Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 00:56)
o jau velu, nematau laikrodzio smile.gif.
Siaip vyras grizo, nekokiu naujienu parnese, tai nervuojuos, nei nesinervuoji. Kazkoki neidomu per ltv filma spoksojau.

nervuotis tikrai nereikia console.gif
pas mane telikas kitam kambarije tai nezinau nors ir noreciau paziureti ten mama miega
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 02:01)
nervuotis tikrai nereikia  console.gif
pas mane telikas kitam kambarije tai nezinau nors ir noreciau paziureti ten mama miega

savaime taip iseina su tais nervais, galvojau sumokesiu uz buta, o bac teko jam nupirkt daikta draugui, uz tai, kad anas ji apsauke, o tas geru atsilygino. Siaip ilga istorija. Gerai,kad as turiu dar centuku, jei ne tektu pirsta ciulpt smile.gif.
O del tv, tai nieko idomaus nerodo, ltw programa jau isvis baigesi. Gal mama tegul pasiilsi. O per pc gal gali koki kanala paziuret?
Papildyta:
Kodel pati nesnaudi?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 01:12)
savaime taip iseina su tais nervais, galvojau sumokesiu uz buta, o bac teko jam nupirkt daikta draugui, uz tai, kad anas ji apsauke, o tas geru atsilygino. Siaip ilga istorija. Gerai,kad as turiu dar centuku, jei ne tektu pirsta ciulpt smile.gif.
O del tv, tai nieko idomaus nerodo, ltw programa jau isvis baigesi. Gal mama tegul pasiilsi. O per pc gal gali koki kanala paziuret?

tai vat mamos ir gaila ji miega jai rytoj i darba. o siaip tai nelabai ir noriu muzika per ausines klausau
Papildyta:
jei tiesa sakant dabar sedziu ir alu geriu isvis einu is proto nesimiega depresija kazkokia puola
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 02:17)
tai vat mamos ir gaila ji miega jai rytoj i darba. o siaip tai nelabai ir noriu muzika per ausines klausau
Papildyta:
jei tiesa sakant dabar sedziu ir alu geriu isvis einu is proto nesimiega depresija kazkokia puola

as ir klausau muzikos, kaip vyras knarkia biggrin.gif.
O jei ne paslaptis kokia?
Gal pervargai? Ar kas nutiko?
Atrodo, gal kad as linksma ar plepi, bet kartais tokie nuotaiku suoliai buna, kad spek vytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 01:23)
as ir klausau muzikos, kaip vyras knarkia biggrin.gif.
O jei ne paslaptis kokia?
Gal pervargai? Ar kas nutiko?
Atrodo, gal kad as linksma ar plepi, bet kartais tokie nuotaiku suoliai buna, kad spek vytis biggrin.gif

nieko ypatingo pratinuosi prie naujo gyvenimo ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 05 sausio 2011 - 00:33
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 00:26)

labos :*
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 05, 02:26)

kazkas pasikeite g.gif ?
Labos ir laba ryta wink.gif.
Nuejau kitos temos paskaityti ir nuluzau smile.gif.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif tradiciskai su kava ir supermama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 23:21)
Kaunietes gal susibegam puodeliui kavos penktadieni?  ax.gif  gathering.gif

dienai ar vakarui? smile.gif

QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 23:40)
O is kokiu puslapiu uzsisakinejate kosmetika ir pan?

daug per tarpininkes, ar sumesti saraseleli pagrindini mano? blush2.gif yra pora, kur pati asmeniskai siunciuosi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 21:32)
"Moterys meluoja geriau" nei viena neziurite?

žiūrim žiūrim.... tik jau kartais tokius vėjus pradeda rodyt blink.gif

QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 23:40)
O is kokiu puslapiu uzsisakinejate kosmetika ir pan?

iš kosmetikos nieko neužsisakinėju, bet prekinuosi labai nebrangiai rūbelius, žaislus ir kt. iš Asdos, Tesco, Matalan. Man patinka jų kokybė, ypatingai rūbeliai vaikams bei patalynė thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 08:30)
labas rytas 4u.gif tradiciskai su kava ir supermama smile.gif
Papildyta:
dienai ar vakarui? smile.gif
daug per tarpininkes, ar sumesti saraseleli pagrindini mano? blush2.gif yra pora, kur pati asmeniskai siunciuosi smile.gif

iš kokių parduotuvių pati siunties?
Atsakyti
Labas rytas, Eilinė diena išauso, doh.gif tik tiek kad šyrit nereikėjo vartytis nuo 5, vakar siaubeka žiūrėjau tai kažkaip miegojosi man gerai.
Pradedu susivokti kas man gadina nuotaikas. Kažkaip būdavo kad ir gyveni neidomiai, bet kažko laukdamas. taip sakant nuo... iki... tai kokios šventės, kokio reikšmingesnio yvykio. Kad ir Kalėdų. O dabar suvokiau kad nebeturiu ko laukti, Na ištikro stumi visas dienas vienodas ir viskas, ir nėra kažkokios užsibrėštos datos, kad laukčiau.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 05, 08:37)
iš kokių parduotuvių pati siunties?

is www.fragrancedirect.co.uk
www.feelunique.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 08:50)
is www.fragrancedirect.co.uk
www.feelunique.com
4u.gif

reikės ir man pabandyt smile.gif