Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 13:15)
o jau kaip nemegstu tos panoramos  lotuliukas.gif  Buvau 3 kartus, bet daugaiu nelb noriu smile.gif masinos puse dienos ieskot reikia, kazkaip nepatogiai man ten viskas isdestyta, isejimo niekad susirast negaliu  doh.gif  Kad ir parduotuves ne mano kisenej, pacias brangiausias sukiso  schmoll.gif 

Reikia gal baliuka planuot, ka?  Natalija turi apsigint, Lerackos gimce  ax.gif

as jei i panorama varau tai nebent picos pavalgyti carskoe selo ten pigiai galima pavalgyti ir man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 12:18)
o as galvoju, ko cia truksta  siandien 4u.gif

friends.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 04, 12:15)
Apsipirkinėju  biggrin.gif  Jeigu Kaune nerandu,ko reikia, tada lekiam į Vilnių. Bet čia retai tokai šventė pasitaiko, 2-3 kartus per metus.

as kaip tik siandien apsipirkinejau, t.y. bandziau apsipirkti, nes nuolaidos, bet as aplamai lietuvoj nerandu ka pirkti siose parduotuvese doh.gif geriau man siustis is uzsienio, nors ne ka imantresni, bet kokybe skiriasi ax.gif arba geresnis daiktas daug pigiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 04 sausio 2011 - 12:22
As siek tiek kankinaus, bet kancios dave rezultatu. Smalsutems pora foto ikeliau biggrin.gif.
Man ne del parduotuviu ten kartais patinka apsilankyti, panoramoj yra kur pailseti. O oze, jei sventes, taip nuostabiai papuosta, tai man ir vaikui patinka. O akropolis tai kazkoks angaras ir tiek. Europa ir vcup, ner ka ten veikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 04 sausio 2011 - 12:26
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:19)
as jei i panorama varau tai nebent picos pavalgyti carskoe selo ten pigiai galima pavalgyti ir man patinka smile.gif

as tai jau pamirsau kada paskutini karta buvau kokioj picerijoj blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:24)
As siek tiek kankinaus, bet kancios dave rezultatu. Smalsutems pora foto ikeliau biggrin.gif.

oj, begsiu tuoj ziuret, o tai akyse nesu taves macius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 13:25)
as tai jau pamirsau kada paskutini karta buvau kokioj picerijoj  blush2.gif
Papildyta:

oj, begsiu tuoj ziuret, o tai akyse nesu taves macius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bus proga nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:28)
bus proga nueiti smile.gif

as net zinau data mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 14:25)
as tai jau pamirsau kada paskutini karta buvau kokioj picerijoj  blush2.gif
Papildyta:

oj, begsiu tuoj ziuret, o tai akyse nesu taves macius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ar tau nesidvejina akyse biggrin.gif biggrin.gif?
Atsakyti
thumbup.gif malonu susipazinti gyvai pamacius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 13:29)
as net zinau data  mirksiukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
Jolirta. o sūneliui kaip sumastei auskariuka įveri. leidosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 04 sausio 2011 - 12:36
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:30)
thumbup.gif  malonu susipazinti  gyvai pamacius  thumbup.gif
Papildyta:

blush2.gif

siaip man savo gimtadienio nesinori svesti... nera nei kur ji padaryti nei pinigu kokia kavine eiti
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 13:32)
siaip man savo gimtadienio nesinori svesti... nera nei kur ji padaryti nei pinigu kokia kavine eiti

O mano g(imtadieni visi pamiršdavo nes gi kalėdas reikėdavo švesti. Bet pernai kai 25 buvo, pusmet tauškėjo draugė j\kad švesti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 13:29)
ar tau nesidvejina akyse biggrin.gif biggrin.gif?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti