Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 10:02)
tai taip, mūsų kainos kosmosas kažkoks  doh.gif 
o aš neturiu laiko liūdėt... man tik paniką kelia tai, kad nieko nespėju pasidaryt per dieną  doh.gif veiklos turiu kaip kiaulę pasipjovus  lotuliukas.gif

Suprantu kad turint du kleckiukus yra ka veikti. Aš raščiau irgi tos veiklos namie, bet pareinu iš darbo, pasarau valgyti ir ging dieve prisėdu prie TV 5 min. viskas aptinkstu žiauriai. todėl didesnius ruošos darbus palieku savaitgaliui, o paprasta diena darau tik tai kas akis bado.
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:27)
maniskis irgi labai sirdo darzelyje, tai neseniai paskiepinom pneumo skiepu, nes neimanoma jau buvo, tai po to vienintele liga buvo maza sloga. o taip tai 3-4 dienos darzelyje ir susirgdavo, tada 2-3 savaites namie.. ir susirgdavo stipriau, su kosuliais, gerkles uzdegimais ir t.t. smile.gif

kur keliaut ruosiates? smile.gif

galvojam apie Vokietiją, Austriją arba Prancūziją... galvojom apie Šveicariją, bet kol kas per maži vaikai. Tai dabar žiūrinėju lankytinas vietas ir tada galutinai apsispręsim.
Užpraeitą vasarą 2 savaites keliavom po Vokietiją, bet norisi dar ten sugrįžti, ypatingai į Bavarijos regioną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:32)
galvojam apie Vokietiją, Austriją arba Prancūziją... galvojom apie Šveicariją, bet kol kas per maži vaikai. Tai dabar žiūrinėju lankytinas vietas ir tada galutinai apsispręsim.
Užpraeitą vasarą 2 savaites keliavom po Vokietiją, bet norisi dar ten sugrįžti, ypatingai į Bavarijos regioną  smile.gif

o tai jus su mergaitem ir keliausit? masina? nes mes del vaiko tokiu ilgu kelioniu nenorim, neisivaizduoju kaip jis issedetu. tai kol kas lietuva apsiribosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 10:32)
Užpraeitą vasarą 2 savaites keliavom po Vokietiją, bet norisi dar ten sugrįžti, ypatingai į Bavarijos regioną  smile.gif

Užpavydėti galima.
ne dėl to kad kelionės, bet dėl to kad eina tais suderinti susitarti suplanuoti. Mes šia vasara nesugebėjom net į zologijos sodą nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 11:13)
nėra ko pavydėt... kai nespėji irgi ne kas  doh.gif
papasakokit jūs man žaliai apie tuos ekologiškus produktus  ax.gif  blush2.gif  ar tikrai juos taip apsimoka pirkt? aš vis pagalvoju gal reikėtų pereit prie jų, bet kažkaip vis nesiryžtu... bandžiau kažkada ale ekologiškus skalbimo miltelius (žinomos firmos), bet man jie nepatiko  schmoll.gif

gal pavardinsiu punktais kuo man patinka:
1. Ploviau vaikui galva su tindi verkdavo, kancia buvo isplauti. Nupirkau urtekram sampuna, atrodo, kad tik su vandenuku plaunu.
2. As galva trinkti pradejau su urtekram sampunu, galvojau, kas per slamstas, riebiems plaukams sampunas,bet plaukai po plovimo dar riebesni. Po 3kartu super, plaukai tvirtesni maziau slenka. Bet tik beveik neputoja, taupiai naudojasi, palyginus tas pats iseina, kaip pirkti neekologiska sampuna,gal net pigiau.
3. Dantu pasta be fluoro, valo puikiai, svelnus skonis, nieko baisaus, kad vaikas nurija.
4. Kad neekologiski milteliai issiskalautu reikia 16kartu, cia uztenka 1 skalavimo. 5. Indu ploviklio nelieka ant indu nusiplauna, ne taip kaip tarkim fairy. Tik pastebejau,kad kriaukle greiciau apsiriebaluoja smile.gif.
6. Wc valiklio svelnus kvapas,nesmirda visa vonia chloru, o kaina pasakyciau ta pati, gerai isplauna.
7. Didelis Minusas, perejus prie ekologiskos, nors tusa dar naudoju maybeline. Sustiprejo uosle, tai taip dievinamas smilkalu kvapas mane dirgint pradejo.
8. O del kainu, tai kai kas galbut net ir pigiau iseina.
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:34)
o tai jus su mergaitem ir keliausit? masina? nes mes del vaiko tokiu ilgu kelioniu nenorim, neisivaizduoju kaip jis issedetu. tai kol kas lietuva apsiribosim ax.gif

