Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 11:31)
pienas ir parduotuvinis tinka. As dar pagalvojau, kad butu skanu i ji cinamono ir vaniles idet. mmm ir skanu ir sveika smile.gif
miegojau baisiai blogai ir dustu nuo pacio ryto kaip kokia senuciuke  verysad.gif

Tau turbut lengvesniu dienu buna kurkas maziau negu sunkesniu, bet svarbiausia, kad nenuleidi ranku ir nepasiduoti, kaip ne kai kurie zmones (turiu gyva pavyzdi labai artima) 4u.gif
Papildyta:
Ka tik apsiziurejau, kad Natalija nauju ir labai fainu nuotrauku idejo thumbup.gif
Mergyte tik puse menesio vyresne, o jau tiek dantuku daug turi, mes tai tik 4 dantukus turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 12:31)
pienas ir parduotuvinis tinka. As dar pagalvojau, kad butu skanu i ji cinamono ir vaniles idet. mmm ir skanu ir sveika smile.gif

miegojau baisiai blogai ir dustu nuo pacio ryto kaip kokia senuciuke  verysad.gif

o kur jus vanile perkate blush2.gif? Kol kas pyragu kept negaliu smile.gif. Bet i kose vanile visai nieko butu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 04 sausio 2011 - 10:48
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 11:31)
o dabar nepasisaugai ir jau ziurek veidas suapvalejes - pirmoj eilej svoris pas mane ant veido kazkodel uzsideda, tai bunu kaip burundukas  blush2.gif

Pas mane ant pilvo viskas kaupesi. Kojos plonos o pilvas kaip kelintam mėnesį nėščia, jau kai sagos pradeda traškėti reikia susimastyti biggrin.gif

QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 11:45)
Ka tik apsiziurejau, kad Natalija nauju ir labai fainu nuotrauku idejo  thumbup.gif
Mergyte tik puse menesio vyresne, o jau tiek dantuku daug turi, mes tai tik 4 dantukus turim  ax.gif

O su dantukais nereiki skubėti, sako kad kuo vėliau išdygsta tuo svekesni, nežinau kiek tame tiesos, bet man pačiai labai anksti dantys dygti pradėjo, ir vat šiandien vien blombos.
Atsakyti
[quote=Smakis,2011 01 04, 10:45]
Tau turbut lengvesniu dienu buna kurkas maziau negu sunkesniu, bet svarbiausia, kad nenuleidi ranku ir nepasiduoti, kaip ne kai kurie zmones

Dazniausiai taip ir judu is leto ramiai, nes dusulys beveik kasdien. Mano brolis ir vyras man vis primena, nepamirsk kvepuoti lotuliukas.gif Negaliu nuleist ranku, bo kam as busiu reikalinga niurzga ir be sveikatos blush2.gif

[quote=Jolirta,2011 01 04, 10:47]
o kur jus vanile perkate blush2.gif? Kol kas pyragu kept negaliu smile.gif. Bet i kose vanile visai nieko butu smile.gif.
[/quote]

As tai paprasta pardeje perku. Kazkaip nesu bandzius kitokios. prieskoniu tai megstu sveriamus ir kia pinigu yra pakankamai visda nusiperku. skanesni man.
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 13:03)
As tai paprasta pardeje perku. Kazkaip nesu bandzius kitokios.  prieskoniu tai megstu sveriamus ir kia pinigu yra pakankamai visda nusiperku. skanesni man.

jei islysiu i miesta reiks paziuret, girdejau nepigi. Nei kart nesu pirkus.
Aciai dingo, neatsiliepia..
Siandien nuo oro permainu musu mazai(tikriausiai)
Atsakyti
O jus cia albumiuka turit su foto susikurusios? prasom ir man duomenis permest, kai jau verta busiu gauti biggrin.gif blush2.gif

Vanile man nepatinka, o va cinamonas labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 12:09)
jei islysiu i miesta reiks paziuret, girdejau nepigi. Nei kart nesu pirkus.
Aciai dingo, neatsiliepia..
Siandien nuo oro permainu musu mazai(tikriausiai)

Matyt kazkur isvaziavus, nes masiniuka is po sniegu trauke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 12:10)
O jus cia albumiuka turit su foto susikurusios? prasom ir man duomenis permest, kai jau verta busiu gauti biggrin.gif  blush2.gif

Siuo reikalu pas mus rupinasi aciai, tai kai jau jaus, kas nusipelnei, tai iskart lotuliukas.gif
O beje, kokioj srity pati dirbi ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 04 sausio 2011 - 11:17
Tikiuosi, spejot perskaityti, nelabai noriu skelbtis viesai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 04 sausio 2011 - 11:23
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 11:55)
Pas mane ant pilvo viskas kaupesi. Kojos plonos o pilvas kaip kelintam mėnesį nėščia, jau kai sagos pradeda traškėti reikia susimastyti  biggrin.gif

Po gimdymo kadangi liko odos perteklius, tai pilvas dabar visada yra, o kai daugiau pavalgai tai irgi primenu nestuke ax.gif
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 11:55)
O su dantukais nereiki skubėti, sako kad kuo vėliau išdygsta tuo svekesni, nežinau kiek tame tiesos, bet man pačiai labai anksti dantys dygti pradėjo, ir vat šiandien vien blombos.

Girdejau sia versija, bet girdejau ir tai, kad dantu sveikuma paveldi is tevu, o mano tai tokie silpnoki sakyciau, tai jau geriau pasitvirtintu pirmas variantas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 12:20)

bigsmile.gif o ka destai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 04 sausio 2011 - 11:39
labas rytas stai ir as 4u.gif
oj mamytes kaip jums nepavydziu kurios negali ilgai pamiegot. as katik atsikeliau tongue.gif

del tu lieknejimu tai pas mane veidas labai lieknas ir visi galvoja kad liekna ir esu kol nepamato su kokiu madymuku ar aptemtais drabuziais. ir visada norisi nors truputi numeste tai visad veidas dar labiau liekneja is pradziu tai kaip skeletas veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 12:29)
labas rytas stai ir as  4u.gif
oj mamytes kaip jums nepavydziu kurios negali ilgai pamiegot. as katik atsikeliau  tongue.gif
del tu lieknejimu tai pas mane veidas labai lieknas ir visi galvoja kad liekna ir esu kol nepamato su kokiu madymuku ar aptemtais drabuziais. ir visada norisi nors truputi numeste tai visad veidas dar labiau liekneja is pradziu tai kaip skeletas veliau  lotuliukas.gif

Sveika,
Kaip siandien jautiesi, kaip nuotaikos?
Su miegu tai pradzioj man buvo tragedija,nes buvau labai didele miegapele ir man reikedavo min 10 valandu pamiegoti, kad jausciausi gerai, o kai atsirado mazius, tai miego buvo po kokios 5 ar 6 val, tai buvau kaip maisu trenkta doh.gif
Atsakyti
o stai ir as 4u.gif

kruvinoji mere apie nugara geriau patylesiu po sniego kasimo, mano pusryciai buvo vaistu kruvele nemaza doh.gif Dabar taip bloga, dar ranka lb skaudet pradejo, eisiu pas daktariuksius, tegul dar karta ziuri kas ten negerai.
Atsakyti