dar laiko yra tai gal kas susimastis
Rezumuojant jeigu gerai supratau, tai susitikimas vyks 21 diena Panoramoje Dabar tik del laiko beliks susiderinti. Bent jau man asmeniskai labiausiai tiktu nuo kokiu 12.30 val, nes po to mano mazius apie 15-15.30 eis pietu miegelio, bet jeigu kam netinka siulykit savo laikus ir bandysim derintis, jeigu ka, tai veliau prisijungtume gal
Papildyta:
tavo mergyte vyresne, tai gal bus paprasciau, nes man tai be sansu, siaip ne taip kompa i virsu pakelus nuo savojo tik atriboju
Papildyta:
Su tuo yra laiko, tai kartais iseina i blogaja puse bet tikekimes sikart taip nebus
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 19:38)
Tik keles valandas nebūk prie kompo ir vėl nesuspėji skaityti. Išgėriau arbatos beskaitinėdama ka prirašėte, o dabar dar darbo namo parsinešiau teks eiti sklaidyti popierų tik gali ir mano mažoji į juos įsisukti tada tai jau bus
tavo mergyte vyresne, tai gal bus paprasciau, nes man tai be sansu, siaip ne taip kompa i virsu pakelus nuo savojo tik atriboju
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 19:52)
dar laiko yra tai gal kas susimastis
Su tuo yra laiko, tai kartais iseina i blogaja puse bet tikekimes sikart taip nebus
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 19:59)
Papildyta:
Papildyta:
Vistiek idomu ka ten mama daro. Jei mama kažka rašo tai ir jei reikėtų
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 20:05)
Vistiek idomu ka ten mama daro. Jei mama kažka rašo tai ir jei reikėtų
Reikia gi padet mamai greiciau su darbais susitvarkyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 19:59)
Rezumuojant jeigu gerai supratau, tai susitikimas vyks 21 diena Panoramoje Dabar tik del laiko beliks susiderinti. Bent jau man asmeniskai labiausiai tiktu nuo kokiu 12.30 val, nes po to mano mazius apie 15-15.30 eis pietu miegelio, bet jeigu kam netinka siulykit savo laikus ir bandysim derintis, jeigu ka, tai veliau prisijungtume gal
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
man tinka ir 12.30
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 20:06)
Reikia gi padet mamai greiciau su darbais susitvarkyti
Tai aišku ir mamaio pailsėti reikia, o plius dar šiandien pažadėjau numaudyti. Tai jau lauks
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 20:09)
Tai aišku ir mamaio pailsėti reikia, o plius dar šiandien pažadėjau numaudyti. Tai jau lauks
megsta maudytis?
Sverbiausia kad niekas galvos neplautų. o toliau viskas gerai, tik tiek kad mes duša tik turim tai dar turi talpintis vaikiškoje vonelėje, o pas seneliu kada gauna i didele vone ilysti tai pasaka.
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 20:26)
Sverbiausia kad niekas galvos neplautų. o toliau viskas gerai, tik tiek kad mes duša tik turim tai dar turi talpintis vaikiškoje vonelėje, o pas seneliu kada gauna i didele vone ilysti tai pasaka.
nes pas mus tai nelabai norejo maudytis
ahoi.. nu man kaip nesiseka siandien, negaliu.. pasiemiau vaika is darzelio ir aikstelej bandziau apsisukt ir ipyliau i kita masina ot ziopla, kadangi telefonu kalbejau, tai net nepajutau tai ryt vyras aiskinsis, tarsis.. bet bereikalingos islaidos uz ziopluma tai guliu jau lovoj su depresinga nuotaika
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:19)
ahoi.. nu man kaip nesiseka siandien, negaliu.. pasiemiau vaika is darzelio ir aikstelej bandziau apsisukt ir ipyliau i kita masina ot ziopla, kadangi telefonu kalbejau, tai net nepajutau tai ryt vyras aiskinsis, tarsis.. bet bereikalingos islaidos uz ziopluma tai guliu jau lovoj su depresinga nuotaika
o tai ka ten jau taip stipriai? ar tik ibrezimas?
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 20:23)
o tai ka ten jau taip stipriai? ar tik ibrezimas?
nestipriai, nes maza aikstele ir letai bandziau issisukti. mano masinai tai nieko, o vyriskis, i kuri atsitrenkiau, aiskina, kad viskas ten jam pakilo. nors mano akim nieko ten nenutiko. zodziu susitarem, kad ryt mano vyras atvaziuos ir apziures ir susitars jau jie