Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 12:15)
Smaki,tikrai ne masiskai, kadangi minimaliai naudoju,tai gal ir taip gaunas,kad viskas ekologiska. Vat as huggies serveteles naudoju, jos ekologija net is tolo nekvepia smile.gif, bet kai retai reikia...
Draugiska,as ir is parasiuto noreciau issokti, kai buvau jaunesne,tai drasiai, bet dabar jau lyg prisibijau, bet laselis drasos dar yra lotuliukas.gif

Mano vyras jeigu galetu, tai turbut viska ekologiska naudotu, tiek chemija, tiek ir visa maista, bet kazkaip kainos siek tiek kandziojasi, ypac maisto, o ir del ekologijos kartais suabejoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 11:22)
Man tai kazkaip baisoka su tais laivais, o ir juros liga sergu, tai  doh.gif

MB ten dirba, tai mums labai pigiai gaunasi pasiplaukioti ax.gif o dėl jūros ligos - yra vaistų nuo jos...
aš jau geriau plaukiu, nei skrendu... visai nebijau jūros, man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Smaki,as ir poliklinikoje sedziu,laukiu siuntimus, kad israsytu. Kita savaite, antradieni ir treciadieni galiu, kol kas. Penktadieni kita magneta darys. O dar kita savaitele gal uzsiemimus jau gausime.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 12:24)
MB ten dirba, tai mums labai pigiai gaunasi pasiplaukioti  ax.gif  o dėl jūros ligos - yra vaistų nuo jos...
aš jau geriau plaukiu, nei skrendu... visai nebijau jūros, man patinka  rolleyes.gif

thumbup.gif bijojau skristi pirma karta, tai buvo visai neblogai, o kai teko patirti juros ligos priekoni, tai vien nuo minties jau bloga, bet kai trumpas plaukimas, tai lyg ir nieko nebuna blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 12:25)
Smaki,as ir poliklinikoje sedziu,laukiu siuntimus, kad israsytu. Kita savaite, antradieni ir treciadieni galiu, kol kas. Penktadieni kita magneta darys. O dar kita savaitele gal uzsiemimus jau gausime.

O tu cia sau ar vaikiukui, turbut vaikiukui g.gif Manau susiderinsim tikrai, o kaip tau del 21 dienos, planuojam pasisedejima?
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 11:28)
thumbup.gif  bijojau skristi pirma karta, tai buvo visai neblogai, o kai teko patirti juros ligos priekoni, tai vien nuo minties jau bloga, bet kai trumpas plaukimas, tai lyg ir nieko nebuna  blush2.gif
Papildyta:

O tu cia sau ar vaikiukui, turbut vaikiukui  g.gif  Manau susiderinsim tikrai, o kaip tau del 21 dienos, planuojam pasisedejima?

labai noreciau paskraidyti, norejau eiti i stiuordeses kazkada bet gi nekarto neskraidzius lotuliukas.gif tai kaip ir atpuola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 11:28)
thumbup.gif  bijojau skristi pirma karta, tai buvo visai neblogai, o kai teko patirti juros ligos priekoni, tai vien nuo minties jau bloga, bet kai trumpas plaukimas, tai lyg ir nieko nebuna  blush2.gif

kai jūra rami nieko net nesijaučia plaukiant. pas mane irgi vestibiuliarinis aparatas blogai veikia, bet aš prieš plaukiant išgeriu vaistų ir būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 13:24)
Mano vyras jeigu galetu, tai turbut viska ekologiska naudotu, tiek chemija, tiek ir visa maista, bet kazkaip kainos siek tiek kandziojasi, ypac maisto, o ir del ekologijos kartais suabejoju  ax.gif

del maisto kainu sutinku,kad kandziojasi. Del darzoviu ekologisku ir neaisku. Nes kai rode laida su grineviciute apie darzoves,vaisius, dalyvavo vyriskis, kuris tyre nitratu kieki. O pasirodo, kad jis prekiauja testais. Kvepia nesvariu bizniu
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 12:46)
del maisto kainu sutinku,kad kandziojasi. Del darzoviu ekologisku ir neaisku. Nes kai rode laida su grineviciute apie darzoves,vaisius, dalyvavo vyriskis, kuris tyre nitratu kieki. O pasirodo, kad jis prekiauja testais. Kvepia nesvariu bizniu

