Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 14:54)
o as stai pagaliau grizau namo palaksciusi po parduotuves. kelis litukus turejau tai aisku isleidau savo brangejam triusiukui (pasariukui ir vitaminams)  lotuliukas.gif

O as Sarmoje paislaidavau:)
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 15:00)
O as Sarmoje paislaidavau:)

mm, ir ka pirkai? bigsmile.gif

Kruvinoji mere, malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 15:03)
mm, ir ka pirkai? bigsmile.gif

Tusa, lupdazi ir sampuno:) Atrodo tiek nedaug,bet 80 lt nera cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaite12: 04 sausio 2011 - 15:14
Buvo labai idomu pamatyti ir jusu nuotraukas. Susipazinom, veidus pamatem jau galima ir kavos gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 15:12)
Tusa, lupdazi ir sampuno:)  Atrodo tiek nedaug,bet 80 lt nera cool.gif

o kokius pirkai? as kai is uzsienio siunciu, tai gal pigiau tau surasti galeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 15:14)
o kokius pirkai? as kai is uzsienio siunciu, tai gal pigiau tau surasti galeciau mirksiukas.gif

Maybeline ir bourjois. Patikdavo maxfactor tusas,bet pradejo jie kazka ne ta daryti, pasibaigia labai greitai. doh.gif
Atsakyti
kruvinoji meri lb malonu susipazint 4u.gif Kaip savijauta?

kalbejot, kad jauciates esancios ne toj temoj, skanuojat cia visus... smile.gif
Manau k/v musu tai daro ir tai yra naturalu. Kas del manes, lb jauciu kt zmones ir 100proc galiu pasakyti, su kuo bendrausiu viena valanda, o kas gali tapti draugu ar geru pazystamu. Turiu as tokio (kas kartais lb nervuoja, atrodo ir normaliai viskas, bendraujam, o viduj jauciu, kad man meluoja, nesaziningas, sako viena, daro kita, galvoja trecia, arba bendrauja tik todel, kad tuo momentu turi naudos ar kazko reikia.........). K/v iesko panasesniu i save, bent 80proc., kad ir poziuriai sutaptu, interesai, skoniai ir pan.
Cia SM mes bendrausim su visoms, bet sutikit, k/v jau zino, su kuo tikrai noretu bendrauti (uz interneto ribu), o su kuo pasilikt tik virtualinej erdvej 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 04 sausio 2011 - 15:24
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 15:20)
Maybeline ir bourjois. Patikdavo maxfactor tusas,bet pradejo jie kazka ne ta daryti, pasibaigia labai greitai. doh.gif

nu situ as nenaudoju, bet tikrai pigiau galima rasti, nei lietuvoj mirksiukas.gif tai kai reiks, sakyk tikslu pavadinima, paieskosiu smile.gif
o maxfactor ir man nieko budavo, dabar per sm itaka nusipirkau is eurokos essence firmos, pigus ir gan sakyciau neblogas bigsmile.gif pries tai naudojau YSL, tai nepasakyciau, kad labai daug kuo skirtusi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 15:23)
Cia SM mes  bendrausim su visoms, bet sutikit, k/v jau zino, su kuo tikrai noretu bendrauti (uz interneto ribu), o su kuo pasilikt tik virtualinej erdvej  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gyvensiu thumbup.gif Nieko baisaus tie priepuoliai tik labai nemalonu ir pavargus jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 15:27)
Gyvensiu  thumbup.gif  Nieko baisaus tie priepuoliai tik labai nemalonu ir pavargus jauciuosi.

tai mars i lova kuo greiciau ir ilsetis nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 15:27)
nu situ as nenaudoju, bet tikrai pigiau galima rasti, nei lietuvoj mirksiukas.gif tai kai reiks, sakyk tikslu pavadinima, paieskosiu smile.gif
o maxfactor ir man nieko budavo, dabar per sm itaka nusipirkau is eurokos essence firmos, pigus ir gan sakyciau neblogas bigsmile.gif pries tai naudojau YSL, tai nepasakyciau, kad labai daug kuo skirtusi bigsmile.gif
Papildyta:

As is eurokos Prestige ar kazkoki buvau pirkus,man patiko ir kaina normali.Tik,kad va per pietus nebuvo salia eurokos..........
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 16:27)
Gyvensiu  thumbup.gif  Nieko baisaus tie priepuoliai tik labai nemalonu ir pavargus jauciuosi.

bek nuo kompiuterio, prie jo tikrai jegu neatgausi mirksiukas.gif
Atsakyti