Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 21:45)
as visai is kito galo, bet cia del kai kuriu sumetimu nenoriu viesai rasyt  ax.gif

Vaika ismaudziau, pavalgdinau, uzmigdziau, dabar laikas sau  cool.gif

as irgi apytiksliai parasiau cool.gif ten bent 4-5 vietoves skirtingais pavadinimais, nors atstumai tie patys ir vieni salia kitu praktiskai.. idomumo delei bent nuo kurio galo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 03 sausio 2011 - 21:51
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 22:45)
girdejau, kad pustys. O is kokio rajono esat?

ziuresim rytoj kaip bus... bet laaabai jau noretusi prasivedint biggrin.gif mes prie stoties gyvenam
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 21:48)
as irgi apytiksliai parasiau cool.gif ten bent 4-5 vietoves skirtingais pavadinimais, nors atstumai tie patys ir vieni salia kitu praktiskai.. idomumo delei bent nuo kurio galo?

parasiau i az cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 21:48)

nu jau issiaiskinom victory.gif
Atsakyti
kaip merginos nustot valgyti??? doh.gif doh.gif doh.gif

per menesi gruodzio +4kg - siaubekas swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 03, 23:59)
ziuresim rytoj kaip bus... bet laaabai jau noretusi prasivedint  biggrin.gif mes prie stoties gyvenam

praktiskai netoli musu, tik kitam miesto gale biggrin.gif. Gatves raide gal gali? Kazkada as gyvenau g... Gatveje
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 00:03)
kaip merginos nustot valgyti???  doh.gif  doh.gif  doh.gif

per menesi gruodzio +4kg - siaubekas  swoon.gif

vandens tada po 4litrus biggrin.gif. As tai damuku laizau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 22:07)
praktiskai netoli musu, tik kitam miesto gale biggrin.gif. Gatves raide gal gali? Kazkada as gyvenau g... Gatveje
Papildyta:

vandens tada po 4litrus biggrin.gif. As tai damuku laizau smile.gif

oj, ne, kavos nebent 4 litrus per diena biggrin.gif valios visai neturiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 03 sausio 2011 - 22:11
Labux selina ir optimistka wink.gif.
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 00:10)
oj, ne, kavos nebent 4 litrus per diena  biggrin.gif valios visai neturiu  cool.gif

jei tiek kavos isgerciau, tikriausiai sirdele pas tave atsokuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 22:03)
kaip merginos nustot valgyti???  doh.gif  doh.gif  doh.gif

per menesi gruodzio +4kg - siaubekas  swoon.gif

man irgi sis menuo viska sugadino, o buvau numetus daugiau nei 10kg... verysad.gif dabar po svenciu +2 turiu, reikia griebtis greiciau..
Papildyta:
Jolirta, vis dar is telefono rasai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 00:16)
man irgi sis menuo viska sugadino, o buvau numetus daugiau nei 10kg... verysad.gif dabar po svenciu +2 turiu, reikia griebtis greiciau..
Papildyta:

taip, ir dar manau ilgai taip bus. Mano kompas sugedes, o paskolintas vynu vaiko aplietas dziuna, dukra ryt ateis, ziuresma..
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 22:14)
Labux selina ir optimistka wink.gif.
Papildyta:

jei tiek kavos isgerciau, tikriausiai sirdele pas tave atsokuotu biggrin.gif

as geriu tik nestipria ir balinta su pienu, juoda nebent jei sveciuose pieno neturi biggrin.gif

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 22:16)
Papildyta:

kokios dietos laikeisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 03, 22:19)
taip, ir dar manau ilgai taip bus. Mano kompas sugedes, o paskolintas vynu vaiko aplietas dziuna, dukra ryt ateis, ziuresma..

tai tu ne tik sunu turi? smile.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 03, 22:19)
kokios dietos laikeisi?  bigsmile.gif

ne dieta smile.gif tiesiog po gimdymo turejau sakykim 30kg antsvori, kuris tik apie 20 nukrito, tai daugiau nei metus vaiksciojau su tuo likusiu 10kg. tai kai vaikas pradejo normaliai jau valgyt, pradejau reguliariai kartu su juo. tiesiog sumazinau porcijas, daug ant garu gaminausi, daug darzoviu. valgiau tik silta maista, jokiu uzkandziu, sumustiniu. tai ir nukrito per metus, is leto 4u.gif o dabar sventes, tai ir priaugau vel 2kg. aisku, valgydavau ir picas, ir makaronus su padazais, tik po maziau, nieko neatsisakiau 4u.gif
Atsakyti