Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

Leracka, malonu wink.gif.
Dzenete, vaikas leidos, pas teva yra, bet jis nenorejo, kad verciau. Tai pries antra gimtadieni druskininkuose pradure. Grizom, vyras sake isverti, sakau, kaip versiu, kad jau 3sav.su auskaru,baigia uzgyti, tai taip ir palikom smile.gif. Nors praverta buvo gal tik 5 dienos.
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:32)
siaip man savo gimtadienio nesinori svesti... nera nei kur ji padaryti nei pinigu kokia kavine eiti

atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim wink.gif po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni issiusim namo lotuliukas.gif
Jolirta visada sutinka, tai ir ji prisijungs, ane Jolirta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 04 sausio 2011 - 12:39
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 13:37)
atvaziuosi i Vilniu savaitgali, nueisim kavos/arbatos pagert, taip ir paminesim wink.gif po to pas mane ko stipresnio, sekmadieni  issiusim namo  lotuliukas.gif
Jolirta visada sutinka, tai ir ji prisijungs, ane Jolirta ?

oho 4u.gif priglausyt ant kilimelio prie duru lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi paziurejau nuotraukas bigsmile.gif
Jolirta, nieko sau zilagalve biggrin.gif
ir Natalijos fainos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Pasiguosiu verysad.gif Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:40)
oho  4u.gif  priglausyt ant kilimelio prie duru  lotuliukas.gif

na tai taip, pas kaimynus kilimelis grazus, raudonas 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 13:41)
gera einu prigult

zinoma eik, pailsek 4u.gif gal palengves bent truputi 4u.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, kad zila lotuliukas.gif Malonu Jolirta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 12:41)
Pasiguosiu  verysad.gif  Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir  man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult

eik pagulek, ramiai pabuk console.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 14:40)
as irgi paziurejau nuotraukas bigsmile.gif
Jolirta, nieko sau zilagalve biggrin.gif
ir Natalijos fainos nuotraukos thumbup.gif

ir kaip tu drysti wink.gif?
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti biggrin.gif!
Leracka su miegmaisiu priimsim biggrin.gif, nes mes be baldu.
Dzenete, jetau leipstu nuo neformalu, o jei koses dar turi tai alpstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:46)
Aciai,jei finansai leis, visada pasirasau, reik nuo neigiamu minciu nusipurtyti biggrin.gif!
Dzenete, jetau leipstu nuo neformalu, o jei koses dar turi tai alpstu biggrin.gif

lerackai gabala lovos atiduosiu (vyra ismesiu lotuliukas.gif ) tongue.gif na o tau tik kilimelis arba raudonas laiptinej, arba melynas bute 4u.gif

Smakis gal ir tu prisijungsi? ar lauki kvietimo ant lekstutes? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 04 sausio 2011 - 12:49
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:46)

thumbup.gif
Atsakyti
vaikas Tv isjunge, kazkas bus doh.gif g.gif
Atsakyti