Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 09:06)
Vat gyvenimas padaro priverstinių sporto pratybų,
Papildyta:

Turiu klausimuka, kaip suprantu tu iškart išėjus vienų motinystės atostogų Pasigimdei abi dūkreles, Pertraukos nedariai?

aga, su abiem vienu kartu. specialiai neplanavom, toks netyčiukas gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 04, 10:17)
aga, su abiem vienu kartu. specialiai neplanavom, toks netyčiukas gavosi  rolleyes.gif

O aš kartais pagalvoju, kad gal ir geriau abu iš karto užsiaugini ir vaikams smagiau. Bet pas mane nelabai būtų buvus gera tokia situacija. O dabar vis dukrytė auga ir jei ateityje būtų vaikelis tai ir tas skirtumas namažas jau gautūsi.
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės smile.gif
Pas mus irgi sniego nemažai, tai šiandien ryte bėgau šuns gaudyt, nes per tvorą laisvai peršoko atsispyręs nuo pusnies doh.gif
Šiandien vėl reikės į darbą keliauti, bet geria,kad tik nuo 1 val. Tokį sudėtingą dokumentą ruošiam, kad nuo jo jau bloga.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 09:25)
O aš kartais pagalvoju, kad gal ir geriau abu iš karto užsiaugini ir vaikams smagiau. Bet pas mane nelabai būtų buvus gera tokia situacija. O dabar vis dukrytė auga ir jei ateityje būtų vaikelis tai ir tas skirtumas namažas jau gautūsi.

kad smagiau vaikams tai taip, tik pačiai sunkoka... bent jau sako iki metukų, o paskui jau lengviau...
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 10:10)
Surask metoda, duosiu milijona.As nuo vasario men sugebejau +10 kg uzsideti. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir aš labai mėgstu vis ką pakramsnoti, jeigu sėdžiu prie TV, tai būtiniausiai turiu kažką dar ir valgyti doh.gif Bet pastebėjau,kad apetitas labai priklauso nuo moteriškų dienų..man po jų visai valgyt nesinori, o jau prieš - tai ryju visk kaip krokodilas, pilvas tik pučiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 04, 09:28)
Ir aš labai mėgstu vis ką pakramsnoti, jeigu sėdžiu prie TV, tai būtiniausiai turiu kažką dar ir valgyti  doh.gif  Bet pastebėjau,kad apetitas labai priklauso nuo moteriškų dienų..man po jų visai valgyt nesinori, o jau prieš - tai ryju visk kaip krokodilas, pilvas tik pučiasi  biggrin.gif

Man jau ar moteriskos,ar ne moteriskos, pilvas puciasi. Atsinesiau i darba linu semenu, kad nekiltu pagundos saldaines kapoti..... doh.gif
Atsakyti
Laba ryta!!!
Jau kelinta diena atbudus pamatau 9 val. Puse nakties internete pranarsau.
Aciai gal i svečius?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 04, 10:27)
kad smagiau vaikams tai taip, tik pačiai sunkoka... bent jau sako iki metukų, o paskui jau lengviau...

Na esu girdėjus toki pajuokavima kad 2 vaikus auginti lengviau nei vieną, nes tada jie vienas kitu užsiima labiau
Atsakyti
[quote=Darmin,2011 01 03, 20:09]
drinks_cheers.gif

nera netinkamo oro, yra tik netinkamas nusiteikimas arba noro nebuvimas tongue.gif

Labai gera fraze thumbup.gif ir dar buna netinkama apranga smile.gif

[quote=Draugiška,2011 01 03, 20:11
gal galima recepta tikslu, bandysiu ir as 4u.gif

http://skanusgyvenim...skes-suris.html
Cia pasiskolinau recepta smile.gif Skonis labai geras, skanesnis nei parduotuveje. bet jau man smile.gif

[quote=Smakis,2011 01 03, 20:25]
Jeigu neklystu, tai dar ir Kruvinoji meri is Kauno unsure.gif

Tu tikrai neklysti smile.gif

Aciai o kaip nugara po sniego kasimo? turi gera broli smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tingiu tinget siandien, miego trukumas,vos atsikeliau doh.gif

Oras nekoks, bet pro langa paziuret grazu rolleyes.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 08:39)
Teks klastuvu padirbėti iš širdies.

as nuo ryto irgi padirbejau, paskui kava su bandele ir visas darbas per niek lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 04, 09:10)
Vat ka reiskia grizti i sedima darba, kur saldainiukai,sausainiukai ir t.t

va va, pas mane irgi - sausainiukai, saldainiukai... doh.gif
silpnybe mano blush2.gif
Papildyta:
kruvinoji_meri pienas kaimiskas reikalingas ar ir parduotuvinis tinka?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites,
Teks ir man pasidarbuoti is peties siandien su kastuvu (teks vaziuoti pas gydytoja), nes mano masiniukas turbut savaite nepajudejo is vietos, tai dabar is po sniego net nesimato, tik zinau, kad toje vietoje stovi lotuliukas.gif
O del svorio, tai labai jau daug kas priklauso ir nuo maisto apykaitos, anksciau valgiau nesustodama visus saldumynus ir siaip viska kas papuola ir kaip dziusna taip dziusna, o dabar nepasisaugai ir jau ziurek veidas suapvalejes - pirmoj eilej svoris pas mane ant veido kazkodel uzsideda, tai bunu kaip burundukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 04 sausio 2011 - 10:34
pienas ir parduotuvinis tinka. As dar pagalvojau, kad butu skanu i ji cinamono ir vaniles idet. mmm ir skanu ir sveika smile.gif

miegojau baisiai blogai ir dustu nuo pacio ryto kaip kokia senuciuke verysad.gif
Atsakyti