Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 05, 08:50)
O dabar suvokiau kad nebeturiu ko laukti, Na ištikro stumi visas dienas vienodas ir viskas, ir nėra kažkokios užsibrėštos datos, kad laukčiau.

aha, ir man ta pati savijauta, dienos atrdo kartais tokios beprasmes unsure.gif

QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 08:52)
reikės ir man pabandyt  smile.gif

pabandyk, kadangi is anglijos, tai pakankamai greitai ateina mirksiukas.gif
bet jei kvepalai, tai is jav dar pigiau, nors ir is cia zymiai pigiau, nei musu lietuviskose parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 08:55
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 10:30)
labas rytas 4u.gif tradiciskai su kava ir supermama smile.gif
Papildyta:

dienai ar vakarui? smile.gif
daug per tarpininkes, ar sumesti saraseleli pagrindini mano? blush2.gif yra pora, kur pati asmeniskai siunciuosi smile.gif

rubeliu turim iki 6 metuku po truputi. Tai del rubeliu, nebent kokiai progai reiks.
O del kosmetikos, buitines "chemijos" galetai surasyt wink.gif. Jei tai ekologiska. Gerai but, kada kai prireiks susidaryt sarasiuka ir pigiau isigyti. Labai jau minimaliai visko naudojam. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 08:55)
aha, ir man ta pati savijauta, dienos atrdo kartais tokios beprasmes unsure.gif
pabandyk, kadangi is anglijos, tai pakankamai greitai ateina mirksiukas.gif
bet jei kvepalai, tai is jav dar pigiau, nors ir is cia zymiai pigiau, nei musu lietuviskose parduotuvese smile.gif

tai taip, mūsų kainos kosmosas kažkoks doh.gif
o aš neturiu laiko liūdėt... man tik paniką kelia tai, kad nieko nespėju pasidaryt per dieną doh.gif veiklos turiu kaip kiaulę pasipjovus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 09:00)
O del kosmetikos, buitines "chemijos" galetai surasyt wink.gif. Jei tai ekologiska. Gerai but, kada kai prireiks susidaryt sarasiuka ir pigiau isigyti. Labai jau minimaliai visko naudojam. blush2.gif

o ekologiskos kosmetikos irgi yra daug psl, nuo kremu, iki dekoratyvines mirksiukas.gif tik as tokios nenaudoju smile.gif tai nezinau, ar labai jos skiriasi kaina, bet turetu manau, nes viskas pas mus brangiau, nei kitur g.gif tuoj nukopijuosiu vienos tarpininkes idetus psl is anglijos, reiktu dar i jav paziureti.. tuoj..
Atsakyti
Ar vilnieciu gyvu yra? Gal susimatyt nori siandien?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:02)
tai taip, mūsų kainos kosmosas kažkoks  doh.gif 

o aš neturiu laiko liūdėt... man tik paniką kelia tai, kad nieko nespėju pasidaryt per dieną  doh.gif veiklos turiu kaip kiaulę pasipjovus  lotuliukas.gif

taip taip, ypac vaikams prekems, as nieko cia neperku, nes tikrai nenormalu, net ir lenkiskos pgiausios, bet ir tai doh.gif

kaip tau pavydziu. as taip noreciau kazkuo uzsiimti, bet neturiu ka.. tai ir velku dienas beprasmiskai.. greiciau darba susirasti, tai nors isivaziuosiu i gyvenima blush2.gif

Jolirta, kopijuoju is tarpininkes:

Ekologija - kadangi pati domiuosi ekologija ir natūraliais produktais, naudoju ekologišką kosmetiką, nutariau išskirti šią kategoriją ax.gif

Akamuti - Natūrali EKOLOGIŠKA kosmetika ir produktai kosmetikos gamybai

Akoma - Natūrali EKOLOGIŠKA kosmetika, sviestai, aliejai

Green People - Natūrali EKOLOGIŠKA kosmetika

Adili – EKOLOGIJA visai šeimai (rūbai, kosmetika)

