jau po, nuo kokios 18val, bet vakare Leracka ar spesi i autika po to? Smakis tinka nuo 12.
Reik kazka galvot  g.gif

sveikute smile.gif
tiksliai nezinau bet as iki kokios 8 tik gal galeciau nes veliau tikriausiai reiktu skubeti i auta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 05 sausio 2011 - 13:52
QUOTE(aciai @ 2011 01 05, 14:46)
Sveikutes  4u.gif
Musiskis miegot eina 14-15val, tai mums reikia arba iki arba jau po, nuo kokios

O merginos jūsų vaikiukai reguleriai eina miegoti. Aš kiek pamenu pas mane visko būdavo ir 1 valanda ir 5. nuo daug ko priklausydavo, tai nelabai būdavo ka ir susiplanuosi.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 05, 14:52)
O merginos jūsų vaikiukai reguleriai eina miegoti. Aš kiek pamenu pas mane visko būdavo ir 1 valanda ir 5. nuo daug ko priklausydavo, tai nelabai būdavo ka ir susiplanuosi.

vat ir man tas pats. Dazniausia eina miegot 14-15val. Bet buna uzmiega 12, kartais nemiega ir po to apie 17-18 luzta doh.gif
Atsakyti