Leracka, malonu .
Dzenete, vaikas leidos, pas teva yra, bet jis nenorejo, kad verciau. Tai pries antra gimtadieni druskininkuose pradure. Grizom, vyras sake isverti, sakau, kaip versiu, kad jau 3sav.su auskaru,baigia uzgyti, tai taip ir palikom . Nors praverta buvo gal tik 5 dienos.
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:32)
siaip man savo gimtadienio nesinori svesti... nera nei kur ji padaryti nei pinigu kokia kavine eiti
atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni issiusim namo
Jolirta visada sutinka, tai ir ji prisijungs, ane Jolirta ?
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 13:37)
atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni issiusim namo
oho priglausyt ant kilimelio prie duru
Pasiguosiu Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:40)
oho priglausyt ant kilimelio prie duru
na tai taip, pas kaimynus kilimelis grazus, raudonas
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 13:41)
gera einu prigult
zinoma eik, pailsek gal palengves bent truputi
Tai jau tikrai, kad zila Malonu Jolirta
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 12:41)
Pasiguosiu Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
eik pagulek, ramiai pabuk
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 14:40)
as irgi paziurejau nuotraukas
Jolirta, nieko sau zilagalve
ir Natalijos fainos nuotraukos
Jolirta, nieko sau zilagalve
ir Natalijos fainos nuotraukos
ir kaip tu drysti ?
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti !
Leracka su miegmaisiu priimsim , nes mes be baldu.
Dzenete, jetau leipstu nuo neformalu, o jei koses dar turi tai alpstu
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:46)
ir kaip tu drysti ?
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti !
lerackai gabala lovos atiduosiu (vyra ismesiu ) na o tau tik kilimelis arba raudonas laiptinej, arba melynas bute
Smakis gal ir tu prisijungsi? ar lauki kvietimo ant lekstutes?
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:46)
ir kaip tu drysti ?
vaikas Tv isjunge, kazkas bus