QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 09:44)
gal pavardinsiu punktais kuo man patinka:
1. Ploviau vaikui galva su tindi verkdavo, kancia buvo isplauti. Nupirkau urtekram sampuna, atrodo, kad tik su vandenuku plaunu.
su tindi ir as plaunu dabar
bet nieko, neverkia, pats dar muiluojasi. aisku, kad dantu pastas tai vertetu pakeisti, nes ir jis valydamasis nuryja, o pabandyk neuzdet jam, koks riksmas. tai nupirke ale leliukams, bet vistiek man rodos to fluoro joje yra
va sau galvos turbut negaleciau plaut, mane naturalus sampunai padarytu kaip liuta, plaukai megsta pustis, garbanotis, o as dievinu tiesius, tai ir perku silikoninius visokius, kad tik tiesintu
del skalbimo, tai turbut pati baisiausia brieda naudoju? ariel, bet vieninteliai man taip iskalbia viska
indu neplaunu, plauna indaplove, bet vel tos tabletes, neaisku kas ber brudas, o ekologiskos taip isplautu?
Papildyta:
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:57)
o kur norėtusi? mano svajonių šalis Anglija, Škotija, bet MB bijo ten važiuot važiavimo kita eismo juosta
su savo automobiliu smagiau (bent jau mums). esam važiavę su firma į Kroatiją (medaus mėnuo) tai labai vargino ta priklausomybė nuo 40 žmonių. ir tai, kad labai ribotas laike esi. daugiau nebevažiuosim taips (na nebent ten su su savo auto nesaugu, o labai norisi)
as visur noreciau, man patinka, gamta, pilys, kitu saliu gyvenimas, paprociai. viska noreciau pamatyt
kita eismo juosta tai jau jo, as irgi bijociau
su auto ir pati is tikruju ilgu kelioniu neistveriu, istverdavau anksciau, o dabar su vaiku jei vaziuojam, tai pavargstu nerealiai, nes jis nenusedi vietoj
bet noreciau isvertus bamba ir paguet kokia savaite papludimy, man taip irgi patiktu, taip pat noriu ismokti slidineti, nusokti su guma, issokti is parasiuto, pasiskraidinti oro balionu