Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 15:50)
Mano vyrui kadangi nepatinka mekiazas, nes jis uz naturalu grozi, tai vietoj graziu zodziu tai sulaukciau turbut tik nuostabos

maniskis irgi uz naturalu. Paklaustu ar i baliu kazkoki einu?
Einam i parde, pasidazyt noriu, bent truputuka, tai jis: kam tau to reikia? Kad kiti ziuretu? Nifiga, eisi nepasidazius smile.gif
Atsakyti
ploja.gif
Su naujais !!! namuciais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 15:52)
Einam i parde, pasidazyt noriu, bent truputuka, tai jis: kam tau to reikia? Kad kiti ziuretu? Nifiga, eisi nepasidazius smile.gif

Maniskis: man ir taip grazi smile.gif
Papildyta:
Einam uzpakaliuka pasikeist, miegucio ir vel pas Jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 15:54)

anot mano vyro, makiazas nereikalingas. Nes jeigu tu tikrai baisi, jis nepades lotuliukas.gif O naturalaus grozio ner ko slept smile.gif
O as juokaudama sakau, nera negraziu moteru, buna per mazai degtines smile.gif
Atsakyti
Tu mergytes ir jusu gi tempai smile.gif Tik vandele su broliu paplepejau per skype, o jus jau ir tema pabaiget smile.gif
O kas del vaidenimosi, tai vaidensi ir man. Bet kazkaip save nuraminu, kad viskas normaliai, taip turi buti. Nes anksciau tai naktim nemiegodavau del to, nes pas mus kaime tai tirkai vaidenosi. mes juos bildukais vadinom. Njauku buvo. O dabar kolkas tik viena karta rimtai maciau, net pati neupratua kas tai buvo. Nakti keliausi i toleta, atidariua duris, o ten siluetas. butu panasu i uosvi tik va jis tai virtuveje buvo, ir dingo tas siluetas su juodom akim. isgascio buvo nemazai. Bet nu ka padarysi, apsidairau visa laika eidama tamsoj.

reik i parde ir man. Draugiska nugi abi atsitojam apsirengiam ir einam i parde thumbup.gif
Atsakyti
Kol perskaičiau ka parašėte tama uždarė.
Ir atlapnoju aš i naujus namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visoms po baliona. (tikiuosi užteks)
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 03, 15:50)
Nu su ta veikla įdomiai..jos yra- norisi patingėti, o kai nėra - labai norisi veiklos..

Na aukso žodžiai, kai namie su maže buvau veržiausi i darbus ir veiklos norėjau. Dabar būtų svajonė kad kas kokia savaitėle namie užrakintų.
Atsakyti
nu ir tempai pas mus biggrin.gif

o maniskiui tai kaip tik patinka moterys, kurios dazosi, nagai lakuoti, rengiasi moteriskiau, nu nebutinai trumpi sijonai, bet bent aukstakulniai smile.gif aisku ir makiazas ne vakarinis, bet turi but jis ax.gif nors tiesa sakant, as pati megstu dazytis, aukstakulnius ir nagus lakuoti labai, tai mes atitikom sias puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 14:09)
na va , Mergaite12  ir tau kompanija is Klaipedos, nesakysi dabar kad visis susitikimai tik Vilniuj ir Kaune  4u.gif

tikrai taip:)

QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 14:52)

QUOTE(Smakis @ 2011 01 03, 14:55)

Zinau ne viena toki naturalista, kai pabego pas makiazo megejas. Niekad nesutiksiu su vyru,kuris sako,ir tokia grazi............. schmoll.gif schmoll.gif Kazkas cia uzslepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 15:52)

Mano vyrui patinka,kai būnu pasidažius nedaug..šešėlių ar lūpų dažų išvis nenaudoju..bet man labai patinka veido spalvą atgaivint ir sulygint pudra..visas mano dažymasis paprastą dieną..o kai yra proga, dar naudoju tušą ir bespalvį blizgesį, tada sulaukiu vyro pagyrimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 15:58)
Dabar būtų svajonė kad kas kokia savaitėle namie užrakintų.

tai uzsirankink. Iseik atostogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 03, 14:59)
Mano vyrui patinka,kai būnu pasidažius nedaug..šešėlių ar lūpų dažų išvis nenaudoju..bet man labai patinka veido spalvą atgaivint ir sulygint pudra..visas mano dažymasis paprastą dieną..o kai yra proga, dar naudoju tušą ir bespalvį blizgesį, tada sulaukiu vyro pagyrimų  blush2.gif

drinks_cheers.gif as pati tai naudoju veido krema su spalva, lengvesne uz krempudra ir naturaliai atrodo. po to skaistalai, kurie labai atgaivina veida ir susviezina ir tusas. dienai man pats tas. ir savaime aisku tvarkingi antakiai smile.gif o vakare ar kur iseinant ir daugiau pasidazau, su seseliais ir panasiai. dar visos kaimynes atbega, kad jas padazyciau blush2.gif
Atsakyti
Mano makiazas - tusas! Nebent einu i pokalbi, tai ir seseliai, ir pudra (zinoma su saiku, kad i akis lb nekristu, ne i vakareli vis delto einu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 03 sausio 2011 - 15:04
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 03, 14:58)
nu ir tempai pas mus biggrin.gif

o maniskiui tai kaip tik patinka moterys, kurios dazosi, nagai lakuoti, rengiasi moteriskiau, nu nebutinai trumpi sijonai, bet bent aukstakulniai smile.gif aisku ir makiazas ne vakarinis, bet turi but jis ax.gif nors tiesa sakant, as pati megstu dazytis, aukstakulnius ir nagus lakuoti labai, tai mes atitikom sias puses smile.gif

Man irgi patinka..........
Atsakyti