Tai del to ir gaila labai pinigu, zinotum kad tikrai ekologiska, tai galbut galetum sau leisti, bet siuo atveju...Bent jau vaikui tikrai noretusi ekologisko maisto blush2.gif
Papildyta:
Idomu kur siandien aciai dingus, gal nuejo i pokalbi del darbo bigsmile.gif o gal neturi nuotaikos siandien visai g.gif Bet manau sulauksim jos ir tada jau issiaiskinsim smile.gif
Papildyta:
leracka kaip tu siandien laikaisi, kada tau atostogaus baigiasi, jau turbut greitai i pabaiga katino dienos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 05 sausio 2011 - 11:56
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 13:28)
Papildyta:

O tu cia sau ar vaikiukui, turbut vaikiukui  g.gif  Manau susiderinsim tikrai, o kaip tau del 21 dienos, planuojam pasisedejima?

taip vaikiukui,kol kas 21 nesuplanuota,jei nepaskirs masazo, logopedes.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 11:35)
kai jūra rami nieko net nesijaučia plaukiant. pas mane irgi vestibiuliarinis aparatas blogai veikia, bet aš prieš plaukiant išgeriu vaistų ir būna  thumbup.gif

O vat du kartus plaukiau keltu, geriau vaistus ir katastrofiskai jauciaus. Man sako jura rami, o as kiekviena bangele jauciu. Jau geriau 2.5 val nemalonaus skrydzio ir as jau vietoj nei keltai ar laivai.

As vis pasiziuriau i ta ekologiska buitine chemija, bet kazkaip vis nebandau. Brangoka ji man atrodo. O va kosmetika, tai pati truputi pagerinu, i pieneli isilipu alieju, po vonios krema irgi su aliejukais maisau. nuo chemijos niekur nepabegsim, bet sumazint jos kieki galima.
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 11:55)
Tai del to ir gaila labai pinigu, zinotum kad tikrai ekologiska, tai galbut galetum sau leisti, bet siuo atveju...Bent jau vaikui tikrai noretusi ekologisko maisto  blush2.gif
Papildyta:
Idomu kur siandien aciai dingus, gal nuejo i pokalbi del darbo  bigsmile.gif  o gal neturi nuotaikos siandien visai  g.gif  Bet manau sulauksim jos ir tada jau issiaiskinsim  smile.gif
Papildyta:
leracka kaip tu siandien laikaisi, kada tau atostogaus baigiasi, jau turbut greitai i pabaiga katino dienos  unsure.gif

normalei. jau rytoj i mokykla ir gerai, tik pavargau nuo tokio poilsio
o aciai tikiuosi nesupyks kad pasakiau, vakar vaikeliui bloga pasidare tai iki siol jokiu ziniu blush2.gif sorry aisku jei ilindau ne i savo reikalus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 05 sausio 2011 - 12:08
QUOTE(Smakis @ 2011 01 05, 13:55)
Tai del to ir gaila labai pinigu, zinotum kad tikrai ekologiska, tai galbut galetum sau leisti, bet siuo atveju...Bent jau vaikui tikrai noretusi ekologisko maisto  blush2.gif

tai ir ziuri, kad maziau blogybiu, geriau naturalia vista, nei desra, bet ir neaisku kuo vistyte lesinta. Reikia bulviu, neleksi i turgu, tai nueini i salia parduotuve.
Kazkada pirkau ekologiskas morkos gedimino prospekte turgelyje, tai ta karta uztaikiau skanias nupirkti. Jei prekiautojai tikrai salia ekologisku nepadetu tarkim is lenkijos atveztu neekologisku,tai gal ir pirkciau. Kad ir ekologiskoj krautuveleje nevilioja is uzsienio toliu atveztiniai maisto produktai.
Atsakyti