planuojam su vaikais. užpraeitą vasarą Kotrynai buvo 1 metukai ir 3 mėn. tai labai sėkmingai atlaikė 2 savaičių pasivažinėjimus po Vokietiją. Net patys buvom nustebę. aš tuo metu dar pati maitinau, tai labai patogu buvo, nereikėjo su visokiom košytėm vargt. o dėl išsedėjimo tai turėjom šiokią tokią sistemą: ryte atsikėlus po pusryčių iki norimo taško važiuodavom 1-2 val. tuo metu mažoji dar nusnūsdavo mašinoje. paskui būdavo pasivaikščiojimas po parką, pilį ar pan. Tada vėl į mašiną ir toliau važiuodavom vėl apie 2 val. iki kito taško. tuo metu mažoji vėl pavalgydavo ir pamiegodavo. tada vėl pasivaikščiojimas ir paskui viešbutuko nakčiai paieškos ir vakarienė.
po trijų dienų kelionės mažoji pati 7 ryto atsikėlus griebdavo batus ir eidavo link durų ruoštis kelionėj lotuliukas.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 05, 09:38)
Užpavydėti galima.
ne dėl to kad kelionės, bet dėl to kad eina tais suderinti susitarti suplanuoti. Mes šia vasara nesugebėjom net į zologijos sodą nuvažiuoti.

kad mums abiem su vyru labai patinka keliaut. tuo labiau kad traukia tie patys objektai. kažkaip vengiam didmiesčių, na nebent apsipirkimui paskutinę dieną.
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 09:44)

dėkui už informaciją. gal tikrai verta pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:51)
planuojam su vaikais. užpraeitą vasarą Kotrynai buvo 1 metukai ir 3 mėn. tai labai sėkmingai atlaikė 2 savaičių pasivažinėjimus po Vokietiją. Net patys buvom nustebę. aš tuo metu dar pati maitinau, tai labai patogu buvo, nereikėjo su visokiom košytėm vargt. o dėl išsedėjimo tai turėjom šiokią tokią sistemą: ryte atsikėlus po pusryčių iki norimo taško važiuodavom 1-2 val. tuo metu mažoji dar nusnūsdavo mašinoje. paskui būdavo pasivaikščiojimas po parką, pilį ar pan. Tada vėl į mašiną ir toliau važiuodavom vėl apie 2 val. iki kito taško. tuo metu mažoji vėl pavalgydavo ir pamiegodavo. tada vėl pasivaikščiojimas ir paskui viešbutuko nakčiai paieškos ir vakarienė.
po trijų dienų kelionės mažoji pati 7 ryto atsikėlus griebdavo batus ir eidavo link durų ruoštis kelionėj  lotuliukas.gif
kad mums abiem su vyru labai patinka keliaut. tuo labiau kad traukia tie patys objektai. kažkaip vengiam didmiesčių, na nebent apsipirkimui paskutinę dieną.

smagiai smile.gif na mums taip nepavyktu, kadangi mazius niekada nemiega masinoj, nezinau kodel unsure.gif sedi akis isputes, po to atsibosta, turiu traukti is kedutes, tada lipa ant vyro, nori pas ji ant keliu, prie vairo doh.gif zodziu laukiam kol dar paaugs ir bandysim smile.gif man tai irgi patinka tokios keliones (nors niekad nebuvus lotuliukas.gif ), tai patiktu - norejau pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 09:55
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:54)
smagiai smile.gif na mums taip nepavyktu, kadangi mazius niekada nemiega masinoj, nezinau kodel unsure.gif sedi akis isputes, po to atsibosta turiu traukti is kedutes, tada lipa ant vyro, nori pas ji ant keliu, prie vairo doh.gif zodzium laukiam kol dar paaugs ir bandysim smile.gif man tai irgi patinka tokios keliones (nors niekad nebuvus lotuliukas.gif ), tai patiktu - norejau pasakyt.

