Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 14:18)
tau gi iskart buvo pasakyta, kad ne viena

smile.gif tongue.gif
Papildyta:
nu va visi pabego ir man reikia eiti i miesta tvarkyti reikalu yu.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:04)
ech... o as tai viena kaip pirstas busiu...

Manes nebus visai, tai jau geriau vienai......... lotuliukas.gif Sirdyje jauciu, nevieta man sitoje temeleje doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 13:51)
Manes nebus visai, tai jau geriau vienai......... lotuliukas.gif Sirdyje jauciu, nevieta man sitoje temeleje doh.gif  doh.gif

kaaa? kodel????? man tai patinka, kai tu ateini verysad.gif nes kazkaip iskarto pajauciau tau simpatija 4u.gif nebandyk prapulti nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 13:57)
kaaa? kodel????? man tai patinka, kai tu ateini verysad.gif nes kazkaip iskarto pajauciau tau simpatija 4u.gif nebandyk prapulti nono.gif

blush2.gif blush2.gif ai,kad man pastoviai, kaip balta varna:)))))ne ten koja kisu. blink.gif Viskas gerai,niekur nedingsiu..........
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 14:09)
blush2.gif  blush2.gif ai,kad man pastoviai, kaip balta varna:)))))ne ten koja kisu. blink.gif Viskas gerai,niekur nedingsiu..........

nu jau ne.. ne ten ji kisa.. as suprantu, buna diskusija, gal nera kaip isiterpti, bet parasai pati koki sakini ir padarai pati diskusija mirksiukas.gif 4u.gif

as tai atvirai pasakysiu, ieskau sielos draugiu/drauges, kad atitiktu ir patiktu visi (jei taip galima issireiksti) kriterijai mano.. iskarto pajunti, kuris zmogus panasesnis i save, kuris jaucia panasiai ax.gif aisku, as bendrausiu su visomis, man smagu cia ateiti, papliurpti, visos be galo fainos ir mielos.. bet iskarto ir nemoku susidraugauti, todel megstu apsiuostyti ir gan ilgai blush2.gif o siaip, jei dar atviriau, svajoju rasti labai labai panasiai i save blush2.gif doh.gif nu nezinau, man patiktu netgi turet identiska dvyne, tokia kaip as lotuliukas.gif viskuo viskuo, skoniu, mintimis, isvaizda gal ne, bet poziuriu, panasiu charakteriu ax.gif noreciau kartu gaminti valgyt, kartu pabaliavot, puostis, shopintis, leisti laisvalaiki rolleyes.gif kaip maza mergaite prisisvajojau, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 04 sausio 2011 - 14:34
Draugiska,paklausi kas patinka,pvz muzika, maistas. Tai po sakini kas mums patinka parasom, tu darai apibendrinima ir randi sau labiausiai atitinkancia labai greit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Nusiskiedziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 15:28)
nu jau ne.. ne ten ji kisa.. as suprantu, buna diskusija, gal nera kaip isiterpti, bet parasai pati koki sakini ir padarai pati diskusija mirksiukas.gif  4u.gif

as tai atvirai pasakysiu, ieskau sielos draugiu/drauges, kad atitiktu ir patiktu visi (jei taip galima issireiksti) kriterijai mano.. iskarto pajunti, kuris zmogus panasesnis i save, kuris jaucia panasiai ax.gif aisku, as bendrausiu su visomis, man smagu cia ateiti, papliurpti, visos be galo fainos ir mielos.. bet iskarto ir nemoku susidraugauti, todel megstu apsiuostyti ir gan ilgai blush2.gif o siaip, jei dar atviriau, svajoju rasti labai labai panasiai i save blush2.gif  doh.gif nu nezinau, man patiktu netgi turet identiska dvyne, tokia kaip as lotuliukas.gif viskuo viskuo, skoniu, mintimis, isvaizda gal ne, bet poziuriu, panasiu charakteriu ax.gif noreciau kartu gaminti valgyt, kartu pabaliavot, puostis, shopintis, leisti laisvalaiki rolleyes.gif kaip maza mergaite prisisvajojau, ane?

manau gera svajone dauguma turbut apie tai svajoja, vienu zodziu surasti sau artima siela ir superine geriausia drauge 4u.gif
Atsakyti
mes visi ieskom kuo panasesniu zmoniu i save smile.gif Ir nieko blogo tame nera. O ideja gal visai ir nieko Jolirta, bent isivaizduojat kokia diskuja kiltu apie pomegius, gal netgi kuri ir nauju hobiu susirastu. Turetu but smagu thumbup.gif

Ikeliau nuotraukeliu i albuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruvinoji_meri: 04 sausio 2011 - 14:52
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 14:36)
Draugiska,paklausi kas patinka,pvz muzika, maistas. Tai po sakini kas mums patinka parasom, tu darai apibendrinima ir randi sau labiausiai atitinkancia labai greit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Nusiskiedziau biggrin.gif

nu zinok panasiai as cia ir skanuoju visas biggrin.gif gal ka specialiai pradedu kalbet, tarkim ar paziuret, ar kazkiek panasaus ko yra, o siaip stebiu, skaitai mintis kiekvienos. zodziu nenusiskiedei 4u.gif

QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 14:45)
manau gera svajone dauguma turbut apie tai svajoja, vienu zodziu surasti sau artima siela ir superine geriausia drauge 4u.gif

taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 14:48)
bent isivaizduojat kokia diskuja kiltu apie pomegius, gal netgi kuri ir nauju hobiu susirastu. Turetu but smagu  thumbup.gif

aha, gera mintis tongue.gif

einu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
o as stai pagaliau grizau namo palaksciusi po parduotuves. kelis litukus turejau tai aisku isleidau savo brangejam triusiukui (pasariukui ir vitaminams) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 14:49)
nu zinok panasiai as cia ir skanuoju visas biggrin.gif gal ka specialiai pradedu kalbet, tarkim ar paziuret, ar kazkiek panasaus ko yra, o siaip stebiu, skaitai mintis kiekvienos. zodziu nenusiskiedei 4u.gif
taip drinks_cheers.gif

Skaneris esi ane:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mus visa diena sniga, nu kapitali stichija jau darosi.........Kaip iki darzo reikes dasigauti,supratimo zalio neturiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 15:48)
mes visi ieskom kuo panasesniu zmoniu i save smile.gif Ir nieko blogo tame nera. O ideja gal visai ir nieko Jolirta, bent isivaizduojat kokia diskuja kiltu apie pomegius, gal netgi kuri ir nauju hobiu susirastu. Turetu but smagu  thumbup.gif

malonu susipazynti is arciau 4u.gif
Atsakyti