Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

Natalija, please, bent antra raide, to trumpo zodelio. Nedirba umn.gif
Papildyta:
Sudirbo, jei ne grybai ir ne uogos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 04, 00:26)
Natalija, please, bent antra raide, to trumpo zodelio. Nedirba umn.gif

Patikrink AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu sarados cia vakar buvo, dietos, Jolirtos dukrytes smile.gif Geras dukras Jolirta turi, ane? lotuliukas.gif O moteriske susisuko thumbup.gif bigsmile.gif

Na o dabar rimciau:

Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, užbėgau pasisveikinti, nes manau šiandien nelabai bus laiko prisijunkti prie jūsų darbe.
man besivartant lovoje gimė mintis, kuria diena arba bent pusdieni nusimuilinti iš darbo, ir tiesiog sau diena skirti, bet metikiu kad pavyktų schmoll.gif
Atsakyti
o man nereikejo pergyvent del svorio po nestumo, priaugau tik 9.5 kg. Praejus po gimdimo menesiui ju nebeliko ir sveriau maziau nei iki nestumo. Tiesa po pusmecio pora kg priaugau, bet su dabartiniais nervais ir taupimu jie istirpo lb staigiai ir toliau krenta svoris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 04 sausio 2011 - 07:24
Aš irgi pi gimdymo svėriau mažiau nei prieš jį, bet aišku jau dabar 3 metai praėję tai jau vel visko buvo ir + ir - tu kilogramu. Dabar einu į + biggrin.gif
Atsakyti
as tai jau greit eisiu ieskot savo masinos pusnynuose lotuliukas.gif kaip isvaziuot, kai sniego iki zibintu doh.gif stovi vidury pievos ax.gif
Atsakyti
Teks klastuvu padirbėti iš širdies.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 09:39)
Teks klastuvu padirbėti iš širdies.

gera rytiner manksta buvo su kastuvu fitness4.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
išleidau vyrą darban ir prisėdau su kavos puodeliu prie kompo. Panos miega, tai ir aš naudojuos proga paskaitinėt ką prirašėt smile.gif
žiūriu apie darbus rašot. kartais pagalvoju, kad norėčiau kokiom 3 dienom darban sugrįžt, kad aplinką pakeist ir toliau vėl būti vaiko priežiūros atostogose... kažkaip 3 metai namuose man daugoka jau. nors buvo ir aktyvios veiklos tuo metu (mokslus neakivaizdžiai baigiau).
geros visoms dienos smile.gif
P.S. mano mašiniukas irgi pasiklydęs sniegynuos doh.gif gaus vyras pasidarbuot
Atsakyti
Vat gyvenimas padaro priverstinių sporto pratybų,
Papildyta:
QUOTE(bbrigitux @ 2011 01 04, 10:00)
kažkaip 3 metai namuose man daugoka jau. nors buvo ir aktyvios veiklos tuo metu (mokslus neakivaizdžiai baigiau).

Turiu klausimuka, kaip suprantu tu iškart išėjus vienų motinystės atostogų Pasigimdei abi dūkreles, Pertraukos nedariai?
Atsakyti

Labas rytas:)

As jau su kava, po rytinio ritualo darbe;)Nu bet kiek sniego pas mus privare, kosmaras.Gerai,kad man vyras masina nukasa, as kaip ponia ateinu ,sedu ir vaziuoju.Kartais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 22:03)
kaip merginos nustot valgyti???  doh.gif  doh.gif  doh.gif
per menesi gruodzio +4kg - siaubekas  swoon.gif

Surask metoda, duosiu milijona.As nuo vasario men sugebejau +10 kg uzsideti. doh.gif doh.gif doh.gif Tikra kiaulaite, ir nieko daugiau. Vat ka reiskia grizti i sedima darba, kur saldainiukai,sausainiukai ir t.t

Atsakyti