o kur norėtusi? mano svajonių šalis Anglija, Škotija, bet MB bijo ten važiuot važiavimo kita eismo juosta blink.gif
su savo automobiliu smagiau (bent jau mums). esam važiavę su firma į Kroatiją (medaus mėnuo) tai labai vargino ta priklausomybė nuo 40 žmonių. ir tai, kad labai ribotas laike esi. daugiau nebevažiuosim taips (na nebent ten su su savo auto nesaugu, o labai norisi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitux: 05 sausio 2011 - 09:59
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 09:44)
1. Ploviau vaikui galva su tindi verkdavo, kancia buvo isplauti. Nupirkau urtekram sampuna, atrodo, kad tik su vandenuku plaunu.

su tindi ir as plaunu dabar unsure.gif bet nieko, neverkia, pats dar muiluojasi. aisku, kad dantu pastas tai vertetu pakeisti, nes ir jis valydamasis nuryja, o pabandyk neuzdet jam, koks riksmas. tai nupirke ale leliukams, bet vistiek man rodos to fluoro joje yra g.gif va sau galvos turbut negaleciau plaut, mane naturalus sampunai padarytu kaip liuta, plaukai megsta pustis, garbanotis, o as dievinu tiesius, tai ir perku silikoninius visokius, kad tik tiesintu blush2.gif del skalbimo, tai turbut pati baisiausia brieda naudoju? ariel, bet vieninteliai man taip iskalbia viska bigsmile.gif indu neplaunu, plauna indaplove, bet vel tos tabletes, neaisku kas ber brudas, o ekologiskos taip isplautu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:57)
o kur norėtusi? mano svajonių šalis Anglija, Škotija, bet MB bijo ten važiuot važiavimo kita eismo juosta  blink.gif
su savo automobiliu smagiau (bent jau mums). esam važiavę su firma į Kroatiją (medaus mėnuo) tai labai vargino ta priklausomybė nuo 40 žmonių. ir tai, kad labai ribotas laike esi. daugiau nebevažiuosim taips (na nebent ten su su savo auto nesaugu, o labai norisi)

as visur noreciau, man patinka, gamta, pilys, kitu saliu gyvenimas, paprociai. viska noreciau pamatyt smile.gif
kita eismo juosta tai jau jo, as irgi bijociau biggrin.gif
su auto ir pati is tikruju ilgu kelioniu neistveriu, istverdavau anksciau, o dabar su vaiku jei vaziuojam, tai pavargstu nerealiai, nes jis nenusedi vietoj ax.gif
bet noreciau isvertus bamba ir paguet kokia savaite papludimy, man taip irgi patiktu, taip pat noriu ismokti slidineti, nusokti su guma, issokti is parasiuto, pasiskraidinti oro balionu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 10:01
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 11:18)
o tu papasakok, ka taip veiki, kad net nesuspeji 4u.gif suprantu, kad su mergaite viena namie buni? o vyresnioji i darzeli eina?

aha, man irgi dabar parupo ta ekologija. ka Jolirta tu naudoji? papsakok, ar tikrai ten toks geris? 4u.gif

naudoju minimaliai.
Ecover universalu valikli, minkstikli(jei ka is padevetu isigyciau), green force wc valikli, planet clean skalbikli ir earth friendly indu plovikli. Viskas kaip ir... Maximose, rimi didesnese yra, neretai dar ir su nuolaida galima uztikti, bent pabandyti verta.
Boikotuoti reikia pries fairius, reklamoms isleidzia daug, o mums birzgalus kisa. Cia mano nuomone blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 10:04)
bet noreciau isvertus bamba ir paguet kokia savaite papludimy, man taip irgi patiktu, taip pat noriu ismokti slidineti, nusokti su guma, issokti is parasiuto, pasiskraidinti oro balionu rolleyes.gif

slidinėt ir aš norėčiau išmokt, bet su parašiutu ar guma manęs nesugundysi, bo labai bijau aukščio...
vis pasvajoju rast draugus su kuriais būtų galima kartu keliaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 11:54)
po trijų dienų kelionės mažoji pati 7 ryto atsikėlus griebdavo batus ir eidavo link durų ruoštis kelionėj  lotuliukas.gif
Papildyta:

dėkui už informaciją. gal tikrai verta pabandyt  g.gif

cia tik man nuomone,jei nepatiks neapmetykite nono.gif:
draugiska, sveiki produktai maciau siulo po 1vnt. Gal 1lt kainuoja eko tablete pabandymui.
Ten ecover produktai pigus (sake isparduoda,nebeprekiaus). Yra ir almacabio ,sako ekologiska, bet as kol kas abejoju, pati sm klausineju. O abejoju, kadangi prekiauja himalya produkcija, kurioje yra SLS.
Atsakyti