Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

aciai kaip tu buvai pas daktara? kaip sekesi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 04 sausio 2011 - 15:47
Grizau ir as jau...tos poliklinikos doh.gif
Kruvinoji meri malonu 4u.gif Man tu tikriausiai labiausiai atitikai pasamoneje susidaryta zmogaus portreta ax.gif
Visos ziuriu ieskot i save labai panasaus zmogaus, o as net nezinau...man nebutinai kad butu labai panasi, uztektu kad butu nuosirdus, atviras zmogus, neieskantis tik sau naudos,o interesus, pomegius galima meginti suderinti..as tai cia tikrai jauciuosi labai daznai kaip balta varna: sunkiai susibendrauju kazkaip su zmonemis, sunkiai juos prisileidziu, o ir iskalbos neturiu. Geriausi mano draugai visada buvo tikslieji mokslai, tai ir ismokau is ju kazkaip tikslumo. Vienas du sakiniai ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 16:46)
aciai kaip tu buvai pas daktara? kaip sekesi?  smile.gif

israse naujus vaistus ir pasake nieko nedaryt ta ranka bent savaite. Idomu kaip mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 16:48)
uztektu kad butu nuosirdus, atviras zmogus, neieskantis tik sau naudos,o interesus, pomegius galima meginti suderinti..

as va dabar i varnu buri uzsirasiau lotuliukas.gif Draugiska su Mergaite apie kosmetika sneka, man tai beveik kosmosas. Kai jos beveik nenaudoju (vienos rankos per daug, kad suskaiciuot kiek kartu per davaite pasidazau), tai negaliu ir isiterpt blush2.gif

o siaip labiausiai vertinu nuosirdu bendravima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 16:53)
as va dabar i varnu buri uzsirasiau  lotuliukas.gif  Draugiska su Mergaite apie kosmetika sneka, man tai beveik kosmosas. Kai jos beveik nenaudoju (vienos rankos per daug, kad suskaiciuot kiek kartu per davaite pasidazau), tai negaliu ir isiterpt  blush2.gif

Ir man sie dalykai labai jau svetimi. Naudoju tusa, bet tik kai iseinu i miesta ir tai nevisada. Net i darba ir tai ne kiekviena diena tikriausiai tusu naudodavausi..
Atsakyti
oki mrgytes pasaket ir sventa angel_not.gif

aciai tai pasistenk bent truputi maziau su ja dirbt. Sunkokas reikalas aiksu, bet gi viskas del sveikatos smile.gif

Smakis as tokia nuspejama? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 16:53)
o siaip labiausiai vertinu nuosirdu bendravima  ax.gif

Idomu butu suzinoti ka gi tavo nuojauta apie mane sako ... unsure.gif bet turbut nujauciu ..
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 16:56)
Smakis as tokia nuspejama?  ax.gif

Apie isvaizda kalbejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 04 sausio 2011 - 16:02
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 15:53)
as va dabar i varnu buri uzsirasiau  lotuliukas.gif  Draugiska su Mergaite apie kosmetika sneka, man tai beveik kosmosas. Kai jos beveik nenaudoju (vienos rankos per daug, kad suskaiciuot kiek kartu per davaite pasidazau), tai negaliu ir isiterpt  blush2.gif

Parasai koki sakini ne i tema ir vel nauja diskusija........

As dabar dirbu,tikrinu saskaitas,skaiciuoju ir pagalvojau mintyse, vidurineje turejau matiekos mokytoja, kuri man pastoviai 2 rasinedavo ir zlugdydavo, tipo as visai durna toje srityje, o dabar praktiskai vien skaiciai mane lydi kelyje.Pagalvoju,kaip gali zmogus pazeminti taip doh.gif doh.gif O as paprasciausiai jai nepatikau.,................
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 15:53)

taigi ne istisai apie kosmetika kalbama 4u.gif as irgi ne visada ka sakau, kai zinau, kad toje srityje ne kazin ka pasakysiu, bet nesijauciu varna balta 4u.gif

labiausiai ir as sita vertinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 17:01)
As dabar dirbu,tikrinu saskaitas,skaiciuoju ir  pagalvojau mintyse, vidurineje turejau matiekos mokytoja, kuri man pastoviai 2 rasinedavo ir zlugdydavo, tipo as visai durna toje srityje, o dabar praktiskai vien skaiciai mane lydi kelyje.Pagalvoju,kaip gali zmogus pazeminti taip doh.gif  doh.gif O as paprasciausiai jai nepatikau.,................

Visos mokytojos turi savo numyletinius, o pas mus jais buvo seimo nariu suneliai...O as tai visada su matematika labai draugavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 16:04)
Visos mokytojos turi savo numyletinius, o pas mus jais buvo seimo nariu suneliai...O as tai visada su matematika labai draugavau  blush2.gif

as irgi su matematika drauges buvau tongue.gif bet uzsienio kalbos, istorijos, tai ne man, nu nesiseke niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 17:03)
taigi ne istisai apie kosmetika kalbama 4u.gif as irgi ne visada ka sakau, kai zinau, kad toje srityje ne kazin ka pasakysiu, bet nesijauciu varna balta 4u.gif

jums gi nieks nedraudzia smile.gif snekam apie tai kas siuo momentu ant liezuvio galo smile.gif

Smakis idomu, ka tu ten nujauti g.gif Pasidalint gal nori? gali i skype mintis siust smile.gif
Atsakyti
siandien kazkokia jautri diena aplamai, visos giliai viska priimam, jauciam blush2.gif
Atsakyti