Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 15:39)
Manoji tai kol užmiega man i plaukus pirštus sukiša ir kedena. Bijojau kaip darželi užmigs, bet kažkaip užmiega, nemuose vistiek be mamos nei krust (tinka mociutė kai pas tėvų būnam). Na tokia su tais plauku kedenimais tai nesveikai. kartais net pykstu

maniskis tai glosto ir glosto mane, kakla, pecius, isikniaubia i krutine, kad vos pakvepuoja, ale man gera kazkaip, nors jei plaukus pestu, nezinau kaip tada butu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 03 sausio 2011 - 15:43
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 15:39)
Manoji tai kol užmiega man i plaukus pirštus sukiša ir kedena. Bijojau kaip darželi užmigs, bet kažkaip užmiega, nemuose vistiek be mamos nei krust (tinka mociutė kai pas tėvų būnam). Na tokia su tais plauku kedenimais tai nesveikai. kartais net pykstu

Manaja dabar uzeje,kad ji manes nepaleidzia. Tik griztu is darbo.......vis kartoja -visa diena namuose busi:)O kai pamiegosiu-visa diena namuose busim:) Ir taip be sustojimo. Zadintuvas skamba ir strykt is lovos-visa diena namuose busim................. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kol buvau mamos pilvelyje, tai gydytojai sake, kad bus berniukas ir mociute pagal zvaigzdes ir kraujo grupes skaiciavo, kad tikrai berniukas, o cia bac ir mergaite islindo doh.gif tai gal del to labiau prie sirdies man kelnes, neaukstakulniai ir visas makiazas, tai tusas ir labai retai kada krempudra, aisku nekalbu apie vestuves ar pan. doh.gif lotuliukas.gif O ir pomegis didziausias buvo krepsinis blush2.gif
O su uzmigimu pas mus tai sunku, kadangi pati maitinu dar, tai uzmiega valgydamas arba jeigu buna pavalges kokio "zmoniskesnio" maisto, tai tik supamas ant ranku, matyt priprato, bet manau ateis laikas, pradesim miegoti patys bigsmile.gif
Papildyta:
Kartais ir paciai nesmagu, kad tokia "nemoteriska" esu, bet kitaip nelabai ir moku blush2.gif
Atsakyti
Drauge ateit greit turi,paskaiciau, lekiu ruostis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 15:49)
Drauge ateit greit turi,paskaiciau, lekiu ruostis smile.gif

blush2.gif blush2.gif pas kazka drauges ateina.........................
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 15:48)
Kartais ir paciai nesmagu, kad tokia "nemoteriska" esu, bet kitaip nelabai ir moku  blush2.gif

nu ko dabar 4u.gif kiekviena mes esam skirtingos, nereikia is saves daryti to, ko nemegsti, nes kaip tada jausiesi ne savo kailyje 4u.gif be to, ne viena pazistu mergina, kuri zaidzia krepsini ir cia visai ir moteriskas sportas (neskaitant melyniu turbut) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 15:50)
blush2.gif  blush2.gif pas kazka drauges ateina.........................

aha..
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 16:43)
Manaja dabar uzeje,kad ji manes nepaleidzia. Tik griztu is darbo.......vis kartoja -visa diena namuose busi:)O kai pamiegosiu-visa diena namuose busim:) Ir taip be sustojimo. Zadintuvas skamba ir strykt is lovos-visa diena namuose busim................. doh.gif  doh.gif

Būna ir pas mane visokių monų, tik tiek gerai kad darželyje jei patinka, Bet savaitgaliais nepamiršta pasiteirauti ar i darbe neisiu. Ir kada pas Buduli važiuosim. (Nes mano mama turi toki šuniuka tai jei pasakai kad pas Buduli supanta kad pas tuos senelius jei pas Pupa pas kitus, nes uošvių katė Pupa). priprato kad savaitgalis ir pas tėvus lekiam, o šy likom namie tai vis Budulio reikėjo.
Atsakyti
Ech draugai, sveciai ax.gif
Tai as per daug ir nesistengiu buti tuo kuo neesu, bet kartais norisi apsirengti labiau moteriskiau, bet atsidarai spinta, o ten doh.gif
Atsakyti
Tai kad tų jau didesnių progų pasipuošti nemarios būna, (bent jau man0 šiaip vasara mėgstu sukneles, o jau šiems tik šiltas kelnias ir mekstini. biggrin.gif
16,10 pradeda matytis šviesa tunelio gala, kažkokia kvaila diena taip ir prastumta be rimto darbo, mastau ka čia sugalvojus vakare malonaus kad galvele pravėdinti. tokio atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 15:50)
blush2.gif  blush2.gif pas kazka drauges ateina.........................

galim ir mes kada susitikt kavos išgert rolleyes.gif
eisiu vakarienę ruošt
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 03, 16:19)
galim ir mes kada susitikt kavos išgert  rolleyes.gif
eisiu vakarienę ruošt

blush2.gif ka gaminsi vakarienes?As sedziu darbe ir baigiu uzmigti..........
Atsakyti
Eh, sveciai ten ateina... iseina...
Kas del aprangos, neturiu megstamo stiliaus, spintoj galima rasti visko: ir klasikiniu, ir laisvalaikio drabuziu. Tad rengiuos pgl nuotaika, kaip i galva saus smile.gif Dabar daugiau dzinsai ir megztinis, nes islendam is namu tik pas tevus ir i parduotuve.
Draugiska vaika supdavom iki metuku, po to atvirai sakant, uzkniso. Guldem i lovyte ir glostem. kartais greitai uzmingdavo, bet budavo ir 1.5-2val reikejo sala guelt. Jau puse metu pats atsigula, kada jam reikia, apsikloja ir uzmiega thumbup.gif Vakarais kartais paima uz rankos, pakutena truputi (kaip vaikas sako "duok kuti kuti"), paglostai ji ir uzmiega, arba siaip salia paguli.
Atsakyti