Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 03, 14:58)
reik i parde ir man. Draugiska nugi abi atsitojam apsirengiam ir einam i parde  thumbup.gif

nu as su treningu esu, is chalato ryte islindau po duso tongue.gif na biski atsigaunu jau, naguciai lakuoti, jau geriau nail.gif
Atsakyti
vaikas uzmigo, einu pasitvarkyt, o tai "padare tvarke".
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 15:04)
Man irgi patinka..........

as aplamai ir stiliu rengtis megstu labiau klasikini, aisku ne griezta dalykiska, bet tikrai ne laisvalaikio ax.gif na namie dabar bunant, tai aisku su treningais naminiais sedziu biggrin.gif siai ziemai pirma karta nusipirkau ant lygaus pado batus blush2.gif nes visgi su aukstakulniais per tokias pusnis jau per sunku buvo smile.gif o pavasari vel ziuresiu, gal kokias elegantiskas balerinkas rasiu ir nereiks kulnu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 16:00)
tai uzsirankink. Iseik atostogu  smile.gif

Kad viskas būtų taip paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 15:07)
vaikas uzmigo, einu pasitvarkyt, o tai "padare tvarke".

o jis pats uzmiega pas tave, nereikia niekad migdyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:08)
o jis pats uzmiega pas tave, nereikia niekad migdyt? bigsmile.gif

As pasisakysiu,mano mergyte nuo pat gimimo pati ipratus buvo migdytis pati..........ir dabar atsigula,pasikalbam, "paskaito" knyga arba zmones ir miega.
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 15:13)
As pasisakysiu,mano mergyte nuo pat gimimo pati ipratus buvo migdytis pati..........ir dabar atsigula,pasikalbam, "paskaito" knyga arba zmones ir miega.

kaip gerai bigsmile.gif na maniski mes supavom iki metuku, o po to jau paguldom ir gulim salia, kol uzmiega smile.gif po to pernesam i jo kambari. dabar pradejes eiti i darziuka, ismoko pats uzmigti, bet labai ilgai migdosi, tai kazkaip jau vakare uztenka ji paguldyti, bet reikia pastoveti salia, paglostyti siek tiek. o jei diena namie miega, tai turim vistiek dar paguleti..
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 15:16)
kaip gerai bigsmile.gif na maniski mes supavom iki metuku, o po to jau paguldom ir gulim salia, kol uzmiega smile.gif po to pernesam i jo kambari. dabar pradejes eiti i darziuka, ismoko pats uzmigti, bet labai ilgai migdosi, tai kazkaip jau vakare uztenka ji paguldyti, bet reikia pastoveti salia, paglostyti siek tiek. o jei diena namie miega, tai turim vistiek dar paguleti..

Nu reikia jam dar,kad kazkas salia butu.........juk taip trumpai jie buna mazi.....kodel gi nepabuvus.
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 15:20)
Nu reikia jam dar,kad kazkas salia butu.........juk taip trumpai jie buna mazi.....kodel gi nepabuvus.

tai zinoma, taip gera glausti prie saves wub.gif o kai ateis paauglyste, ne artyn neis, sakys mama negedink, nebuciuok manes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 14:21)
Oi kaip gerai tave suprantu siuo klausimu, mano kai buvo mazesnis tai labai daug bedu turejom su skaudanciu pilvuku, tai buvo pasidares irgi visiskas rankinukas, o ir dabar dar pasitaiko, kad pietu miego pats ismiega tik valandele, o kita valandele ant ranku reikia  doh.gif

kantrybės mums 4u.gif
aš irgi per daug dažytis nemėgstu. pagrinde tušas ir lūpų blizgis smile.gif aišku prie progos tai ir rimtesnį makiažą pasidarau. o apsirengimo stilius - daugiau klasikinis, nes to reikalauja darbas. namuose - mėgstu džinsiukus ir marškinėlius smile.gif
Mergaite12, kurioj dalyje miesto gyveni?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 03, 15:31)
Mergaite12, kurioj dalyje miesto gyveni?

Prie Bigo:)
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 16:20)

Manoji tai kol užmiega man i plaukus pirštus sukiša ir kedena. Bijojau kaip darželi užmigs, bet kažkaip užmiega, nemuose vistiek be mamos nei krust (tinka mociutė kai pas tėvų būnam). Na tokia su tais plauku kedenimais tai nesveikai. kartais net pykstu
Atsakyti