QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 14, 09:22)
Prokruste, matau turi nefiltruotą kakavos sviestą - papasakok man apie jį, nes einu per visas temas su savo klausimu ir nerandu atsakymo. Ar jis labai skiriasi nuo AN balto sviesto, kuris, kaip suprantu, yra filtruotas, tad kaip ir turi mažiau naudingųjų medžiagų nei rudas ar kaip čia? Rudo kakavos sviesto Monika neturi ir nežino kada bus, nes sakė ieško naujo tiekėjo, o man skubiai reikia iki savaitės pabaigos
man tai jis tikras sokoladas, kad nesaldus tik. Vaikai puole valgyti, manydami, kad sokoladas, paskui visur spjaude
Pirkau ji kaip vaista, gerkles perstejimui sumazinti. Tai toks malonus pojutis gerkleje. Jo kvapas intensyvesnis uz paprasto (balto). Mano balzamas gavosi kaip blizgesys, suteikia rusva atspalvi.
Del poveikio siu abieju sviestu tai sunku ka pasakyti. Nepastebejau kazkokio skirtumo.