Faith in nature – Natūrali kosmetika

Neals Yard Remedies -
Natūrali EKOLOGIŠKA kosmetika

Trevarno - Natūrali EKOLOGIŠKA kosmetika

Eco zone - ekologiški produktai

Littlelamb – Ekologiškos sauskelnės

Mypure – Ekologiška kosmetika

Twinkle on the web – Ekologiškos sauskelnės

Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 11:04)
o ekologiskos kosmetikos irgi yra daug psl, nuo kremu, iki dekoratyvines mirksiukas.gif tik as tokios nenaudoju smile.gif tai nezinau, ar labai jos skiriasi kaina, bet turetu manau, nes viskas pas mus brangiau, nei kitur g.gif tuoj nukopijuosiu vienos tarpininkes idetus psl is anglijos, reiktu dar i jav paziureti.. tuoj..

skubi pagalba tik pas supermamas biggrin.gif.
Internetu, tai tik is aromanatural.lt teko uzsisakyti.
Dekoju wink.gif. O kaip tarpininkes vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 05 sausio 2011 - 09:17
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 09:09)
skubi pagalba tik pas supermamas biggrin.gif.
Internetu, tai tik is aromanatural.lt teko uzsisakyti.

tai jei teke uzsisakyt, tai paziurek tuos angliskus psl, ar skiriasi kainos mirksiukas.gif nes sakau, del ekologiskos tai nezinau ka pasakyti, kadangi neperku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 09:19
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:09)
taip taip, ypac vaikams prekems, as nieko cia neperku, nes tikrai nenormalu, net ir lenkiskos pgiausios, bet ir tai doh.gif
kaip tau pavydziu. as taip noreciau kazkuo uzsiimti, bet neturiu ka.. tai ir velku dienas beprasmiskai.. greiciau darba susirasti, tai nors isivaziuosiu i gyvenima blush2.gif

nėra ko pavydėt... kai nespėji irgi ne kas doh.gif
papasakokit jūs man žaliai apie tuos ekologiškus produktus ax.gif blush2.gif ar tikrai juos taip apsimoka pirkt? aš vis pagalvoju gal reikėtų pereit prie jų, bet kažkaip vis nesiryžtu... bandžiau kažkada ale ekologiškus skalbimo miltelius (žinomos firmos), bet man jie nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:13)
nėra ko pavydėt... kai nespėji irgi ne kas  doh.gif
papasakokit jūs man žaliai apie tuos ekologiškus produktus  ax.gif  blush2.gif  ar tikrai juos taip apsimoka pirkt? aš vis pagalvoju gal reikėtų pereit prie jų, bet kažkaip vis nesiryžtu... bandžiau kažkada ale ekologiškus skalbimo miltelius (žinomos firmos), bet man jie nepatiko  schmoll.gif

o tu papasakok, ka taip veiki, kad net nesuspeji 4u.gif suprantu, kad su mergaite viena namie buni? o vyresnioji i darzeli eina?

aha, man irgi dabar parupo ta ekologija. ka Jolirta tu naudoji? papsakok, ar tikrai ten toks geris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:18)
o tu papasakok, ka taip veiki, kad net nesuspeji 4u.gif suprantu, kad su mergaite viena namie buni? o vyresnioji i darzeli eina?

vyresnioji bandoi eit darželin, bet sirguliuoja pastoviai doh.gif tai kaip ir tryse namuose būnam dažniausiai. mažoji pastoviai nuo rankų nenulipa, o dar pietus paruošt reikia, apsitvarkyt... žodžiu, buitis užkniso juodai doh.gif
dar bandau montuot video iž kelionių, krikštynų ir pan. šiek tiek nuotraukas koreguoju... ir darau naujos kelionės vasarai maršrutą - tai apsivertus knygomis ieškau lankytinų vietų...
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 09:24)
vyresnioji bandoi eit darželin, bet sirguliuoja pastoviai  doh.gif  tai kaip ir tryse namuose būnam dažniausiai. mažoji pastoviai nuo rankų nenulipa, o dar pietus paruošt reikia, apsitvarkyt... žodžiu, buitis užkniso juodai  doh.gif
dar bandau montuot video iž kelionių, krikštynų ir pan. šiek tiek nuotraukas koreguoju... ir darau naujos kelionės vasarai maršrutą - tai apsivertus knygomis ieškau lankytinų vietų...

maniskis irgi labai sirdo darzelyje, tai neseniai paskiepinom pneumo skiepu, nes neimanoma jau buvo, tai po to vienintele liga buvo maza sloga. o taip tai 3-4 dienos darzelyje ir susirgdavo, tada 2-3 savaites namie.. ir susirgdavo stipriau, su kosuliais, gerkles uzdegimais ir t.t. smile.gif

kur keliaut ruosiates? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 09:28